Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
[mihriban, post: 0"]S A,arkadaslar ben aslen Kahraman Maras liyim ama Belçikada ikamet etmekteyim,ama insanin memleketi gibisi yok,
Allah a emanet olun,selametle...
yufffpiii kendime hemşeri buldum kardeş bende kahraman maraşlıyım ama kayserde yaşıyorum 2,5 yıl oldu banada ama gider gelirim daha sen merkezdemisin ben merkezde değilimde.
buda bizim kasabanın camii si elimde bu var diğer resimleri bulamadımm.
KANLIKAVAK KASABASI.
-Tuğba-, post: 565325, member: 39422ooo ve aleyküm selam bizde sürmeneliyiz ne güzel:H:H
s.a..
sürmenenin neresi...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
SELAMÜN ALEYKÜM BILIN BAKALIM BEN NERELIYIM BABA TARAFI MALATYA BABANNEM KAYSERI ANNE TARAFIM ANNANEM CERKES DEDEM ISTANBULLU DOGUMLU RAHMETLIK DEDEM (BABA TARFI)ISI GEREGI KÜTÜGÜ SIVASA GETIRTMIS BEN ANKARA DOGUMLU BANA SORDUKLARINDA O SIRA HANGISI UYGUNSA ONU SÖYLÜYORUM BU SEFER YA SEN MALATYALI DEGILMISIN DIYORLAR SIMDI BEN NERELIYIM SORUYORUM SIZLERE:] HANI BIR FIKRA VAR COCUGUN BIRI ANNESINE SORUYOR ?ANNE BABAM SURALI SEN ORALI BEN BURALI PEKI BIZ NASIL BULUSTUKDA ANNE BABA COCUK BIR AILE OLDUK DIYOR O HESAP BEN NERELIYIM :)
likayeselam ben likaye yeni üye oldum malatyalıyım ama bursada oturuyorum allaha emanet olun
aleyküm selam Rabbimize emanet olun inşaallah
Ayberking, post: 566004, member: 73187s.a
Bende Sivaslıyım ama doğdum doğalı
istanbulda yaşıyorum...
aleyküm selam hayırlı sabahlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.