Kardeşlerim malum yarıyıl tatili ve ben ailemin yanına dönüyorum...Bu 15 günlük süre zarfında siteye fazla girme şansım yok...fani dünya nede olsa sizler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun...
hayırlı cumalar...
ALLAHa emanet olunuz...
882 görüntülenme · 9 yanıt
Im_muslim, post: 568376, member: 46822selamünaleyküm...
Kardeşlerim malum yarıyıl tatili ve ben ailemin yanına dönüyorum...Bu 15 günlük süre zarfında siteye fazla girme şansım yok...fani dünya nede olsa sizler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun...
hayırlı cumalar...
ALLAHa emanet olunuz...
Im_muslimALLAH razı olsun kardeşim...evet bu 15 gün girmem zor...ama şartları zorlayabilirim:evet:evet
Aman ben gelene kadar kimsenin gitmesine izin vermeyin:H:H
Kasım Abiye çok çok selamlarımızı iletiniz...sanırım ona ulaşma şansınız var...selametle
Im_muslim, post: 568376, member: 46822selamünaleyküm...
hayırlı cumalar...
ALLAHa emanet olunuz...
kasım hadiesselamun aleykum kardeşim.
gel hadi, gel kardeşim
benim vefalı gönlü güzel dindaşım.
senin vefan mest etti beni
semada melekler zikretsin seni.
EFENDİMİZE komşu olası,cennet köşklerine taht kurulası,gel artık gel vefalı kardeşim.bizim sıkıntımız bitti elhamdülillah.RABBIMDA senin bütün sıkıntılarını gidersin.hayırlı dost ve akrabalar nasip etsin.amin.amin.amin.selametle.:H:H
Im_muslimSelamünaleyküm Kasım Abi ALLAH senden razı olsun...hoşgeldin.Abicim inanki seni görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam...çok sevindim ya bende ALLAHın izni ile kavuştum sizlere...o kadar özledim ki sizleri tatil boyunca siteye giremedim...şu anı iple çekiyordum...Dönmene çok ama çok sevindim...selametle...Duaların için ALLAH razı olsun RABBİM hepimizi EFENDİMİZE komşu eylesinnnnn
gülnisa, post: 583498, member: 4068Selamunaleykum Tatil Bitti Bakin Yine Herkes Burda
Allaha Emanet Olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28409-tatilde-aranizda-olamayacagim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.