Mesleğimizden bahsedelim birazda...

20.112 görüntülenme · 186 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selimoğluSelamün aleyküm...Ne güzel meslekleriniz var arkadaşlar...Ben sizler gibi masabaşı bir mesleğe sahip olamadım, ancak buna rağmen, beni köy köy dolaştırsada mesleğimi çok seviyorum..VETERİNER

ve aleyküm selam Rabbimiz kolaylık versin inşaallah..
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

tuğba bacım ben ev kızı diyeyim sana bişey sorcam mesleğin öğrendik telfon alcam nokia en 95 sence nası telfon ha fıyatlar kaçtan gidiyo önerdigin varmı nokia başka kullanmam cevap yazarsan sevinirim
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

bnde imam hatip öğrencisiyim,bilerek i.h.l öğrenciisiyim diorum,çünkü bu sene bunun ne kadar farklı ve gzl olduğunu anladım,ama her öğrencinin birazda olsa olumsuz sey söliceni tahmin ederekten, zor olduğu yerler var tabi diyorum...:)
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

ben okuyorum işim yok okumaktanda çok memnunum ablacığım
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

tuğbacı soruma cevep almadım rica etsem
tövbekar_kız

tövbekar_kız

Aktif Üye · 55 mesaj

s.aleykum arkadaşlar bende bir markette satış elamanıyım 2 hafta olucak inşallah... işim guzel ama cok yorucu yaklaşık 10 saat ayaktayız ...rabbım herkesın yardımcısı olsun
.... slm ve dua ile ...
afak

afak

Yeni Üye · 1 mesaj

merhabalar çay gülü kardeş nokianın yahudi malı olduğunu biliyorum.yinede sen bilirsin.Allah'a emanet olun
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

selamun aleyküm bende imam hatip mezunuym aslında okumayı istedim kuran kursu hocası olmak istedim fakat kısmet değilmiş nişanlandım.ama bu 4. yıl 4 yıldan beri yapıyorum bu işi camide hocalık yapıyorum bı nevı öğretmenim kuran öğretiyorum çok güzel bi meslek (imam hatip mezunu old için isteğimle yapıyorum kadrolu falan değilim
tavsiye ederim çok güzel bişey bi öğrenciye kuran öğretmek ve o insan büyüdüğünde ben merve hocadan öğrendim allah razı olsun demesi zaten sana herşeyi veriyo
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

selamünaleyküm kardeşlerim.Ben daha üniversite 2-ci sınıftayım.Azerbaycan Diller Üniversitesinde Almanca tercümanlık okuyorum..Selam ve Dua ile..
MELİNAY

MELİNAY

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim bende sağlik ocağinda çalişan bir ebeyim.selam ve dua ile
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

öğretmenim bende.
ÂNI YAŞA...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

çay gülütuğba bacım ben ev kızı diyeyim sana bişey sorcam mesleğin öğrendik telfon alcam nokia en 95 sence nası telfon ha fıyatlar kaçtan gidiyo önerdigin varmı nokia başka kullanmam cevap yazarsan sevinirim

selamun aleyküm kardeşim kusura bakma formu görmedim benden tavsiye bu ara tel alma euro yüksek olduğu için onların fiyatları arttı sen biraz daha bekle en iyisi
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

bende bir şirkette ön muhasebedeyim arkadaşlar
tu-ba

tu-ba

Yeni Üye · 5 mesaj

selam aradaşlar ben öğretmenim.düzcede çalışıyorum ismim engin
bencede öğretmenlik peygamber mesleği
ve sorumluluğu fazla düzceli varsa tanışmak isterim
hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

tu-ba, post: 821160, member: 75078selam aradaşlar ben öğretmenim.düzcede çalışıyorum ismim engin
bencede öğretmenlik peygamber mesleği
ve sorumluluğu fazla düzceli varsa tanışmak isterim

ben aslen trabzonluyum ama ailem düzcede oturuyor ve her yıl tatilimi düzcede geçiriyorum ailemin yanında yani yarı düzceli sayılırım :)
hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

bu arada benim mesleğim de annelik diyeyim
yani ev hanımıyım çocuklarımı büyütüyorum evimle ilgiliyim kısacası ev hanımıyım
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Ben inşaat mühendisiyim ..
Çocuklarım da mühendis , inşaat şirketimiz var ... çalışıyoruz...
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

afakmerhabalar çay gülü kardeş nokianın yahudi malı olduğunu biliyorum.yinede sen bilirsin.Allah'a emanet olun[/QUOTE kardeşim ama kullanışlı telefon nebilim
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

-Tuğba-selamun aleyküm kardeşim kusura bakma formu görmedim benden tavsiye bu ara tel alma euro yüksek olduğu için onların fiyatları arttı sen biraz daha bekle en iyisi
teşekkür bacım düştü zaman haber verirsen sevinirim
.berfin.

.berfin.

Aktif Üye · 71 mesaj

bende ogrencıyım dostlarım
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.