ufuktuncayAllah'ın Selamı Rahmeti Bereketi Üzerinize Olsun
Herkese selam vermek istedim.
Bende yeni kayıt oldum.
İnşallah güzel paylaşımlar olur ve ben memurum.
ve aleykümselam hoşgeldiniz
20.112 görüntülenme · 186 yanıt
ufuktuncayAllah'ın Selamı Rahmeti Bereketi Üzerinize Olsun
Herkese selam vermek istedim.
Bende yeni kayıt oldum.
İnşallah güzel paylaşımlar olur ve ben memurum.
cemaldurraSelamun Aleyküm,
Ben bu siteye üye olalı bir hayli süre geçmiş ama pek fazla uğramamışım sanırım.
Dün bir vesileyle uğradıktan beri ayrılamıyorum buradan...
Beni buraya bu kadar çeken ne olabilir acaba?
Tabii ki dostluk muhabbet seviye ve kalite... Değerlerimizi söylemeye gerek görmüyorum...
Allah hepimizden razı olsun...
Bu meslek konusunu ben açmayı düşünüyordum ki bir de baktım benden önce davrananlar olmuş, hayırlısı olsun...
Arkadaşlar ben Dişhekimiyim ve yaklaşık 25 yıldır mesleğimi hiç pişmanlık duymadan yapıyorum. Bu konuda sıkıntısı olanlara da seve seve yardımcı olmak isterim...
Şimdili bu kadar bir teyzecik dişini çektirmek için beni bekliyor :)
Allah'a emanet olun...
isranurrSelamün Aleyküm
Bende Muhasebeciyim Işimide Hiç Sevmiyorum Artik Biktim.telefonna Bakmaktan Fatura Işlemekten Birilerine Laf Anlatmaktan Carilerden Fax çekmekten Yalan Söylemekten(işim Gereği)mecbur Kaliyoruz.çok Huzursuzum çalişmak Istemiyorum Artik
buket_zeynepbende cezaevi katibiyim, aslında eğitim fakültesi mezunuyum sosyal bilgiler öğretmeniyim ama atanamadığım içim mesleğimi yapamıyorum... çok şükür bir işim var her okul zilinde içim titriyo iyi bir öğretmendim sanırm :'( cezaevinde çalışmak psikolojik olarak çok zor gerçi saymanlıkta çalşıyorum işim daha kolay ama şükürler olsun yinede
buket_zeynepbende cezaevi katibiyim, aslında eğitim fakültesi mezunuyum sosyal bilgiler öğretmeniyim ama atanamadığım içim mesleğimi yapamıyorum... çok şükür bir işim var her okul zilinde içim titriyo iyi bir öğretmendim sanırm :'( cezaevinde çalışmak psikolojik olarak çok zor gerçi saymanlıkta çalşıyorum işim daha kolay ama şükürler olsun yinede
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31363-meslegimizden-bahsedelim-birazda · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.