başak_08Aleyküm selam tuğba ben artvinliyim ama kocaelinde yaşıyorum.
Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
hauırlı günler Rabbimize emnaet olun inşaallah
kulun biribende ANGARALIYIM ama mardinde oturuyom ANKARA YI çok seviyorum kısmet olursa 2 hafta sonra kavuşcam:A
selamun aleyküm kardeşim rabbimiz kavuştırsun inşaallah selametle
:H
:H
namerve, post: 558060, member: 68664hayırlı ğünler aslen istanbulluyuz ankarada doğup büyüdüm şu an antalya,da yaşıyorum a.e.o.
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI GÜNLER RABBİMİZE EMANET OLUN İNŞAALLAH:H
selamün aleyküm tubam .ben yazdım buraya hatırlamıyorum.neyse bida yazayım:Dben ebru bursada ikamet etmekteyim.yaşım 29.75 .....:K.allaha emanet ol tubacım:H
mahsun kulselamün aleyküm tubam .ben yazdım buraya hatırlamıyorum.neyse bida yazayım:Dben ebru bursada ikamet etmekteyim.yaşım 29.75 .....:K.allaha emanet ol tubacım:H
abla formumu ne zamandır ihmal ediyodum yaz yaz bitiremiyom yardıma gelsene....:K
-Tuğba-abla formumu ne zamandır ihmal ediyodum yaz yaz bitiremiyom yardıma gelsene....:K
tamam canım nerdesin kimde kaldın
masumkızselamun aleykum arkadaslar bende bursalıyım bursada ıkamet edıyorum bursalı arkadaslar yokmu burda yoksa herkese slm
aleyküme selam kardeşim hoşgeldin.tuba bak toprağımı buldum.:B
bende aslen kahraman maraşın göksun ilçesinden KANLIKAVAK kasabasındanım ama şuan kayserde yaşıyorum.1988 doğumluyumm.
mahsun kultamam canım nerdesin kimde kaldın
apachi04 kaldım yardımettt selamlarını alalım kardeşlerimizin çok zaman olmuş
sultanayarbende aslen kahraman maraşın göksun ilçesinden KANLIKAVAK kasabasındanım ama şuan kayserde yaşıyorum.1988 doğumluyumm.
selamun aleyküm kardeşim Rabbimize emanet ol
kasım hadiselamun aleykum kardeşlerim.
yaaa iki kişi aynı anda pc yi kullanınca böyle yalnışlıklar oluyor.
hanım benim adresle yazı yazmış. :Kbazende ben onun adresiyle yazı yazıyom :K
ben aslen karslıyım.
fethiyede oturuyom.çogunuz zaten biliyor.
şimdi hanım yazsın. :H
aleyküm selam abim olsun anlarız biz yazı renginden ablamız sağolsunn:K
Selamun Aleykum...Ne güzel ya neredeyse Güzelim Türkiyenin Her bölgesinden Arkadaşlarımız Bulunmakta :)...Bende Sakaryalıyım Ve Sakaryada ikametimi sürdürmekteyim..:)...Güzel Bir paylaşım olmuş..Elinize Saglık..Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.