sevgipınarıözlemsongülmü..diğer kardeşinin ismi aklıma gelmedi..evet aynı köydeyiz canim songül üniversitede şimdi..
:H
668.942 görüntülenme · 9.666 yanıt
sevgipınarıözlemsongülmü..diğer kardeşinin ismi aklıma gelmedi..evet aynı köydeyiz canim songül üniversitede şimdi..
kalbiminurlandır:a12: evet ablacım songül. aydın-kuşadasında okuyor. telefonum olmadığı için şuan görüşemiyoruz. en son 2 ay önce görüşmüştük. kardeşi de yeşim. onun okulu yeni bitti. finike de okuyordu. birlikte okuduk liseyi de. ahh ahhh ne günlerdi yaaa :a31: özledim hepsini. görürsen inşAllah selam söyle ablam...
:H
sevgipınarıözlemEVET CANIM...KARDEŞİMİN OKUL ARKADAŞI ORTA OKULDAN YEŞİM...SÖYLERİM İNŞALLAH SELAMINI..BAŞIMLA BERABER..:a14:
sevgipınarıözlemIki yasin alıyorum inşallah...
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
elifimbenimselamün aleyküm kardeşlerim allah razı olsun hepinizden sıra bana gelmiş okunan tüm yasinlerimiz inşallah kabul olurcümle kardeşlerimin dileklerini hayırlısıyla kabul eder rabbim allaha emanet olun
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
kalbiminurlandır vealeykumselam güzel ablamız.
ecmain olsun inşAllah. Rabbimiz cennette kavuştursun bizleri inşALLAH.
selametle kalasınız.
selamunaleykum....:H
elifimbenimselamün aleyküm kardeşlerim allah razı olsun hepinizden sıra bana gelmiş okunan tüm yasinlerimiz inşallah kabul olurcümle kardeşlerimin dileklerini hayırlısıyla kabul eder rabbim allaha emanet olun
sevgipınarıözlemaldığım 2 yasini okudum inşallah.......ve 2 tane daha alıyorum bunlarıda okundu yazın inşallah.......selam la dua ile..
sevgipınarıözlemson aldığım iki yasini de okudum...sanırım kim se girmedi bugün...hayırdır inşallah....
selam la dua ile
kalbiminurlandırRabbimiz cc kabul eylesin ablam inşAllah.
benim pc serviste o yüzden sık giremiyorum. kardeşimden notebookunu ödünç aldım da öyle giriyorum. inşAllah pazartesi gelecek pc.
rağbet görmüyor konumuz, kimse uğramamış. belki de bugün pazar diye. herkes tatilde :(
sevgipınarıözleminşallah ablam rabbim kabul eder....evet bugün kimse gelmedi...ama olsun...:H
:a07: kucak dolusu selam sana..ablacım
kalbiminurlandırbi kucak dolusu VEALEYKUMSELAM :a16:
Rabbimin izni ile haftaya başlayacağım inşAllah ben de yasin okumaya
kaldığım yerden.
can kırıkları, post: 1108049, member: 96684selamun aleyküm ayşe kardeşim vallha çok yoğunum siteye bile nasıl giriyorum bilemezsin.....özürdilerim yine yanlız bırakıyorum seni ya....hakkını helal et ben 1 adet alayım okundu yaz belki yine giremeyebilirim....1 adette sözlüm okuycak onuda okundu yaz
sevgipınarıözleminşallah ablacım.....okuyalım...inşallah...bana iki tane daha yaz inşallah.....:a07::a07: rabbim cümlemizden razı gelir inşallah.....:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.