bu vaaz'ı dinlemelisiniz..

8.578 görüntülenme · 65 yanıt

Paylaş:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aminenur

Müslümanlık garip olarak başladı, başladığı gibi garip olarak avdet edecektir. Ne mutlu o gariplere!” (Müslim)

Garipler kimdir?” diye sorulduğunda şöyle buyurmuşlardır:

“Garipler o kimselerdir ki, halk tarafından bozulmuş olan sünnetimi ıslah ederler, öldürülmüş olan sünnetimi de ihyâ ederler.” (Tirmizî)

Evet, ne mutlu Sünnet-i Seniyye bürhanına sımsıkı sarılıp, onu ihya eden gariplere… Ve onlar gibi olamasalar da o garipleri taklit etmeye çalışanlara!..

“Garipler sayıları pek az olan sâlih kişilerdir. Bu kişiler sâlih olmayan bir topluluk içinde yaşarlar. Yaşadıkları bu topluluk içinde kendilerini seven az, buğz eden ise çoktur.” (Ahmed bin Hanbel)
Sleeep

Sleeep

Üye · 23 mesaj

SubhanALLAH, Allah cc razı olsun daha önce dinlemiştim ve çok etkilenmiştim, dinlemeyen varsa kesinlikle dinlesin.
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

Allah razı olsun kardeşim,çok güzeldi.. Vaazı verenden de Rabbimiz razı olsun. AMİN
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

GARİBİM

selamün aleyküm allah razı olsun
çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Müslümanlık garip olarak başladı, başladığı gibi garip olarak avdet edecektir. Ne mutlu o gariplere!” (Müslim
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Allah razı olsun Allahım korusun bizi garip görnekten.
İnsan beğenmez.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.