cennet yolcusuALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ CAN MÜCAHİDEM
EMİN OLUN BİZDE DÖNMEMİZDE RABBİMİZE HAMD EDİYORUZ
DÖNMESEYDİK DAVAMIZI BIRAKMAYACAK AMA DEĞER VERDİĞİMİZ SİZ MÜCAHİDEMİ NİĞDELİ KARDEŞİMİZİ SEFİNEİ HAYAT KARDEŞLERİMİN
ÖZLEMLERİ SİNEMİZİ YAKACAKTI BURDA DAHA ADLARINI SAYAMADIĞIM FAKAT DUAMDA ANDIĞIM NİCE KARDEŞLERİMİZİ ÖZLEYECEK FAKAT
GÖRÜŞEMİYECEKTİK ZATEN BIRAKMA SEBEBİMİZİDE VEDEMDIR DİYE YAZDIĞIM FORUMDA AÇIKLADIM MÜCAHİDEM RABBİM GERÇEK CİHAD OLAN NEFSİMİZİ YENMEYİ NASİP BUYURSUN AMİN.DÖNMEMİZLE SEVİNMENİZE ÇOK SEVİNDİM UNUTULMAMAK NE BÜYÜK NİMET RABBİM RAZI OLSUN CİHADIMIZ DAİMİ SAĞLAM OLSUN BAYRAĞI ELDEN ELE TAŞIMAK ÜMİDİYLE O GÜZEL DUALARINIZA AMİN İNŞALLAH MÜCAHİDEM CENNET SEYYİDESİ OLURUZ NE BÜYÜK NİMET VERDİ RABBİM BİZİM GİBİ ACİZE KARDEŞİMİZ DUA EDERKEN BİRDE ARKADAŞ VE DEĞERLİ YENGESİNİN DUASINADA NAİL OLDUK RABBİME HAMDOLSUN
DEĞERLİ MÜCAHİDEM YENGENİZ VE ARKADAŞLARINIZDA DAİMİ ACİZ KARDEŞİNİZİN DUASINDALAR SELAMLARIMI İLETİNİZ RABBİM ONLARDANDA RAZI OLSUN RASULÜMÜN KEVSERİNDEN İÇSİNLER
SİZE ULAŞA BİLMEM İMKANSIZ DEĞERLİ MÜCAHİDEM SADECE ŞUNUN İÇİN DEDİM BEN SİZİ DÜŞÜNEREK SİZE CAN MÜCAHİDEM ADINDA BİR KAÇ KELİME KARALADIM
GÖNÜL İSTERDİKİ ULAŞTIRMAK NASİP DEĞİLMİŞ RABBİME EMANETSİNİZ
SELAM DAİMİ DUAM VE EBEDİ BAKİ MUHABBETİMLE CAN MÜCAHİDEM
Selamün Aleyküm can mücahidem, çok değerli kardeşim..Allah c.c razı olsun bu güzel düşünceleriniz için..Rabbimiz c.c kısmet ederse inşallah, sizinle görüşmeyi -gerçek hayatta da inşallah- isterim.İnşallah olabilir güzel kardeşim..Yüreğinizden dökülüp gelen inci taneleri için de çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Rabbimiz c.c o güzel gönlünüze göre versin her daim..Ve varacağınız durağa, kalbinizde sarsılmaz imanla, amel sepetinizde birbirinden mukaddes sevap ve ecirlerle, alnı ak ve imtihanın hakkını veren bir mücahide olarak ulaştırsın inşallah..Benim, yengemin ve arkadaşlarımın acizane duasıdır size...B) Her zaman...
Rahman ve Rahim olan, kalplere sevgiyi, ''sevgiyle'' nakşeden Vedud c.c, tüm günlerinizi hayırlı kılsın, sizi her daim sevdiği kullarıyla karşılaştırsın, bizleri de birbirimizden ayırmasın kıymetli mücahidem, davamızın maliki değerli kardeşim..Amin..Selam, daimi dua ve baki kardeşliğimizle inşallah, En Emin'e, En Anlayan'a emanetsiniz..B)