::Kulluğum Sultanlığımdır :::

3.221 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM...

GÜZEL GÖNLÜNE SAĞLIK .NE GÜZEL BİR YAZI HAZIRLAYIP İSTİFADEMİZE

SUNMUŞSUNUZ.ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN,ECRİNİ RABBİMİZ VERİR İNŞAALLAH.

NEFSİMİZDEKİ ZİLLET KARANLIKLARINI İNCİTMEDEN TEMİZLEYEN RABBİMİZ ,

NAMAZLA AZAMETİNE EĞİLİŞ ,SECDEDE ALNIMIZA KONULAN BUSE İLE BİZLERİ

NEZAKETLE YAŞATMA VE DİRİLİŞİNE SEBEB KILSIN İNŞAALLAH ...

SELAM VE DUA İLE KALINIZ....
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum cok guzel bir paylasım emeğinize saglık hayırlı aksmlar a.e.olunuz dua edin inşallah
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

erdalSELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM...

GÜZEL GÖNLÜNE SAĞLIK .NE GÜZEL BİR YAZI HAZIRLAYIP İSTİFADEMİZE

SUNMUŞSUNUZ.ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN,ECRİNİ RABBİMİZ VERİR İNŞAALLAH.

NEFSİMİZDEKİ ZİLLET KARANLIKLARINI İNCİTMEDEN TEMİZLEYEN RABBİMİZ ,

NAMAZLA AZAMETİNE EĞİLİŞ ,SECDEDE ALNIMIZA KONULAN BUSE İLE BİZLERİ

NEZAKETLE YAŞATMA VE DİRİLİŞİNE SEBEB KILSIN İNŞAALLAH ...

SELAM VE DUA İLE KALINIZ....

_______aleyküm selam kardeşim
rabbim sizdende razı olsun inşallah
yorumlarınız için çok teşekkür ederim
selam ve dua ile __________
ferahhfeza

ferahhfeza

Çoban UveysSelamunaleykum cok guzel bir paylasım emeğinize saglık hayırlı aksmlar a.e.olunuz dua edin inşallah

____aleyküm selam
teşekkür ediyorum
rabbim razı olsun sizden
selam ve dua ile_______
ferahhfeza

ferahhfeza

Seccadem... Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna...

Yaradan'la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. şairin dediği gibi; "öp beni anlımdan, öp beni seccadem..." Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem...

Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım...

Canım seccadem...

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız...

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

ötelerden bir pencere aç seccadem!... üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? ... Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde...

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! çok muzdaripim, yaralıyım... çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem...
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum emeğinize saglik aminenur kardesim paylasim cok güzeldi a..e.olunuz hayırlı günler
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Namaz, hayatı disiplin altına alır, günahtan korur, manevî kirleri temizler. Ruh, onunla nefes alır, huzur bulur, sükûna erer, Rabbine yönelir. Mânevî yükselişin merdivenidir namaz; bütün ibadetlerin özüdür.

Ancak bunların hiçbiri olmasaydı bile ben namazımı yine kılacaktım. Çünkü, faydalar teşvik edici olabilir, fakat asla hakiki sebep olamaz. Önce istenilmez, belki sonra verilir.'

selamun aleyküm can kardeşim yine döktürmüşüz:Dşaka biyanada hakikaten namazımız gözümüzün nuru ve gözbebeğimiz.Büyükbabam bikeresinde namaz kılarken seccadesinin nurla dolduğunu görmüş.Tabii sebebi var bunun uzun hikaye:)İşte keşke bizde bu şekilde namazlarımızı eda edebilsek.selametle kalın kardeşim
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim
Maşallah çok güzel bir paylaşım sunmuşsun
Rabbim Razı Olsun inşALLAH
Begenerek okudum
...DuaLarLa...
ferahhfeza

ferahhfeza

Çoban UveysSelamunaleykum cok guzel bir paylasım emeğinize saglık hayırlı aksmlar a.e.olunuz dua edin inşallah

_______aleyküm selam ahmet kardeşim
rabbim razı olsun inşallah
haydi namaza haydi felaha inşallah... aman kaçırmıyalım namazlarımızı ihtiyarlatmıyalım....kardeşim
rabbimize emanet oluınuz
selam ve dua ile________
ferahhfeza

ferahhfeza

Nevin_1982
Namaz, hayatı disiplin altına alır, günahtan korur, manevî kirleri temizler. Ruh, onunla nefes alır, huzur bulur, sükûna erer, Rabbine yönelir. Mânevî yükselişin merdivenidir namaz; bütün ibadetlerin özüdür.

Ancak bunların hiçbiri olmasaydı bile ben namazımı yine kılacaktım. Çünkü, faydalar teşvik edici olabilir, fakat asla hakiki sebep olamaz. Önce istenilmez, belki sonra verilir.'

selamun aleyküm can kardeşim yine döktürmüşüz:Dşaka biyanada hakikaten namazımız gözümüzün nuru ve gözbebeğimiz.Büyükbabam bikeresinde namaz kılarken seccadesinin nurla dolduğunu görmüş.Tabii sebebi var bunun uzun hikaye:)İşte keşke bizde bu şekilde namazlarımızı eda edebilsek.selametle kalın kardeşim

_______aleyküm selam kardeşim benim
maşallah bizimde seccadelerimize nur dolarmı acaba BİRGÜN...
emanetim rahmana güzel kardeşim
selam ve dua ileB)______
ferahhfeza

ferahhfeza

DuaLar, post: 672908, member: 22491
Selamun Aleykum Kardeşim

Maşallah çok güzel bir paylaşım sunmuşsun
Rabbim Razı Olsun inşALLAH
Begenerek okudum

...DuaLarLa...

_______aleyküm selam dualarım