cennet_agaciekremecim abımızden ıstedım düeti bulamadı sadece abdurrahman söyluyor... inş hosuna gıder...
abla açılmadı ayrıca hangi ilahi allah razı olsun allaha emanet olun
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
133.651 görüntülenme · 1.892 yanıt
cennet_agaciekremecim abımızden ıstedım düeti bulamadı sadece abdurrahman söyluyor... inş hosuna gıder...
cennet_agaci, post: 557788, member: 12772çok komık ekrem kardeşim:)
ilahını yolladım inş cıkar cevdet abımıze teşekkür edersin...:)

ekremeeeallah razı olsun abla ama ben neyin komik olduğunu anlamadım allaha emanet olun
daha yeni anladım resim göndermiştim allaha emanet olun
CEVDET-71, post: 557803, member: 72102selamün aleyküm kardeşlerim şu anda cennet ağacının yaptığı bende acılıyor ama birde ben yapayım dedim eğer acılmıyorsa flaş pleyriniz yok onu yükleyin rabbime emanet olun selametle
ABDURRAHMAN ONUL TALEAL BEDRU
cennet_agaciresım yolladın ya bı tane ona dedım komık dıye sende A.E.O EKREM KARDEŞİM
ilahınıde artık cıktıgında dınlersın...:(
ekremeeealeykum selam asında ben nagihan kardeşi çağıracaktım ama dilim dönmedi:) şimdi nagihan kardeş gelsin bu ilahide onun için allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Kadir Geylani :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Baki :.
NAGİHANhamdolsun zorla da olsa kendimi çağırttım allah razı olsun ama yetişemedim ofis dışındayım bir resmi daireden diğerine dolaşıyorum haciz aşamasındaki borçları takside bağlamaya çallışıyorum inşallah allah herkesin işlerini kolaylaştırsın ekrem kardeş siz de olmasanız benden sonra tuba arkadaşımı bekliyorum tuba yetiiişşş
hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu başarılı günler dilerim rabbimden tüm islam alemi için amin
yeni arkadaşlara selam olsun
ekremeee, post: 558094, member: 71712selamun aleykum ben geldim benden sonra mahsun kul gelsin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Affeyle :.
http://www.muslumangenc.com/media/ilahiler/ao/sz/7.htm
mahsun kulaleyküme selam kardeşim.istediğim ilahiyi bulabildinmi?benden sonra aliyem , veya kardelen gelsin.:evet
fatmanaselamün aleyküm .geldim canım...benden sonra herkes gelsin:K:K
Kardelen..ayy herkesin içinden ilk ben geldim:K:K
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
mahsun kulaleyküme selam kardeşim.istediğim ilahiyi bulabildinmi?benden sonra aliyem , veya kardelen gelsin.:evet
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.