Allah Rizasi Için Bakin Ne Olur :(
14.210 görüntülenme · 104 yanıt
Selamun Aleyküm.Okuduğum da çok üzüldüm Yüce Rabbim acil şifalar versin inşallah.(Amin).Ben size bir dua vermek istiyorum.
Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) buyuruyor ki:
Her kim eceli gelmeyen bir hastanın yanında bulunur da (bu duayı) 7 defa okursa Allah Teala o hastayı içinde bulunduğu hastalıktan kurtararak şifa verir.
Dua budur;
Es'elüllâhel azıyme rabbel arşil azıymi en yeşfiyek.
Her kim eceli gelmeyen bir hastanın yanında bulunur da (bu duayı) 7 defa okursa Allah Teala o hastayı içinde bulunduğu hastalıktan kurtararak şifa verir.
Dua budur;
GunahkarKuLSelamun Aleyküm.Okuduğum da çok üzüldüm Yüce Rabbim acil şifalar versin inşallah.(Amin).Ben size bir dua vermek istiyorum.
Dua budur;
paylaşım için Rabbim razı olsun:T
SELAM VE DUALARIMLA..
SELAM VE DUALARIMLA..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29216-allah-rizasi-icin-bakin-ne-olur · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- Allah Rizasi Için Okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Allah Rizasi Için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Allah Rizasi Için Salat-i Tefriciye Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Allah Rizasi Için; Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 50 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.