ÖRTÜM (ALLAH İÇİN BİR BAKIN!!!)
1.958 görüntülenme · 26 yanıt
RE: ÖRTÜM (ALLAH İÇİN BİR BAKIN!!!)
ALLAH SİZ KADINLARIN BAŞINDAN BAŞÖRTÜYÜ EKSİK KALBİNİZDEN NURU EKSİK ETMESİN VE NE MUTLU Kİ SİZLERDEN BİRİ OLAN MERVE SAFA KAVAKÇI OLMAYA ÇALIŞANLARA. ALLAH SİZLERİN VE TÜM MÜSLÜMANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
ALLAH SİZ KADINLARIN BAŞINDAN BAŞÖRTÜYÜ EKSİK KALBİNİZDEN NURU EKSİK ETMESİN VE NE MUTLU Kİ SİZLERDEN BİRİ OLAN MERVE SAFA KAVAKÇI OLMAYA ÇALIŞANLARA. ALLAH SİZLERİN VE TÜM MÜSLÜMANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
SELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BAŞÖRTÜSÜNE BAŞLATILAN SAVAŞI KINIYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN MEVLAM ONLARINDA KALPLERİNE ÖRTÜNME AŞKI VERSİN AMİNB)B)
SELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BAŞÖRTÜSÜNE BAŞLATILAN SAVAŞI KINIYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN MEVLAM ONLARINDA KALPLERİNE ÖRTÜNME AŞKI VERSİN AMİNB)B)
Allah razı olsun yazan kardeşimizden.gerçekten çok güzel...Ayrıca alt taraftaki resimler dfe çok güzel...inşallah 1 gün bu yasak bitecek kardeşlerim yeter ki sabredelim....Allah razı olsun emeği geçenlerden...
Allah razı olsun yazan kardeşimizden.gerçekten çok güzel...Ayrıca alt taraftaki resimler dfe çok güzel...inşallah 1 gün bu yasak bitecek kardeşlerim yeter ki sabredelim....Allah razı olsun emeği geçenlerden...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2658-ortum-allah-icin-bir-bakin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÖRTÜM VE BEN Dini sohbet 2 cevap
- Benim örtüm GÜL kokar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- ÖRTÜM VE BEN (farklı bir anlatım) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- Baş örtüm Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 32 cevap
- ===baş örtüm==== Edebiyat 36 cevap
- baş örtüm Genel Konular 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.