EFSUN-CSelamun Aleykum Aliye kardeşim paylaşımlarınızı her birinden faydalanarak takip ediyorum Gönlünüze elinize sağlık. Biraz öncede Kuran Kursu açtığınızı okudum mşallah Allah sizden razı olsun. Sizleri böyle okudukça ben kendi 20 li yaşlarıma bakınca gerçekten çok üzülüyorum kendime Ama geçte olsa aklımı başıma getiren RAbbime çok şükür. selametle
Ve aleyküm selam Değerli Efsun Ablam. Rahman c.c razı olsun sizden de ebeden inşallah..Bir nebze de olsa sevebilmişseniz, faydalı bir şeyler sunabilmişsek ne mutlu..Rahman c.c sizin de gönlünüze göre versin, razı olduğu kullarıyla haşreylesin inşallah.. Evet ablam, nasip oldu elhamdülillah:)... Ben çok geç olacağını düşünmüştüm hep, gerçi yasal manada uzun süredir uğraştık.. Birkaç kez yasal işlemlere baştan başlamak zorunda kaldık..Son olarak Kasımdaki girişimimiz neticeye ulaştı..Çok mutluyum..Geç değildir hiçbir şey için değerli ablam..Dilerim ömrünüz ibadet tadında, feyz ve bereketle geçer..Rahman c.c gönlünüzden geçen tüm güzellikleri hayırlısıyla yapmanızı nasip eylesin size de inşallah..Dualarımda olacaksınız..Herşey için teşekkür ederim..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanetsiniz inşallah..B)B)