isranurraleyküm selam
hayırlı cumalar hayırdır abla bi gelişme mi var annenizle ilgili sırkapısı demişsiniz paylaşırsanız sevinirim A.E.O
selamün aleyküm canım kardeşim seni gördüğüme çok sevindim.Evet annemden hayırlı haber var doktorlar vericiye gelsin demişler birde benim 5 aydan beri büyük sıkıntım vardı eşim hiç problemimiz yokken evi terk etmişti boşanmak istiyordu bunu kendi ailemin dahi haberi yoktu 2 gün önce eşim kayınvalideme gelmiş ikigözü iki çeşme beni sevdiğini ve eve gri dönmek istediğini .Allah izin verirse yarın evimize dönüyor. ben bu duayı okudum rabbim bana 2 güne kadar faziletini göster diye rabbim çifte mutluluk yaşattı.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın dert tasa vermesin.Buarada senin annemi merak ettiini ve ona dua ettiğini söyledim annem hasta yatağında (almanyadan)sana okadar çok dua ediyorki anlatamam bana senin evli olup olmadığını sordu bilmiyorum dedim.Oda eğer bekarsa rabbim hayırlı yazılar yazsın eğer evliyse evinde eşiyle yavrularıyla huzur içinde mutluluğunu daim etsin diye ağlayarak dua ediyor .Canım kardeşim benimde 5 vakit namazımda dualarımdasın rabbim gönlünün hayırlı muratlarını versin.A.E.O