örtüm Gururum

590 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
gece gözlüm

gece gözlüm

Üye · 12 mesaj

Örtüm Gururum

Kıyafet seçerken ''üzerine hangi örtümü taksam'' diye düşünmek beni çok heyecanlandırır. Bu heyecanın getirdiği mutluluk ve huzur evden çıkana kadar benliğimi sarmıştır. Sonra, en fazla yarım saate kadar fakültenin hangi lavabosunda çıkaracağım acaba diye düşününce mutluluk ve huzurun yerini dayanılmaz sancılar alır. Bilirim, özenerek seçtiğim örtümü fakültenin herhangi bir lavabosunda çıkarıp çantamdaki kitapların arasına sıkıştıracağımı. Yol uzasa keşke, ya da ben başka bir diyara yol alıyor olsam… Örtüm, imanım gerektirdiği için çok şeyden önemli. Onu taşımak sevgi olmadan imkânsız. Yüreğimdeki imandan, gönlümdeki sevgiden bir yıldızken başımda; hangi vicdan, siyasi amaç(!) mı güdüyor acaba, diye düşünebilir ki? Düşünse de, ''YASAK'' sevgiyi öldürmez; büyütür. Bunu bilmez mi? Örtüm, gururum. Örtümü elleriyle başımdan çekenler, gururumu ayaklar altına almaya çalışanlar dünyayı kazandıklarını zannetsinler; ben, başım dimdik ağlarken, ahireti düşlerim. Efendimiz'in Hz.Ömer'e ''İstemez misin ya Ömer; dünya onların, ahiret bizim olsun?!'' dediğini hayal edince sabır, gözyaşlarımı sildi yeniden.
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

gün gelecek örtüyü başımızdan çekenler cezalarını bulacaklar...
Allah'a emanet olun
gece gözlüm

gece gözlüm

Üye · 12 mesaj

su misaligün gelecek örtüyü başımızdan çekenler cezalarını bulacaklar...
Allah'a emanet olun

Buna inanıp güvendiğimizdendir sabrımız. İnşaALLAH başörtümüze el uzatanlar hakettiklerini bulacaklar ama inşaALLAH RABBİM onlara hidayet versin.
halil ozer

halil ozer

Üye · 18 mesaj

Elbet birgün anlayacaklardır.Cezalarınıda bulurlar İnşallah.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.