Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim

18.269 görüntülenme · 220 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam değerli kardeşim.inşALLAH.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

ysmnkaos, post: 615141, member: 76549
selamünaleyküm kaan abi...

bedenen burada olsakta, hissettirdiği maneviyatını ile insanı alıp götüren harika bir videoydu......
teşekkür ediyorum...
o mübarek yerlere gitmemiz duası ile...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

Selamüm aleyküm. sabahınız hayır gününüz bereketli olsun inşallah.
paylaşım için size nekadar dua etsim azdır. gönlümü , ruhumu , bedenimi alıp götürdünüz BEYTULLAH'a . hasterini çektiğim , kavuşma gününü bekledim beldeyi ziyaret ettim bu vesileyle. söylemek istediğim , ama kelimerle ifade edilemediğim öyle bir hal içindeyim ki :A ... tek söyleyebileceğim RABBİM her mü'mine nasip etsin ...

Bir zaman derdim ki: Yâ Rabbî neden
Bir daha istiyor, bir kere giden?
Meger bilemezmis, insan gitmeden;
Aldim cevabimi Beytullah''ta ben

bu eşsiz görüntüleri bizlerle paylaştığınız için MEVLAM razı olsun sizden. selam ve dua ile YARADAN'a emanet olun.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_______selamün
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_______selamün aleyküm
özlemimizi bir nebzede olsa giderdiniz
rabbim oraya gitmeyi nasip etsin bizlere inşallah
hayırla kalın_______
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam amin..inşALLAH.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

EBRARNISASelamüm aleyküm. sabahınız hayır gününüz bereketli olsun inşallah.
paylaşım için size nekadar dua etsim azdır. gönlümü , ruhumu , bedenimi alıp götürdünüz BEYTULLAH'a . hasterini çektiğim , kavuşma gününü bekledim beldeyi ziyaret ettim bu vesileyle. söylemek istediğim , ama kelimerle ifade edilemediğim öyle bir hal içindeyim ki :A ... tek söyleyebileceğim RABBİM her mü'mine nasip etsin ...

Bir zaman derdim ki: Yâ Rabbî neden
Bir daha istiyor, bir kere giden?
Meger bilemezmis, insan gitmeden;
Aldim cevabimi Beytullah''ta ben

bu eşsiz görüntüleri bizlerle paylaştığınız için MEVLAM razı olsun sizden. selam ve dua ile YARADAN'a emanet olun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam amin..inşALLAH.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

aminenur_______selamün aleyküm
özlemimizi bir nebzede olsa giderdiniz
rabbim oraya gitmeyi nasip etsin bizlere inşallah
hayırla kalın_______
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Güzel Bir Paylaşim Allah Razi Olsun Ikinci Göndrdiğiniz Linkte Acildi Bende Ilk Linkte Acamadim Emeğinize Sağlik Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

T.Nur, post: 616031, member: 61910Güzel Bir Paylaşim Allah Razi Olsun Ikinci Göndrdiğiniz Linkte Acildi Bende Ilk Linkte Acamadim Emeğinize Sağlik Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

sağol kardeşim allahrazı olsun.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

vehabnas

vehabnas

Yeni Üye · 3 mesaj

wallahi söyleyecek tek bir sözüm varsana allah c.c senden razı olsun .birde seçtiğin ilahi çok güzel onun adresi ni yazarsan sevinirim allahemanet olun.
vehabnas

vehabnas

Yeni Üye · 3 mesaj

yüce rabbim oraları o mübarek yerleri görmeyi hepimize nasip etsin inşallah mevlüt kandiliniz mubarek olsun daha nice kandillere görmeyi nasip etsin inşllh
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın selametle kardeşim.

eminkmssağol kardeşim allahrazı olsun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

mevlam razı olsun kardeşim.paylaşımı hazırlayan ben değilim.adresteki yerdeki diğer sayfaları gezer ve bakarsanız ulaşabilirsiniz.selam ve dua ile kalın mevlama ement olun selametle.

vehabnas, post: 616682, member: 76896yüce rabbim oraları o mübarek yerleri görmeyi hepimize nasip etsin inşallah mevlüt kandiliniz mubarek olsun daha nice kandillere görmeyi nasip etsin inşllh
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:A....................:A

-KAAN-

mevlam cümlemize tekrar tekrar gitmeyi ihsan,nasip,kısmet etsin.hakkı ile yaşayana SELAMÜNALEYKÜM.

selam ve dua ile kalın......

(hazırlayan emek harcayandan mevlam razı olsun)

turk8487

turk8487

Kıdemli Üye · 451 mesaj

emeğin için teşekkürler 2007 nisan mayıs aylarında bende oralardaydım sayende tekrar gitmiş oldum gözlerim doldu ALLAH inşallah tekrar tekrar gitmek nasip etsin gidemeyen kardeşlerimizede inşallah gitmeyi nasip etsin
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

emeğine sağlık çok mutlu oldum rabbim razı olsun
semos

semos

Kıdemli Üye · 303 mesaj

Allah c.c. razı olsun,rabbim bana ve bütün müslüman kardeşlerime bu kutsal yerlere gitmeyi nasip eyler , ihsan eyler inşallah. anlık ta olsa gittik geldik vesile olduğunuz için mevlam razı olsun. selam ve dua ile kalın
hamdi_1961

hamdi_1961

Yeni Üye · 1 mesaj

ewt goruntu yok
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

sa..allah razı olsun cenabı allah mümin kullarına nasib eder inşallah..a.e.o
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.selam ve dua ile kalın selametle.

turk8487, post: 618588, member: 72916emeğin için teşekkürler 2007 nisan mayıs aylarında bende oralardaydım sayende tekrar gitmiş oldum gözlerim doldu ALLAH inşallah tekrar tekrar gitmek nasip etsin gidemeyen kardeşlerimizede inşallah gitmeyi nasip etsin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.