CAN KIRIKLARI...................1
OKUNAN ...........................1
KALAN ............................40
668.895 görüntülenme · 9.666 yanıt
can kırıklarıbu durum ne kadar utandırıyor beni ya...herkez 1 tane okusa çabuk bitecek herkezin nefesi emeği olsa bu işler çabuk biterlistede ismi olanlar kendi konusuna mı daldı acaba yoksa isimleri listede olduğunu mu unuttular
sevgipınarıözlemablam 11 inide alıyorum inşallah....okundu yaz emi....allaha emanet olasın...hayırlı akşamlar
sevgipınarıözlemüzülme inşallah ....ablam...okuruz hayırlısıyla...:a16: baki selamün aleyküm...selametle inşallah:a12:
BEŞ TANE ALIYORUM İNŞALLAH......
can kırıkları14-elifimbenim(kardeşinin kendisinin ve eslerinin hacca gitmesi.cocuklarının imanli allahtan korkan esler nasip etmesini.cocuklarinin iman ve ibadetli yolda gitmelerini,ev almayi.ve tüm müslüman kardeslerimi düsmanlarin elinden rabbimin korumasi.ve dinimizi tüm dünyaya yayilmasi için)
elifimbenim.................3
leyla............................3+3
leyla(gül'ün yerine)........2
müzeyyen....................3+2
sevgipınarıözlem...........6+2 (OKUNDU)
namerve.....................7
Can kırıkları...............1 (okundu) + 1
can kırıkları sözlüsü....1 (okundu)
deniz yıldızı...............1
şimal.........................3
KUR'ANA SECDALI........3
OKUNAN....................41
KALAN........................00
ALLAH C.C KABUL ETSİN. İNŞ. OKUYAN OKUMAYANDAN DA ALLAH C.C RAZI OLSUN
sevgipınarıözlem[tamam 16 ...olsun...ben 11 aldım ...ama allah razı olsun kardeşlerim okuyup bitirmişler...... şimdiki kardeşim için .okurum allahın izniyle....16 yasini aldım inşallah silme ablam... listeden......B]..allaha emanet.....ve okundu yazın inşallah.......kocaman selamün aleyküm...
Eftalyasuninternete herzaman bağlanamasamda elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.
keşke dediğiniz gibi herkes sıradaki kardeşimize 1 yasin okusada çabucak bitse.
Dün akşam sıradaki kardeşimiz için 1 yasin okudum.
Rabbim kabul eylesin inşallah.
Umut_Yolcusuablacım düzeltelim mi ona göre söyle de yapalım.
Rabbimiz cc razı HOŞNUT ve yardımcımız olsun inşAllah.
selametle...:H
Umut_YolcusuABLACIM SEN OKU 5i. ONDAN SONRA yenilerini YAZALIM.
SELAMETLE....:H
hoşcakal
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.