🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Mesleğimizden bahsedelim birazda...

20.098 görüntülenme · 186 yanıt

Paylaş:
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

es selamun aleyküm..

Mobilya dekarasyon ve aksesuar alanında

satış ve pazarlama uzmanıyım..
sıratımüstakim

sıratımüstakim

Üye · 21 mesaj

hem öğrenci hem ev hanımı 16 sene sonra bıraktıgım matematik ögretmenliginde okuyorum
ebrar0

ebrar0

Üye · 15 mesaj

Esselamun aleykum. Ben şu an fani dunyada çalisiyorum. Pozisyonum kul. Tabii ki alemlerin Rabbine kuluz insaallah. Kul oldugum yuce Mevlam Rahim ve Rahman... Öyle zevk alıyorum ki işimden elhamdulillah. Şu an tek üzüntüm vazifemi dosdogru yapamamak. Tabi çalıştığın yer fanı dünya olunca ınsan bazen uyuyor şu aldatıcılığa ama sonra kime kul olduğun aklına gelınce ve bu büyük vazifeyi nasıl cılız bir şeyle değiştiğini hatırlayınca ınsan utanıyor kendinden. Allahım Sen bizi nefsimizle baş-başa brakma. Amın! Rabbimin hıdayeti bütün müslümanların üzerıne olsun...
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

buket_zeynepbende cezaevi katibiyim, aslında eğitim fakültesi mezunuyum sosyal bilgiler öğretmeniyim ama atanamadığım içim mesleğimi yapamıyorum... çok şükür bir işim var her okul zilinde içim titriyo iyi bir öğretmendim sanırm :'( cezaevinde çalışmak psikolojik olarak çok zor gerçi saymanlıkta çalşıyorum işim daha kolay ama şükürler olsun yinede

Bende mahkemede zabıt katibiyim. Hayalim tarih öğretmeni olmaktı ama nasip de bu meslek varmış daha bir yıl olmadı başlayalı pek sevdim sayılmaz ama şükürler olsun bir mesleğim var.
nnisaa

nnisaa

Yeni Üye · 7 mesaj

öğretmenim ve orta okulda çalışıyorum.
mesleğimi seviyorum ama gençliğin gidişatını görmek bana çok acı veriyor...
esmakaya

esmakaya

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamün Aleyküm
Ben muhasebeciyim. İşlerimden zamanım elverdikçe sitenize girerek faydalı bilgiler ediniyorum.
Selametle...
neyzenözkan

neyzenözkan

Üye · 23 mesaj

Selamün aleyküm hayırlı günler öncelikle güzel kardeşliğimizi paylaşabileceğimiz ve dertleşebileceğimiz bu sayfada emeği geçen tüm kardeşlerime şükranlarımı bildirir rabbim tüm müslüman aleminin yardımcısı olmasını niyaz ediyorum...neyzen-semazen özkan........
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.