arkdaşlar dualarınıza ihtiyacım war!!!
1.238 görüntülenme · 12 yanıt
Arkadaşlar Geçmişin verdiği sıkıntıların ve utançların gececeğini ümit ederek tövbe ettim ALLAH'ıma!! Arkadaşlar bi kardeşiniz burda dularınızı bekliyor, allahın beni affetmesi ve içimdeki sıkıntıları alması için sizinde dualarına ihtiyacım var! ne olur arkadaşlar bi farz namazından sonra ellerinizide bir kez ibrahim arkadaşınız için açın Allahü Tealanın dergahına! dua ile kalın, allaha emanet olun...
Allah affedicidir affetmeyi sever. Sen de samimi olarak tevbe ettiysen gerisinden korkma inşallah.. yeter ki tevbeden sonra aynı şeyleri tekrarlama aynı günahlara devam etme. kararlılıkla ve sabırla nefsine ve şeytana karşı dik dur. Allah'a sığın onlardan. İçinden namaz kılmak gelmediği zaman kılmamazlık yapma. namaz dinin direğidir. inşallah sen de bizler de kurtuluşa erenlerden oluruz. selametle
selamün aleyküm ibrahim arkadaşım
öncelikle üyeliğin hayırlı olsun inşaallah :a03:
sen başlangıcı yapmışsın tövbe ederek, Rabbim kabul etsin..
elimizden geldiği müddetçe dualarımız seninle, Allahım tövbeni ve bizim dualarımızı kabul eder inşaallah, Allaha emanet ol... :a03:
öncelikle üyeliğin hayırlı olsun inşaallah :a03:
sen başlangıcı yapmışsın tövbe ederek, Rabbim kabul etsin..
elimizden geldiği müddetçe dualarımız seninle, Allahım tövbeni ve bizim dualarımızı kabul eder inşaallah, Allaha emanet ol... :a03:
arkadaşlar allahım sizinle olsun....
Sizin dualaranız ve Allahımın rahmeti oldukça ben her zaman daha iyi olacağıma inanıyorum... Ve yaptığım bunca kötülüklerden sonra hala bu durumda olduğum için Rabbime şükrediyorum... Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur. dua ve selametle kalın...
Sizin dualaranız ve Allahımın rahmeti oldukça ben her zaman daha iyi olacağıma inanıyorum... Ve yaptığım bunca kötülüklerden sonra hala bu durumda olduğum için Rabbime şükrediyorum... Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur. dua ve selametle kalın...
allah kabul etsin kardesim tevbelerimizi.bol bol istiğfar ve tevbe edelim.allah sıkıntılarını gidersin.
pişmanlıkta bir tövbedir.ilk adımı atmışşınız rabbimize karşı.şimdi allahutela size koşacaktır.inş dularınız en hayırlı şekilde kabul olunur.
çok saoğulun allahımın iyi kalpli kulları!
Evet pişmanlıkta bir tövbedir ve allahü telanın bana koştuğunu ve beni sevdiği kullarının arasına aldığını ve beni bağışlamaya başladığını hissediyorum! bugün çok eski ve çok nadir görüştüğüm bi dostum aradı ve 3 gece aynı rüyayı görmüş. Kendisinin öldüğünü ve öldüğü yerde sorgusu bittiği zaman benim geldiğimi ve bedran hocam cennet benim geldiğim taraftadır yol burdan devam et demiş... Allahım cehhennem azabından ve kaynar sulardan bütün müslüman kardeşelrimizi korusun... Ve benim tövbelerimi kabul, içinde bulunduğum sıkıntılarımı gidermeme yardımcı olsun... zaliminm zülmünden ona sığınırım. Allah bütün dualarımızı kabul eylesin AMİNNNN... Ve Hz. Yunus Peygamberimizin dediği gibi LE İLAHE İLLA ENTE SÜPHANEKE İNNİ KUNTİ MİNEZ-ZALİMİN!
Evet pişmanlıkta bir tövbedir ve allahü telanın bana koştuğunu ve beni sevdiği kullarının arasına aldığını ve beni bağışlamaya başladığını hissediyorum! bugün çok eski ve çok nadir görüştüğüm bi dostum aradı ve 3 gece aynı rüyayı görmüş. Kendisinin öldüğünü ve öldüğü yerde sorgusu bittiği zaman benim geldiğimi ve bedran hocam cennet benim geldiğim taraftadır yol burdan devam et demiş... Allahım cehhennem azabından ve kaynar sulardan bütün müslüman kardeşelrimizi korusun... Ve benim tövbelerimi kabul, içinde bulunduğum sıkıntılarımı gidermeme yardımcı olsun... zaliminm zülmünden ona sığınırım. Allah bütün dualarımızı kabul eylesin AMİNNNN... Ve Hz. Yunus Peygamberimizin dediği gibi LE İLAHE İLLA ENTE SÜPHANEKE İNNİ KUNTİ MİNEZ-ZALİMİN!
arkadaşlar hepimizin ihtiyacı var!
Peygamber efendimiz S.a.v Buyuruyorki; Eğer ki dualarınızın kabul olmasını ve sıkıntılarınızın biran önce geçmesini istiyorsanız bir insanla karşılıklı olarak birbirinize içten dua edin. çünkü dua da temiz dil çok önemlidir ve bi bşakasının dili bi başkası için çok temizdir. Arkadaşlar karşılıklı birbirimiz için dua edelim ve sıkıntılarımızın biran önce bitmesi için yalvaralım Allahımıza... Dualarımız kabul et ya rabb'l elamin!
Peygamber efendimiz S.a.v Buyuruyorki; Eğer ki dualarınızın kabul olmasını ve sıkıntılarınızın biran önce geçmesini istiyorsanız bir insanla karşılıklı olarak birbirinize içten dua edin. çünkü dua da temiz dil çok önemlidir ve bi bşakasının dili bi başkası için çok temizdir. Arkadaşlar karşılıklı birbirimiz için dua edelim ve sıkıntılarımızın biran önce bitmesi için yalvaralım Allahımıza... Dualarımız kabul et ya rabb'l elamin!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39544-arkdaslar-dualariniza-ihtiyacim-war · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- .s.a arkdaşlar ben deyeniyim Tanışma Köşesi 4 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var Tanışma Köşesi 10 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- bugün dualarınıza çok ihtiyacım var Allah (c.c) Hazretleri 9 cevap
- allah rızası için dualarınıza ihtiyacım var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- 4 aralıktaki ameliyatım için dualarınıza ihtiyacım var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 103 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.