kasım hadi, post: 560459, member: 14336selamun aleykum HACI bacım.
yine yaptın yapacagını.bu ne güzel bir tarif,nede güzel tercüman olmuş gönüle.her kelimesi öyle güzel anlatılmışki inan hayran kaldım.ellerin dert görmesin.RABBİM razı olsun.
ama her şeye ragmen sevmek çok ama çok güzel,insan sevgisiz nasıl yaşar,sevmeden nasıl durur acaba.RABBİMİN yarattıklarını sevmek RABBİMİ sevmek degilmidir.kerem ile aslı,ferhat ile şirin vb. severek ilahi aşka ulaşmadılarmı?ben sevgisiz gönülü kurumuş bir agaca benzetiyorum.RABBİM sevgiyi kalbimizden eksik etmesin.kendi aşkınıda gönüllerimize doldursun.amin.
en derin muhabbetlerimle. selametle.B)B)B)
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü hacı adayı (inşallahü Teala) değerli Kasım abim,
Allah c.c razı olsun bu güzel yorumunuz için.. Güzel gönlünüze sağlık, çok çok teşekkür ediyorum.Evet değerli abim haklısınız, Rabbimiz c.c, El-Vedud ism-i celileleri ile, manası itibariyle ''kalplere sevgi veren, çok seven ve sevilen'' olarak, bu ism-i celilesinin hürmetine kalplerimize türlü sevgileri nakşediyor.. O'nun yarattıklarını sevmemiz, şüphesiz ki O'na olan sevgimizdendir..Ve bu sevginin kaynağı O'nda gizlidir..Biz aciz yaratılmışlarda ''sevgi'' denen bir kavram var ise, şüphesiz ki bu O'nunla vardır, O'nun sayesinde vardır..Rabbimiz c.c kalbimize, sevdiği kullarının sevgisini nakşeylesin,
Ve,
Bizi kendisine yaklaştıracak olanların sevgisini nasip eylesin inşallah..Amin..
Rahman ve Rahim olana, El- Vedud c.c'ye emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)