Mesleğimizden bahsedelim birazda...

20.112 görüntülenme · 186 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

gecekonduselamun aleyküm Kardeşim meslek deyince hayatın ne kadar zor olduğu aklıma geliyo :(

bende Muhasebeciyim kağıtlarla defter kitap paralarla boğuşup duruyorum Patronum ve ben iki kişiyiz büroda Allaha şükür çok memnunum işimden İbadetlerimi rahat bir şekilde yapabiliyorum Abi kardeş gibiyiz (Allah (c.c.) razı olsun patronumdan , birde ibadetlerini yapması için arada bir Uyarıyorum inşallah Etkisi olur rabbim hidayet nasip etsin ) ayrıya üniversite öğrencisi olduğumdan araya derslerde girince çok zorlanıyorum sanırım hayatımın en zor aşamasındayım .. Allah nasip ederse okul bitirip kendi adıma Muhasebecilik belgemi Alıp düzenli bir hayatım olmasını hedefliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah ..

selam ve dua ile kal ....

ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz hayırlı işler işlerinde başarılar nasip eylesin inşaallah Rabbimiz patronuna inşaallah hidayetler nasip eylesin
Rbbimiz zihin açıklığı nasip eylesin inşaallah..
Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun...
selametle...Rabbimize emnaetsin
...:H
nisa8454

nisa8454

Aktif Üye · 67 mesaj

selamun aleyküm bende ev hanımıyım eşimle ilgilenmekten mutluluk duyuyorum ayrıca birtanede 2 yaşında oğlum var onunla uğraşmakta zevk veriyo allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

isranurrSelamün Aleyküm

Bende Muhasebeciyim Işimide Hiç Sevmiyorum Artik Biktim.telefonna Bakmaktan Fatura Işlemekten Birilerine Laf Anlatmaktan Carilerden Fax çekmekten Yalan Söylemekten(işim Gereği)mecbur Kaliyoruz.çok Huzursuzum çalişmak Istemiyorum Artik

ve aleykümselam Rabbimiz kolaylıklar versin inşaallah yahu ne kadar da muhasebeci varmış sitemizde ...:)
Rabbimiz hakkınızda hayırlısını nasip eylesin kardeşim inşaallah..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

hafizkizBenim Işimde öğrencilik Ve Mesleğimi çoooooook Seviyorunm Hem Hafizlik Yapiyorum Hemde Açiköğretimden Imam Hatip Okucam Inşaallah

selamun aleyküm kardeşim inşaallah Rabbimiz gönlüne göre versin Rabbimize emnaetsin hayırlı akşamlar...
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm Tuğba kardeşim ALLAHım bana Kutsal Meslek olarak tanınan Öğretmenlik mesleğini nasip etti. işimi seviyorum. İnanır mısınız şu an 1. sınıfları okutmaktayım ve onların benden birşeyle öğrendiğini görmek o kadar büyük mutluluk veriyor ki bana. Onları çok seviyorum. ama bazende beni kızdırıyorlar:):)

ALLAHım bana bu mesleği hakkıyla yapmayı ve vebal almamayı nasip eylesin...

ALLAHa emanet olunuz...
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

selamünaleyküm tuğba...

bende büyük ve medyatik! bir bayan giyim firmasında satış danışmanlığı
(olarak tanımlanan eski tabir ile tezgahtarlık ki bu tanımı hiç sevmem)
yapıyorum...
işimi seviyormuyum.. henüz karar vermedim:evet...
ama sosyolog gibi olduk desem yeridir...
çünkü o kadar hazin olaylara şahit oluyoruzki...
ve insanların psikolojilerini, toplumumuzun manevi çöküşünü ve maddi refahına güvenipte kibirlenenleri gördükçe,
nereye gidiyoruz? sorusuna cevap olabilecek şekilde durumun vehametini kavramanın burukluğunu yaşıyoruz...
ve günün yüklenen stresini atmak içinde, akşamları sitemizden biraz maneviyat depoluyoruz...:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim
Bende Modelistlik Yapiyorum Insanlari Giydiriyorum çiziyorum Tasarliyorum Insanlarin üzerinde Benim Yaptiğim Bişeyi Görmek çok Güzelde O Kisma Gelene Kadar Bu Alanda çalişanlarla Uğraşmak çok Güç Nede Olsa Insanlarla Uğraşmak Zor Her Meslekde Vardir Bir Takim Sorunlar Biri Diğerinden Az Ya Da çok Ama Vardir Muhakkak Bi Sorun Ne Diyelim Rabbim Herkese Kolayliklar Versin Inşallah

Selam Ve Dua Ile
Hayirli Geceler...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
sahvemat

sahvemat

Yeni Üye · 1 mesaj

S.a. bende muhasebeciğim mesleğimi çok seviyorum ama şu sıralar biraz sıkıntıdayım askerden sonra alışmak biraz zor oluyor... ama iş yerimde çok rahatım patronumdan Allah razı olsun odam istediğim gibi kuran'ı kerim ve resim ve hadis-i şerifler dolu rahatlatıyor beni. ibadetlerimide rahatca yapıyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı.....
muhammet_42

muhammet_42

Yeni Üye · 1 mesaj

Aleykumselam Allah'ın ilahi kudretin Rahmeti bereketi üzerinize olsun ben ticaret'in T leri ile uğraşıyorum insanlarla uğraşmak çok zor Allah yardımıcımız olsun
sultanayar

sultanayar

Aktif Üye · 77 mesaj

bende sekreterim abimin yanında çalışıyorum artı bu ay sonu 31 ine işimden ayrılıyorum.allaha emanet olun
hakkınızı helal edin.
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

s.a tuğbacımm canımm bende muhasebe ve satış temsilciliği yapıyorum valla ne zor ne kolay çok şükür rabbime hergün ekmeğimizi yiyoruz..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

gizemmsevgive aleykümeselam kardeşim bende hasar servisinde çalışıyorum..ama normal mesleğim muhasebe bende muhasebeyi sevmiyorum çok sıkıcı bir meslek Allah arkadaşlarımın yardımcısı olsun..

muhasebe seveviyorum diyen kardeşimiz çıkacakmı acaba..:K
Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun inşaallah ama bence en zor ticarettir insanlara birşeyler anlatmak satış sonrası destek vermek çok zor...
hayırlı günler inşaallah...
:H
KyMkC

KyMkC

Üye · 17 mesaj

ÖĞRENCİyim:D
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

KyMkC, post: 614649, member: 70701ÖĞRENCİyim:D

selamun aleyküm Rabbimiz kolaylıklar versin diyecem ama zaten kolay..:K
hayırlı günler...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

umeyye
selamün aleyküm kardeşim

Bende elektronik teknikeriyim iş yerimiz bir Aile şirketi işimi severek yapıyorum coçukluğumda az radyo teyip sökmemiştim :K

Bu kadar Muhasebeci kardeşimden acaba sitenin muhasebe işleri ie kim ilgileniyor:K

selam ve baki dua ile ALLAH a emanet olun

ve aleykümselam abi desene biz tam aileyiz elektrikçimiz öğrencimiz muhasebecimiz telefoncumuz öğretneminimiz ev hanımımız ooo daha neler neler:K:K büyük aile olmakdsa çok güzel yaaa
Rabbimize emnaet abi ellerine sağlık..
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

selamun aleyküm ben de reklam ajansında grafikerim işimi çok seviyorum ama çoğu zaman fazla mesai yapmak zorunda kalıyorum o çok yorucu oluyo onun dışında herşey çok güzel Rabbime şükür Allah'a emanet ol... :)
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

S.A.BEN GIDA FABRİKALARINA.KİMYASAL MALZEME.TEMİZLİK HİJYEN.AMBALAJ MLZ GİBİ MALZEMELER PAZARLIYORUM.İŞİMİ SEVİYORUM.TÜRKİYENİN BÜYÜK GIDA KURULUŞLKARIYLA ÇALIŞIYORUM.YEDİĞİNİZ.PEYNİR KETÇAP.SALÇA VS.İÇİNDE MUTLAKA BENİM SATTIĞIM ÜRÜNLERDEN VARDIR.SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
hakan ordu

hakan ordu

Yeni Üye · 3 mesaj

herkeze slm dunyadakı en zor iş madencılıktır ondan sonrada perakendecılık gelır bu benım düşüncem degıl araştırma şirketlerının sonucudur artık gerısı sızlere kalmış hangı işin kolay ve zor olduguna karar vermek...allahın slm hepınızın uzerıne olsun....kardeşlerım...
hakan ordu

hakan ordu

Yeni Üye · 3 mesaj

herkeze slm dunyadakı en zor iş madencılıktır ondan sonrada perakendecılık gelır bu benım düşüncem degıl araştırma şirketlerının sonucudur artık gerısı sızlere kalmış hangı işin kolay ve zor olduguna karar vermek...allahın slm hepınızın uzerıne olsun....kardeşlerım...
güllerehasret

güllerehasret

Yeni Üye · 5 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar abiler ablalar....en zor iş öğrenciliktir diyenlere katılıyorum...bende mühendis adayıyım..herzaman insan rızkını yer diyebilip paraya önem vermeden hayırlı işlerde hizmet edebilmek dileğiyle...allah herkese kolaylık versin....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.