''Garip gibi davranmadıkça, gariplerin mükafatını sormamalısınız..
Garipler, garipler içindir...''
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim.. Çok teşekkür ediyorum bu güzel sohbeti bizlerle paylaştığınız için.. Konunuzu ilk açtığınız gün, bu sohbeti dinlemiştim, hatta acizane yorum yazmaya da çalışmıştım ama kelimeleri bir türlü toplayamamıştım..Zira ne kadar etkilendiğimi vesilenizle bir kez daha gözlemlemiş oldum kendimde..Ben bu güzel vaazı, geçen yıl Mekke-i Şerif'te bir cami imamının akşamları verdiği sohbete giderken dinlemiştim. Onda bu sohbetin CD'leri vardı..Maneviyatı yüce olan bir şehirde bu sohbeti ilk kez dinlemiş olmanın mutluluğunu ve verdiği hazzı şu an hiçbir kelimeyle ifade edemem belki.. Gerçekten çok güzel, mükemmel bir anlatım..Samimi bir konuşma. Gariplerin zaferi, her engellemeye rağmen nasıl da gerçekleşiyor Rabbimizin izniyle...Rabbimiz c.c, bu din kardeşimizden ebeden razı olsun, hicretini kabul eylesin inşallah..Allah c.c bizleri de o gariplerden eylesin..İslam yolunda yılmadan çalışan, herşeye rağmen yorulmadan devam eden gariplerden inşallah..Böyle bir zamanda onlar gibi olabilmenin o kadar özlemini çekiyoruz ki..Ahir zamanın gariplerinden olmak duası ile.
Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun kardeşim. Rabbimiz c.c sevabınızı yazsın inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah.