Mesleğiniz Nedir?

3.557 görüntülenme · 49 yanıt

Paylaş:
susuzyaz

susuzyaz

Kıdemli Üye · 140 mesaj

ben GRAFİKERİM, ankara da bi reklam ajansında çalışıyorum.
Aynı zamanda Yayın evi olarak dini içerikli kitaplar hazırlıyoruz..
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

ben imamhatip mezunuyum yaş 21 okuldan sonra evdeim iş güç yok:D evde el işi yapıom :D
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

bende ebe/hemşireyim Allah hepimize helal kazançlar nasip etsin inşallah..
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

suan için ev hanimiyim ama okumaya devam etseydim anestezi teknisyeni olacaktim.. ama liseden sonra evlendim 7.5 aylik bir kizim var ona bakiyorum...:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

su misali, post: 584820, member: 73208bende ebe/hemşireyim Allah hepimize helal kazançlar nasip etsin inşallah..

amin ebeleri çok seviyorum ben çok tatli oluyorlar :D:D yani anne adaylarina yardimci olduklari için yanlis anlamayin ayrica bende bayanim selam ve dua ile..:]:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

hayatısevmerabalar bende daha birkaç dakika önce kayıt oldum öğretmenim üye isimlerinizin altına nasıl resim yerleştiriyorsunuz

ahhh kardesim ne kadar sevindim anlatamam Rabbim isinzde yar ve yardimciniz olsun insallah selam ve dua ile..
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

Bende öğrenciyim Okul SirAlarindayim Daha...
zeymes

zeymes

Aktif Üye · 64 mesaj

fatıma bende lise diplomamı açık öğretimden aldım ALLAH yadıcın olsun Ben zeynep

fatıma bende lise diplomamı açık öğretimden aldım ALLAH yadıcın olsun Ben zeynep

fatıma bende açık öğretim lisesinden mezunum ALLAH yadıcın olsun Ben zeynep
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
BENDE ÖĞRETMENIM
holalı

holalı

Aktif Üye · 57 mesaj

Selamaleyküm değerli arkadaşlar bende hem açıköğretim okuyorum hemde K.Kursu hocalığı yapıyorum Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.