Tatilde aranızda olamayacağım....

882 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

selamünaleyküm...
Kardeşlerim malum yarıyıl tatili ve ben ailemin yanına dönüyorum...Bu 15 günlük süre zarfında siteye fazla girme şansım yok...fani dünya nede olsa sizler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun...
hayırlı cumalar...

ALLAHa emanet olunuz...
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

Im_muslim, post: 568376, member: 46822selamünaleyküm...
Kardeşlerim malum yarıyıl tatili ve ben ailemin yanına dönüyorum...Bu 15 günlük süre zarfında siteye fazla girme şansım yok...fani dünya nede olsa sizler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun...
hayırlı cumalar...

ALLAHa emanet olunuz...

aleyküm selam .... nedemek aydın hocam hakkım varsa bile helal olsun...bende az önce karnemi aldım hepsi 5 .....( sizin sayenizde)..çıktı alıpta annemlere versemmi diye düşünüyordum... :B
15 gün gelmiyor olmanız kötü oldu ........:A
Im_muslim

Im_muslim

ALLAH razı olsun kardeşim...evet bu 15 gün girmem zor...ama şartları zorlayabilirim:evet:evet

Aman ben gelene kadar kimsenin gitmesine izin vermeyin:H:H

Kasım Abiye çok çok selamlarımızı iletiniz...sanırım ona ulaşma şansınız var...selametle
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

Im_muslimALLAH razı olsun kardeşim...evet bu 15 gün girmem zor...ama şartları zorlayabilirim:evet:evet

Aman ben gelene kadar kimsenin gitmesine izin vermeyin:H:H

Kasım Abiye çok çok selamlarımızı iletiniz...sanırım ona ulaşma şansınız var...selametle

ALEYKÜM SELAM SELAMINIZI İLETİCEM KASIM ABİYE ...SİZDE KENDİNİZE İYİ BAKIN RABBİM HERDAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SELAMETLE KALIN İNŞALLAH......
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Im_muslim, post: 568376, member: 46822selamünaleyküm...
hayırlı cumalar...

ALLAHa emanet olunuz...

esselamun aleykum kardeşim.
gel hadi, gel kardeşim
benim vefalı gönlü güzel dindaşım.
senin vefan mest etti beni
semada melekler zikretsin seni.
EFENDİMİZE komşu olası,cennet köşklerine taht kurulası,gel artık gel vefalı kardeşim.bizim sıkıntımız bitti elhamdülillah.RABBIMDA senin bütün sıkıntılarını gidersin.hayırlı dost ve akrabalar nasip etsin.amin.amin.amin.selametle.:H:H
Im_muslim

Im_muslim

kasım hadiesselamun aleykum kardeşim.
gel hadi, gel kardeşim
benim vefalı gönlü güzel dindaşım.
senin vefan mest etti beni
semada melekler zikretsin seni.
EFENDİMİZE komşu olası,cennet köşklerine taht kurulası,gel artık gel vefalı kardeşim.bizim sıkıntımız bitti elhamdülillah.RABBIMDA senin bütün sıkıntılarını gidersin.hayırlı dost ve akrabalar nasip etsin.amin.amin.amin.selametle.:H:H

Selamünaleyküm Kasım Abi ALLAH senden razı olsun...hoşgeldin.Abicim inanki seni görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam...çok sevindim ya bende ALLAHın izni ile kavuştum sizlere...o kadar özledim ki sizleri tatil boyunca siteye giremedim...şu anı iple çekiyordum...Dönmene çok ama çok sevindim...selametle...Duaların için ALLAH razı olsun RABBİM hepimizi EFENDİMİZE komşu eylesinnnnn
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Im_muslimSelamünaleyküm Kasım Abi ALLAH senden razı olsun...hoşgeldin.Abicim inanki seni görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam...çok sevindim ya bende ALLAHın izni ile kavuştum sizlere...o kadar özledim ki sizleri tatil boyunca siteye giremedim...şu anı iple çekiyordum...Dönmene çok ama çok sevindim...selametle...Duaların için ALLAH razı olsun RABBİM hepimizi EFENDİMİZE komşu eylesinnnnn

VE ALEYKUM SELAM VEFALI GÜZEL KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.seninde dualarına canı gönülden AMİN.
hayırlı günler ve hayırlı işler senin olsun kardeşim.ALLAHA emanet ol.selametle.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Selamunaleykum Tatil Bitti Bakin Yine Herkes Burda
Allaha Emanet Olun
Im_muslim

Im_muslim

gülnisa, post: 583498, member: 4068Selamunaleykum Tatil Bitti Bakin Yine Herkes Burda
Allaha Emanet Olun

:evet:evetevet kardeşim tatil bitti ve ben sizlere ulaştım ALLAHın izni ile...
ALLAHa emanet olun kardeşim...hayırlı günler...
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Hayirli Gunler Siz De Benimde Tatilim Bitti Ama Cok Mutluyum Işime Başliyacağim Icin
Allaha Emanet Olun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.