Allah Rizasi Için
752 görüntülenme · 6 yanıt
Ilk Olarak Cümleten Herkesin Bayrami Mübarek Olsun. Biara Gidenler Olmuştu. Dönen Oldu.tekrar Tekedilmeye Başlandi.site Problemin Ne Olduğuda Açik Deil Yada Ben Fark Edemedim. Allah Rizasi Için Gitmeyin.:Akardeşlerim Bizlere öğreteceğiniz çok Konular Var.siz Büyük Olarak Başimizda Duracaksinizki.bizlere Bilgilerinizi Sunucaksiniz.aileydik Biz Yine Parçalanmaya Başlioruz.problem Ne Ise Konuşarak çözümlemeye çalişmaniz Mümkünmüdür Acaba? Yada Bizlerin Size Yardim Edebilme Durumu Söz Konusu Mudur?lütfen Bizleri Yanliz Birakmayin.bi çözüm Yolu Bulalaim:gulegule
s.a. kadesım yazdıklarına cvp gıden kardeslerımın vemesı lazım ama yoklar neden oldu nıye oldu bılmıoruz :( tek bıldıgım bnde cok uzgunum bı abı ve abla kaybettım ama onlar bızı bırakmazlar bn cok ıı bılıorum kardeslerını bırakıp gıtmezler eger sorun neyse onun ınadına burda olmalılar bnce cunku gercekten onların haksız olduguna ınanmıorum konu herneıse selam ve dua ıle
lavess.a. kadesım yazdıklarına cvp gıden kardeslerımın vemesı lazım ama yoklar neden oldu nıye oldu bılmıoruz :( tek bıldıgım bnde cok uzgunum bı abı ve abla kaybettım ama onlar bızı bırakmazlar bn cok ıı bılıorum kardeslerını bırakıp gıtmezler eger sorun neyse onun ınadına burda olmalılar bnce cunku gercekten onların haksız olduguna ınanmıorum konu herneıse selam ve dua ıleinan bende çözemedim.nie böle olduğunu ama çok üzülüorum bende çünkü öğreneceğimiz çok şeyler vardı onlardan:(
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26495-allah-rizasi-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- Allah Rizasi Için Salat-i Tefriciye Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Allah Rizasi Için; Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 50 cevap
- Allah Rizasi Için! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- Allah Rizasi Için Yardima Ihtiyacimiz Var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 71 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.