Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
selamun aleykum kardeşlerim bende aslen Bitlisliyim ama istanbul doğumluyum ve istanbulda oturmaktayım selam ve dua ıle
-Tuğba-selamun aleyküm kardeşim şimdilik hepimiz dünyalıyız :K
aleykum selam tuba kardes...aslında bu tarz yanıtları;hepimiz dunyalıyız gıbı felsefik yanıtları nerelı olduğunu soylemek istemeyenler kullanıyorr...o arkadas da bunlardan bırıydı ...evet şimdilik dunyalıyızz..
selametle kalınn..
alfonso_54Selamun Aleykum...Ne güzel ya neredeyse Güzelim Türkiyenin Her bölgesinden Arkadaşlarımız Bulunmakta :)...Bende Sakaryalıyım Ve Sakaryada ikametimi sürdürmekteyim..:)...Güzel Bir paylaşım olmuş..Elinize Saglık..Selam ve dua ile
ve aleyküm selam Rabbimiz razı olsun selametleee:H
alifurkanselamün aleyküm nen nevşehir'in gülşehir ilçesindenim, nevşehir de ikamet ediyorum
ve aleyküm selam hayırlı günler..:H
ktyglcnztknslmün aleyküm bende karabük sfranboluluyum istanbulda ikamet etmekteyim:)
ve aleyküm selam kardeşim..:evet
kaman5omeraba Kırşehirliyim ama malesef istanbulda ikamet ediyorum
selamun aleyküm teşekkür ederiz..:H
:H
onur41selamun aleyküm müslüman kardeşlerim ben rizeliyim ama kocaeli derincede oturuyorum ALLAH'A EMANET OLUN İYİ SOHBETLER
ve aleyküm selamhayırlı günler sizde inşaallah selametle..:H
ikraaaleykum selam tuba kardes...aslında bu tarz yanıtları;hepimiz dunyalıyız gıbı felsefik yanıtları nerelı olduğunu soylemek istemeyenler kullanıyorr...o arkadas da bunlardan bırıydı ...evet şimdilik dunyalıyızz..
selametle kalınn..
evet kardeşim işin espriisi zaten böyle dememiz:H hayırlı günler selametle inşaallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.