Mesleğiniz Nedir?
3.557 görüntülenme · 49 yanıt
Gida Kimyasallari Ve Ekipmanlari Satiş Pazarlamayla Uğraşiyorum
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
slm
slm
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sizlerle sohbet etmek isterim tabi dini bölüm olarak:G
slm
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sizlerle sohbet etmek isterim tabi dini bölüm olarak:G
slm arkadaşlar bende inşallah kadrolu imam sınavına girecem cami hocası olmayı düşünüyorum şuanda üni okuyorum sizlerle birlikte bilgi sahbi ediniyim demiştim
SERKAN ÖZDEMİRslm arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sizlerle sohbet etmek isterim tabi dini bölüm olarak:G
aleyküm selam kardeşim üyeliğin hayırlı olsun hoş geldin ... Dini bilgilerini Öğrenmen dilegiyle inşallah... Sohbete her zaman açığız Allaha emanet olasın .....
yanlız konunun başlığına göre cevap yazsan çok güzel olur :)
Ben 21 YAşında üni 3.üncü sınıf öğrencisiyim MUHASEBECİYİM ....

SERKAN ÖZDEMİRslm arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sizlerle sohbet etmek isterim tabi dini bölüm olarak:G
kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun inşallah daim olur.güzel vehayırlı seyler paylaşmamız dileğiyle kardeşim hayırlı akşamlar selam ve dua ile kal.:H
aleyküm selam
aleyküm selam
olsun..benden 2,3 yaş büyük olsanız bile yine de büyüğümsünüz ...
sizinde kazancınız olsun inşallah... allaha emanet olun:H..... ( bu arada bende alıntı yapmayı bilmiyorum... :K:K:K)
aleyküm selam
olsun..benden 2,3 yaş büyük olsanız bile yine de büyüğümsünüz ...
sizinde kazancınız olsun inşallah... allaha emanet olun:H..... ( bu arada bende alıntı yapmayı bilmiyorum... :K:K:K)
selamun aleyküm bende 2 yıldır cep telefonu satış mağazasında satış temsilcisi aktivasyon sorumlusuyum Rabbimize emanet olun inşaallah
selamet_selimyüce rabbim helal paralar helal lokmalar kazanmak nasib etsin cümlemize..
amin inşaallah cümlemize...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26912-mesleginiz-nedir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.