Mesleğiniz Nedir?
3.557 görüntülenme · 49 yanıt
suan için ev hanimiyim ama okumaya devam etseydim anestezi teknisyeni olacaktim.. ama liseden sonra evlendim 7.5 aylik bir kizim var ona bakiyorum...:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
su misali, post: 584820, member: 73208bende ebe/hemşireyim Allah hepimize helal kazançlar nasip etsin inşallah..
amin ebeleri çok seviyorum ben çok tatli oluyorlar :D:D yani anne adaylarina yardimci olduklari için yanlis anlamayin ayrica bende bayanim selam ve dua ile..:]:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
hayatısevmerabalar bende daha birkaç dakika önce kayıt oldum öğretmenim üye isimlerinizin altına nasıl resim yerleştiriyorsunuz
ahhh kardesim ne kadar sevindim anlatamam Rabbim isinzde yar ve yardimciniz olsun insallah selam ve dua ile..
fatıma bende lise diplomamı açık öğretimden aldım ALLAH yadıcın olsun Ben zeynep
fatıma bende lise diplomamı açık öğretimden aldım ALLAH yadıcın olsun Ben zeynep
fatıma bende açık öğretim lisesinden mezunum ALLAH yadıcın olsun Ben zeynep
fatıma bende açık öğretim lisesinden mezunum ALLAH yadıcın olsun Ben zeynep
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26912-mesleginiz-nedir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Mesleğiniz Ney? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Şeriat nedir? Tarikat nedir? Hakikat nedir? Dini Hikayeler 10 cevap
- Din Nedir - İslam Nedir ? Dini sohbet 7 cevap
- Ruh Nedir? Gerçekten Varmıdır Varsa Şekli Nedir? Fıkıh ve Akaîd 4 cevap
- Livata nedir? Günahı nedir? Ahiret ve Kıyamet 9 cevap
- Tasavvuf Nedir? Asıl amacı nedir ? Tasavvûf 49 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.