bu vaaz'ı dinlemelisiniz..
8.578 görüntülenme · 65 yanıt
cihanyangingüzel kardeşim çok saol gerçekten çok güzel bi paylaşım
selamün aleyküm..siz sağolun efendi kardeşim..evet vaaz gerçekten çok güzel..ALLAH'a emanet olunuz...
sonaygs.a Allah razı olsun çok etkilendim selametle kalın
selamün aleyküm..
ALLAH sizdende razı olsun...
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşım olmuş.
Allahım, Seni nasıl tanımaları, Sana nasıl kullukta bulunmaları gerektiğini öğretmek için kullarına muallim, isimlerinin hazînelerini tanıtıcı, kâinat kitâbının âyetlerinin tercümânı, kulluğuyla rubûbiyet güzelliğinin aynası olarak gönderdiğin zâta, onun bütün âl ve ashâbına salât ve selâm eyle. Bize ve erkek, kadın bütün mü'minlere merhamet eyle. Amin. Bunu rahmetinle yap ey, merhamet edenlerin en merhametlisi!
Allahım, Seni nasıl tanımaları, Sana nasıl kullukta bulunmaları gerektiğini öğretmek için kullarına muallim, isimlerinin hazînelerini tanıtıcı, kâinat kitâbının âyetlerinin tercümânı, kulluğuyla rubûbiyet güzelliğinin aynası olarak gönderdiğin zâta, onun bütün âl ve ashâbına salât ve selâm eyle. Bize ve erkek, kadın bütün mü'minlere merhamet eyle. Amin. Bunu rahmetinle yap ey, merhamet edenlerin en merhametlisi!
sesene, post: 713190, member: 68222Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşım olmuş.
selamün aleyküm..allah sizden de razı olsun kardeşim...sağolun..
Nevin_1982, post: 722758, member: 58691Selamun aleykum.........
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü. hanımefendi kardeşim...
minougSelamün Aleyküm kardeşim çok güzel olmuş ALLAH razı Olsun çok etkilendim.
ve aleyküm selam mevla sizdende razı olsun..etkilenilmeyecek gibi değil gerçekten..
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
FBersin35kardeşim cok saol paylasım ıcın sonradan musluman olan bır ınsan ne guzelkı bunları dusunuo
bız musluman olmamıza ragmen acaba bu adam gıbı dusunebılıyozmu tesekkurler paylasım ıcın
aeo
selamün aleyküm..kardeşim bende aynı senin gibi düşünmüştüm...ben teşekkür ederim
Aşkâ MecnunSelamünaleyküm;
konu güncellenmiştir..
Paylaşım için teşekkür ederim Allah c.c. razı olsun...
ve aleyküm selam efendi kardeşim aşka mecnun...
konuyu güncellediğiniz için çok teşekkür ederim...çok memnun oldum allah razı olsun...
işin aslı ben bu siteyi her açtığımda bu konuyu güncellemek isterim ta ki dinlememiş kimse kalmasın umulur ki dinleyen kardeşlerime tesirli olur..
ama birde şu var..
sitede abuk subuk bir mesaj sayısı paranoyası var..sırf mesaj sayısını artırmak için konu açanlar mesaj yazanlar var..birde konuları hit olsun diye çırpınanlar var..tek tek isim isim sayabilirim ama neyse..faydalanmak veya faydalı olmaktan ziyede, popüler olma peşinde koşanlar var..
böyle bir furyanın içinde bu konuyu habire güncellemek'ten utanıyorum,
şimdi bu konuyu siz güncellediniz..inşaallah bu vaazı sayenizde dinleyenler olur... bu vesile ile size ve inşaallah bu fakire de dua edenler olur..
selamün aleyküm..
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
selamün aleyküm ben bakmak istedim ama olmadi sanirim cok etkileyici bir seydi yinede allah razi olsun allaha emanet olun
elifimbenimselamün aleyküm ben bakmak istedim ama olmadi sanirim cok etkileyici bir seydi yinede allah razi olsun allaha emanet olun
ve aleyküm selam hanımefendi kardeşim..
itibarHaber - Haberin Gerçek Yüzü
bu linkten izleyebilirsiniz sohbeti.....
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
sebatkarve aleyküm selam kardeşim elinize gönlünüze sağlık
turkparsselam ün aleyküm rabbim sizden razı olsun güzel bir paylaşim allah a emanet ol TURKPARS
ve aleyküm selam..
mevla teala cümlemizden razı olsun
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
selamün aleyküm,
Ahmet el acemi nin haşr süresini dinlerken ,tesadüfen bu sohbetide izlemiştim geçen gece.maşallah.utanmadım desem yalan olur.bunu sürekli güncellemek gerekir.Allah razı olsun.
Ahmet el acemi nin haşr süresini dinlerken ,tesadüfen bu sohbetide izlemiştim geçen gece.maşallah.utanmadım desem yalan olur.bunu sürekli güncellemek gerekir.Allah razı olsun.
ve aleykümselam...çok güzel Allah razı olsn...ilk defa bi amerikalıyı seviyorum galiba :( ne kadar doğru söylüyor,Allah'a nasıl teslim olmuş böyle..Allah dilediğini böyle hidayete kavuşturuyor işte..Yüce Rabbim cümlemize tam teslim olmayı nasip etsin....
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
Nur_u Secdeselamün aleyküm,
şanslıyızallah razı olsun bu sohbeti dinlememize vesile olduğunuz için
inş o sohbette geçen garplerden olmak dileğiyle
hakaNetve aleykümselam...çok güzel Allah razı olsn...ilk defa bi amerikalıyı seviyorum galiba :( ne kadar doğru söylüyor,Allah'a nasıl teslim olmuş böyle..Allah dilediğini böyle hidayete kavuşturuyor işte..Yüce Rabbim cümlemize tam teslim olmayı nasip etsin....
aminenur
RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM
selam ve dua ile
alikoceremeğine sağlık kardeşim ALLAH BU YOLA GIRMEK ISTEYENLERE VESILE OLSUN ALLAHA EMANET OL
selamün aleyküm... mevla teala cümlemizden razı olsun...
ve bu sohbeti dinlemeyen kardeşim kalmasın...
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30229-bu-vaaz-i-dinlemelisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.