aranızda psikolog var mı?hemen yazar mısınız?

1.726 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

sabır selamettir dedim sabrettim ama arkadaşlar ben iyi değilim.aranızda psikolog var mı?
15.08.2007 tarihinden bu yana sıkıntılarım var daha önce de sıkıntım vardı ama bir şekilde halledebiliyordum şimdi ne halledebilecek gücüm var ne de sıkıntılarım halledilebilecek sıkıntılar.
ramazan ayında bazı şeyler paylaşmıştım size ve bir arkadaşımız yazdıklarıma bakarak haklı olarak tabii neden bu kadar özele indiğimizi yazmıştı?????
sanırım burda kimse bizi tanımadığı için derdimizi anlatabileceğimiz birilerini bu tür sitelerde güvenerek bulabileceğimizi sanıyoruz belki de..ama bence hayır dualarınız için içten geliyor dualar bazen okuduklarıma ben de dua ediyorum ve inanın çok içten ediyorum kendime ister gibi istiyorum.
beni dinlemek isteyen var mı?
bugün çok dertliyim
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

YEGANENUR, post: 842938, member: 90451sabır selamettir dedim sabrettim ama arkadaşlar ben iyi değilim.aranızda psikolog var mı?
15.08.2007 tarihinden bu yana sıkıntılarım var daha önce de sıkıntım vardı ama bir şekilde halledebiliyordum şimdi ne halledebilecek gücüm var ne de sıkıntılarım halledilebilecek sıkıntılar.
ramazan ayında bazı şeyler paylaşmıştım size ve bir arkadaşımız yazdıklarıma bakarak haklı olarak tabii neden bu kadar özele indiğimizi yazmıştı?????
sanırım burda kimse bizi tanımadığı için derdimizi anlatabileceğimiz birilerini bu tür sitelerde güvenerek bulabileceğimizi sanıyoruz belki de..ama bence hayır dualarınız için içten geliyor dualar bazen okuduklarıma ben de dua ediyorum ve inanın çok içten ediyorum kendime ister gibi istiyorum.
beni dinlemek isteyen var mı?
bugün çok dertliyim

ne oldu ben sizi ilk defa görüyorum hayırdır ınsalah
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

15 aydır eşim ile ayrıyız ailemden uzaktayım yalnızım çok sıkılıyorum iş sorunlarım da var
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

artık rüyalarım bile rahat vermiyor psikolojim bozuldu galiba gördüğüm rüyalar bile canımı acıtıyor
mervenur1

mervenur1

YEGANENUR, post: 842948, member: 87341artık rüyalarım bile rahat vermiyor psikolojim bozuldu galiba gördüğüm rüyalar bile canımı acıtıyor

konuyu siz actınız sorabılırım heralde esınız ıle ayrılmanızın nedenı nedır
bırde psıkolog a sız gıdın burdan bırı ıle olmaz kı
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

kaldığım yerde psikolog yok
işim gereği ayrıyım
bir kez psikoloğa gittim ama açılamadım utandım
mervenur1

mervenur1

YEGANENUR, post: 842966, member: 65549kaldığım yerde psikolog yok
işim gereği ayrıyım
bir kez psikoloğa gittim ama açılamadım utandım

saglıgın için acılacaksın ama hep içine kapanırsan olmaz yanı tam olarak neler oldu hayatında bılmıyorum ama inşallah düzelir rabbıme dua et rabbım yardım eder
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

hayırdır kardeşim anlat bakalım ben sabırla dinlerim seni...
ÂNI YAŞA...
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

uydurma bir msn yok mu sen de uydur benim var anlatayım ama ne olur bu siteye de bana da zarar verecek biriysen eğer hiç bulaşmayayım
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

.............................................
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

YEGANENUR, post: 842983, member: 73307uydurma bir msn yok mu sen de uydur benim var anlatayım ama ne olur bu siteye de bana da zarar verecek biriysen eğer hiç bulaşmayayım

kardesım bı sıteye zarar versek burda olmayız heralde sen konuyu acmıssın burda paylasalaım sana elımızden geldıgınce yardım ederız sen yeter
rkı anlat
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mervenur1, post: 842988, member: 73307kardesım bı sıteye zarar versek burda olmayız heralde sen konuyu acmıssın burda paylasalaım sana elımızden geldıgınce yardım ederız sen yeter
rkı anlat

bence çok dertli kardeşimiz mervecim burada açması yanlış olur.....bu benim düşüncem tabi...
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 842989, member: 80887bence çok dertli kardeşimiz mervecim burada açması yanlış olur.....bu benim düşüncem tabi...

olur tevbeya hak abla ne yapacagız
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

bak şöyle yapayım ben bir isimle yeniden üye olacağım yazacağım senin açtığın bir konuya cevap olarak olur mu
mervenur1

mervenur1

abla olur mu?
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

beklediğin biri mi var
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

tamam yaz bakalım........
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

YEGANENUR, post: 842996, member: 80887beklediğin biri mi var

kardesım benım bı konum var arkadaslar derdı sıkıntısı olanla yazsın dıye eger olursa bu konuya yazın yardımcı olmaya calısalım
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

hangisine yazıyor kardeşimiz şimdi anlayamadım benim beklediğin biri mi var konumamı yazıyor.bir de yazdıktan sonra hemen okunur okunmaz silsin bence......
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 842999, member: 73307hangisine yazıyor kardeşimiz şimdi anlayamadım benim beklediğin biri mi var konumamı yazıyor.bir de yazdıktan sonra hemen okunur okunmaz silsin bence......

abla benım bı konum var ona yazacak heralde yıne de bılmıyorum ama benım konuya yazarsa daha ıı olur hem konu ıle ılgılı
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.