Allah'a Ismarladik kardeslerim
1.593 görüntülenme · 19 yanıt
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve beraatuhu daimen ve ebeden insaAllah kareslerim ; aranizda belli bir süre olamayacagim ne zamana kadar bilmiyorum.Hakkinizi helal edin kardeslerim.Bu forumu açmamin sebebi helallik dilemeden uzaklasmak istemedim...Simdiye kadar almis oldugum sureleri ve dualar bitmistir.InsaAllah en yakin zamanda görüsmek ümidi ile...Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile...
aleykümselam kardeşim.
mevlam yar ve yardımcınız olsun.
şahsımın hakkı olduğunu sanmıyorum fakat yinede var ise helali hoş olsun.mevlama emanet olun.
selam ve baki dua ile saygılarımla.
en kısa zamanda hayırlısı ile dönmeniz ümidi ile.
mevlam yar ve yardımcınız olsun.
şahsımın hakkı olduğunu sanmıyorum fakat yinede var ise helali hoş olsun.mevlama emanet olun.
selam ve baki dua ile saygılarımla.
en kısa zamanda hayırlısı ile dönmeniz ümidi ile.
selamün aleyküm kardeşim aranıza katılalı çok uzun zaman olmadım ben hakkım olduğunu sanmıyorum yinede varsa helal olsun kardeşim sende hakkını helal et rabbim herşeyi gönlüne göre versin hakkında hayırlı olan ne ise o olsun güzel paylaşım konuların için saolasın allah a emanet ol selam ve dua ile
vealeyküm selam kardeşim;
gitmene üzüldüm açıkcası... en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle..Rabbıme emanet ol kardeşim...dua ile kal...:( Esselamü aleyküm..
gitmene üzüldüm açıkcası... en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle..Rabbıme emanet ol kardeşim...dua ile kal...:( Esselamü aleyküm..
Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve beraatuhu daimen ve ebeden insaAllah kareslerim ; aranizda belli bir süre olamayacagim ne zamana kadar bilmiyorum.Hakkinizi helal edin kardeslerim.Bu forumu açmamin sebebi helallik dilemeden uzaklasmak istemedim...Simdiye kadar almis oldugum sureleri ve dualar bitmistir.InsaAllah en yakin zamanda görüsmek ümidi ile...Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile...
ve aleykum selam kardeşim.
hayırdır nereye gidiyon.işin varda o yüzdenmi ayrılıyon.eger öyle ise tamma.ama arayı fazla uzatma.çünkü seni seven ve bekleyen onlarca kardeşin var burada.
hakkım varsa anannın ak sütü gibi helal olsun.sende helal et.ve helallik istedigin içinde seni ayrıca tebrik ederimki en dogrusu bu.
ama dedigim gibi arayı fazla uzatma.seni burada bekliyoruz.ALLAH yar ve yardımcın olsun.işin gücün rast gitsin.ALLAH kaza bela vermesin.SENİ ALLAHIMA EMANET EDİYORUM.:H
Selamun Aleykum
inşaAllah bir an önce aramızıa dönersiniz. Allaha emanet olun
Allah yar ve yardımcınız olsun
inşaAllah bir an önce aramızıa dönersiniz. Allaha emanet olun
Allah yar ve yardımcınız olsun
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullâhi ve Berakâtüh kardeşim hayır olsun inşaallah nereye gidiyorsunuz hakkım yoktur varsada helal olsun gidişiniz çok uzun olmasın RABBİM yar ve yardımcınız olsun
SELAM ve DUA ille kalın ALLAHA EMANET OLUN
SELAM ve DUA ille kalın ALLAHA EMANET OLUN
S.a Canim Gönlümün Gülü Kardeşim Hakikaten Söyle Lütfeeen Nereye Gidiyorsunuz çok üzüldüm Gittğine .....Sen Bana Cevap Veren Ilk Kardeşlerden Biriydin...Senin Bende Hakkin Var Sen Hakkini Helal Et...gittiğin Yerde Bilgisayar Yok Mu Ki???Yine Görüşelim Hakkim Yok Ama Yinede Helal Olsu Allaha Emanet Ol....Allahrazi Olsun Bana Yazdiklarin Için ....
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardeslerim; Rabbim (c.c.) hepinizden razi olsun, döndüm Rabbim'in izniyle.. :) Baki selam ve dua ile kalin.
Im_muslimKardeşim o zaman size hayırlısı ile gidin ve dönün diyememişim. ama şimdi hoşgeldiniz diyorum kabul ederseniz...sizi tekrar aramızda görmek güzel...ALLAHa emanet olunuz...
Rabbim (c.c.) razi olsun kardesim.hosbulduk..Baki selam ve dua ile kalin.
Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardeslerim; Rabbim (c.c.) hepinizden razi olsun, döndüm Rabbim'in izniyle.. :) Baki selam ve dua ile kalin.
Aleykümselam...hayırlısı ile dönersiniz dememişim bende...:( şimdi kabul ederseniz HOŞGELDİNİZ diyorum...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
Vealeykumselam Allah c.c. razı olsun a.e.olunuz hakkınızı helal ediniz dua edin inşallah hayırlı aksmlar
nihalimAleykümselam...hayırlısı ile dönersiniz dememişim bende...:( şimdi kabul ederseniz HOŞGELDİNİZ diyorum...ALLAH c.c. emanet olun...
Rabbim (c.c.) razi olsun kardesim hosbulduk önemli degil düsünmeniz yeter.Baki selam ve dua ile kalin insaAllah.
SELAMUN ALEYKUM
sen zaten hep bizim gönlümüzdeydin.
tekrar hoş geldin.sefalar getirdin.selametle.:H:H
sen zaten hep bizim gönlümüzdeydin.
tekrar hoş geldin.sefalar getirdin.selametle.:H:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29933-allah-a-ismarladik-kardeslerim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Tum uye kardeslerim Allah (cc) rizasi icin yurekten duaya ihtiyac var? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 80 cevap
- ah kardeslerim ah:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- bayan kardeslerim Dini sohbet 18 cevap
- selamun aleyküm kardeslerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Selam kardeslerim :( Tanışma Köşesi 9 cevap
- Müslüman Kardeslerim Çok Önemlidir Nasihatler 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.