eGER YAZİLARİMDA 1 HATA VARSA NE OLUR BENİ BAGİŞLAYİN
Saygilarimla
1.426 görüntülenme · 14 yanıt
MyKaBuSAleyküm Selam Kardeşim...
Öncelikle Sitemize Hoşgeldiniz Sefalar Getirdiniz...
Mevlana Hazretleri;
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Buyurmuştur.... Günahlarından Tövbe Et... Günahından Tövbe Eden Günah İşlememiş Kimse Gibidir Buyurmuştur Allah (cc)...
Rabbim Sizin Önceden Yapmış Olduğunuz Günahlarını Dergah-ı İzzetinde Affetsin.
Rabbim Sizi İki Cihan da Mufaffak Eylesin
Umduklarına Nail Olan Korktuklarından Emin Olan Kulun Etsin
Rabbim Sıkıntılarınızı Giderecek Ferah Kapılarını Üzerinize Açsın
Kürşat......
.......................
volkantoptasSevgili Cemaat Bana Önere Biliceginiz
İlahi Varmı Acaba Sabah Namazına Giticem Uyumak İstemıyorum Ve Nedense Sabah Ezanini Duymadan Uyuyamıyorum Neden Acaba ?
MyKaBuS
Kardeşim Sendeki Eskiden Kalmış Sorunların Galiba Bilinç Altını Yoruyor... :)
Bol Bol Salavat Okuyun.....
Vellahu Galibun Ala Emrihi Okuyun
La İlahe İllallah Vahdehu La Şerikeleh Ve Lehül Mülkü ve Lehül Hamdü Ve Hüve Ala Külli Şeyin Kadir Okuyun
La İlahe İlla Ente Subhaneke İnni Künti Minezzalimin Okuyun
İhlas, Felak, Nas, Fatiha, Ayetel Kürsü Okuyun....
Bu Sure ve Duaları Okursanız Her Gün Beyniniz Formatlanır ve Eskide Yaptınız Herşey Sizi Yormaz Artık Kardeşim :)
Kolay Gelsin Hayırlı Ramazanlar
Kürşat
....................
volkantoptasAllah Razi Olsun Fakat Ben Kuran Okumayı Bilmiyorum :( Sevgili Hocam Sana Özel Ders Vericem Dedi Beni Cok Sevdi Beni Belkide Bu Pislikden O Kurtardı Beni Mektebe Kayıt Ettirdi Bana Yardım Etti Allah Onu HEP KORUSUN COLUGUNA COCGUNA BOL BOL SAGLIK VERSİN ALLAH ONUN YÜZÜNE NUR VERSİN AMİN
policdemoa.s hosgeldin ALLAH yardımcın olsun ALLAH bizi doğru yoldan ayırmasin inşallah doğru yoldan bi daha ayrılmazsın kardesim.......
volkantoptasKardesim Allah Beni Sınıyor Galiba Allah bana Sabir Versin Bugun İŞden gelirken Helalim beni aldatıyormus ne yapmalıyım kafam cok karıstı seytanlar aklımdan cıkmıyor vur diyor içimden 1 ses ama yapmıcagım hayır yapmak istemıyorum hep sabir cekdim Bilmiyorum Ne yapıcagımı ne olur bana yol gösterin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40769-selamin-aleykum-sevgili-musluman-kardeslerim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.