ÖRTÜM (ALLAH İÇİN BİR BAKIN!!!)

1.958 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
serap bozkurt

serap bozkurt

Kıdemli Üye · 244 mesaj

RE: ÖRTÜM (ALLAH İÇİN BİR BAKIN!!!)

:(:(:(:(:(:(:(:(:( DENCEK SÖZ MU KALDI
Tayfun_Dokgoz

Tayfun_Dokgoz

Mübarek Üye · 853 mesaj

ALLAH SİZ KADINLARIN BAŞINDAN BAŞÖRTÜYÜ EKSİK KALBİNİZDEN NURU EKSİK ETMESİN VE NE MUTLU Kİ SİZLERDEN BİRİ OLAN MERVE SAFA KAVAKÇI OLMAYA ÇALIŞANLARA. ALLAH SİZLERİN VE TÜM MÜSLÜMANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
fatmaerikci34

fatmaerikci34

Aktif Üye · 99 mesaj

SELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BAŞÖRTÜSÜNE BAŞLATILAN SAVAŞI KINIYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN MEVLAM ONLARINDA KALPLERİNE ÖRTÜNME AŞKI VERSİN AMİNB)B)
mahmutchelebi

mahmutchelebi

Yeni Üye · 2 mesaj

Allah razı olsun yazan kardeşimizden.gerçekten çok güzel...Ayrıca alt taraftaki resimler dfe çok güzel...inşallah 1 gün bu yasak bitecek kardeşlerim yeter ki sabredelim....Allah razı olsun emeği geçenlerden...
mahmutchelebi

mahmutchelebi

Yeni Üye · 2 mesaj

Allah razı olsun yazan kardeşimizden.gerçekten çok güzel...Ayrıca alt taraftaki resimler dfe çok güzel...inşallah 1 gün bu yasak bitecek kardeşlerim yeter ki sabredelim....Allah razı olsun emeği geçenlerden...
medina

medina

Kıdemli Üye · 148 mesaj

Rabbim herşeyi bilen ve görendir... Allah bütün darda kalan kullarının yar ve yardımcısı olsun yaklaşan mübarek ay hurmetine..
lana

lana

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamunaleyküm kardeşler Allah cümlemizden razı olsun inşaAllah çok saolasınz bu dava bizim davamız bu yoldan ayrılmayız selametle kalın...B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.