şimdide bu formumuzda mesleğimizi ilgilendiğimiz işleri kolaylık ve zorluklarını yazalım
bakalım kimin işi daha kolay:K
işimizi ne kadar severek yapıyoruz....:H
20.267 görüntülenme · 186 yanıt

gülnisaselamunaleykum tuğba kardeşım
ben öğretmenım
hayatımda verdığım en doğru kararlardan bırısı bu secımım
ışımı cok sevıyorum o kadar cok kı hele kı cocuklarımı
zorlukları da var ama gormuyorum bıle bence severek yaptığında eğlencelı bır meslek
aıleme cok teşekkur ederıyorum benı okuttukları ıcın
ınan kı hafta sonu bıle okulumu ozluyorum
daha ne denır bılemıyorum artık
şükür allahıma
allaha emanet ol kardeşım
€bru;612163Benim mesleğim öğrencilik...Zor bir meslek benim için değil.Amacım İlahiyat Fakültesi ALLAH nasib ederse...Ders çalışmak çok zevkli geliyor bana...Yani en kolay iş benim ki...:evet :H
nesrinakyaziliselamun aleykum arkadaşlar
benim mesleğim muhasebe ve ben sizin gibi düşünmüyorum çok huzursuzum işimde ve hiç sevmiyorum galiba istemeyerek çalıştığım için ama ne yapayım bunada şükür tabi
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
-Tuğba-selamun aleyküm
şimdide bu formumuzda mesleğimizi ilgilendiğimiz işleri kolaylık ve zorluklarını yazalım
bakalım kimin işi daha kolay:K
işimizi ne kadar severek yapıyoruz....:H
fatmanaselamün aleyküm tuğbacığım..bende maliye meslek yüksek okulu meznuyum...okuduğum bölümü hiç sevmeden okudum....şimdiye kadar istemediğim için atamaları falan cididye almadım..ama şimdi üzerimde bi baskı var..hakkımda hayırlısı olsun....RABBİME EMANET OL CANIM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31363-meslegimizden-bahsedelim-birazda · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.