yardım edin kardeslerim...bişey kaybetmezsiniz

1.119 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
tuana yagmur

tuana yagmur

Üye · 45 mesaj

arkadaslar mayısın 4 ünde KUR'AN okuma yarısması var...cok heyecanlıyım........hem ilmimmin artması içinm kuranı iyi okuya bilmek için hemde heyecanı bastırıp orda sakin olmam için okuyacgım bildiğiniz önerdiğiniz bi dua varmı...bide Kuran bilen arkadaslar hangi makamı okusam iyi olur tam bi bilgim yok bildiğiniz bi hoca varmı tavsiye etsenizde onu dinlesem...tevcidleri falan biliyorm makam sorunum var....lütfen YARDIM EDİN.......
imported_mine_

imported_mine_

Kıdemli Üye · 368 mesaj

canım bence heyecan yapma makam çok çalışarak oturur ve bence senin okuma tarzına bağlı rahat ol inş.gönlüne göre olur..
Malik_13

Malik_13

Üye · 16 mesaj

Allah yardımcın olsun , inşallah dilediğin gibi geçer..
tuana yagmur

tuana yagmur

Üye · 45 mesaj

kardeslerim heyecan yapmamak mümkün değil.....onun için bi dua arıyorum ya...bildiğiniz dua varmı..yada makamını begendiğiniz bi bayanın yapabileceği makam önerirmsnz
therisk

therisk

Aktif Üye · 92 mesaj

Sevgili kardeşim,

Allah yardımcın olsun. Bence En iyi makam senin kur'anı Allah'ın istediği duygularla okumandır.

Sadece ve sadece O'nun için oku.. O'na oku, Duyguların O'nda olsun, O'nu hoşnut et, O'na sığın, O istiyor diye oku..

Hoşgeldiniz | serefcakmak.com sitesindeki günlük dersimizi sürekli yaparsan bu duygulara sahip olur, O'nun kitabını O'nun için gözyaşlarıyla süslersin....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.