cennet yolcusu, post: 551687, member: 33601Göz ise "Ben senin memurundum", der. "
Bana vazife veren sen degil miydin?"
SELAMÜN ALEYKÜM CAN MÜCAHİDEM HER ZAMANKİ GİBİ UYARICI ÇOK GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİSSİNİZ RABBİM RAZI OLSUN VE SEVABINI KAT KAT VERSİN İNŞALLAH YANLIZ CAN MÜCAHİDEM İLGİMİ ÇEKTİ SİTEDE FAZLA DURMADAN ÇIKIYORSUNUZ HAYIRDIR İNŞALLAH RABBİM DAİMİ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN CAN MÜCAHİDEM GÖZ BAKAR KALP ÇAKAR GÖZDÜR MANEVİYATA YÜKSELTEN GÖZDÜR ZİNAYA SÜRÜKLEYEN RABBİM HEM BAŞ GÖZÜMÜZÜ HENDE KALP GÖZÜMÜZÜ DAİMİ HAK ÜZERE EYLESİN (EMANET VERİLEN GÖZLERİMİZİ TERTEMİZ GERİ VERMEYİ RABBİM NASİP ETSİN CAN MÜCAHİDEM KARDEŞİMİZİ ÖZLEMİŞİK ÇENEMİZ DÜŞTÜ RABBİM FATIMATÜZ ZEHRA VALİDEMİZİN KOMŞULUĞUNU NASİP ETSİN CENNET SEYYİDESİ OLMANIZ DUASIYLA CAN MÜCAHİDEM DAİMİ DUAM VE BAKİ MUHABBETİMLE EMANETİN SAHİBİNE EMANET OLUN CAN MÜCAHİDEMB)
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem, davasının sevdalısı güzel kardeşim..Yorumunuz çok güzeldi yine, elinize, yüreğinize sağlık olsun..Çok teşekkür ediyorum size güzel kardeşim..Evet çok haklısınız..Göz üzerine olan tüm bilgiler (dini ilim çerçevesinde) insana hep uyarıcı bir muhteva taşır, insanın kötüye, harama, necise düşmemesi için bir ikazdır bizlere...Nitekim İbn-i Cevzi de bunu o kadar güzel dillendirmiş ki, kısa boylu ama çok öz bir ifade..Bizlere nasiplenmek ve tefekkürlenmek nasip olsun inşallah..
Can mücahidem, sitede sorun vardı az önce bu sebeple çıktım, hayırlı bir iş için yoğun geçiyor günler hamd olsun:D..Şikayetçi olduğum bir yorgunluk değil ama..Elimden geldiğince burada sizin gibi değerli kardeşlerimle olmaya gayret göstereceğim inşallah..Rabbimiz c.c sizi de Cennet seyidesi validemize komşu eylesin, cennet salihalarından eylesin, hayırlı amellerinizden ebeden razı olsun, sizi her daim hayırlara ve güzelliklere vesile kılsın inşallah..Amin..Dualarımda daimsiniz can mücahidem, siz de bu aciz kardeşinizi dualarınıza misafir ediniz inşallah..
Dualarımız kâl'den ziyade ''hâl'' üzere olsun inşallah..En Emin'e, En Dost'a emanetsiniz..Selam ve baki muhabbetle can mücahidem..B)