Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.651 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

tevbeYA-HAKkardeşim sana dua ediyorum inanki her yasinimden sonra..ayrıca merak ettim ben yasin okutmadım yazmışsın ya çok şaşırdım eminim senin için okudum ben...50 tane okum.şimdi forumları kontrol ettim açılan forumu bulamıyorum ama çok eminim ya nasıl olur sıkıntıdayım yazmıştın...bende 50 tane okurum dedim...

Essalamun aleykum ve rahmùertullahu ve berakatuhu Kardesim Rabbim razi olsun.belki ben biryerde sikintidayim demis olabilirim.Sen de okurum demis olabilirsin.Inan nerede yazdigimi bilmiyorum.Rabbim senden razi olsun.benim için okumussun.Beni çok duygulandirdin.:A :A Rahman razi olsun senden inan ben seni kardesim bildim.Duamdasin.Kainatin efendisine emanet olasin. :gulegule
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Gonlumun_gulu
Essalamun aleykum ve rahmùertullahu ve berakatuhu Kardesim Rabbim razi olsun.belki ben biryerde sikintidayim demis olabilirim.Sen de okurum demis olabilirsin.Inan nerede yazdigimi bilmiyorum.Rabbim senden razi olsun.benim için okumussun.Beni çok duygulandirdin. Rahman razi olsun senden inan ben seni kardesim bildim.Duamdasin.Kainatin efendisine emanet olasin.

selamün aleyküm
gönlümün gülü allah razı olsun seni kardeşim bildim demişsin.bu benim için gerçekten önemli bi şey...allah kalplerimizi gönüllerimizi allah sevgisinden peygamber aşkından ayırmasın yolundan saptırmasın tevbelerimizi kabul etsin inşallah...:A
ayrıca sen ve senin gibi imanlı insanlarada kardeş olabilmeyi nasip etsin... amin amin amin...
ÂNI YAŞA...
NAGİHAN

NAGİHAN

Kıdemli Üye · 161 mesaj

selam beni kimse tahmin edemez sanırım ama ben tahmin edecem ve doğru olacak biliyorum çünki benden sonra yazacak arkadaşım site kardeşlerimden biri olacak bildim işte
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

NAGİHANselam beni kimse tahmin edemez sanırım ama ben tahmin edecem ve doğru olacak biliyorum çünki benden sonra yazacak arkadaşım site kardeşlerimden biri olacak bildim işte

SÜPER :K:K TEVBEYA HAK ABLA 30 TANE AYETEL KÜRSİ OKUDUM

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

NAGİHAN

NAGİHAN

Kıdemli Üye · 161 mesaj

selam arkadaşlar kardeşler ne güzel şeyler yaazıyorsunuz maşallah okurken çok duygulanıyorum birbirlerini tanımayan allah rızası için allah aşkı için ne güzel dualar ne güzel düşünceler maşallah allah herkesten razı olsun rabbim daim etsin allahın rahmeti bereketi sizin ve tüm inanaların olsun inşallah amin sizleri allah rızası için çooook seviyorum çok duygullandıım
ekremeee

ekremeee

NAGİHANselam arkadaşlar kardeşler ne güzel şeyler yaazıyorsunuz maşallah okurken çok duygulanıyorum birbirlerini tanımayan allah rızası için allah aşkı için ne güzel dualar ne güzel düşünceler maşallah allah herkesten razı olsun rabbim daim etsin allahın rahmeti bereketi sizin ve tüm inanaların olsun inşallah amin sizleri allah rızası için çooook seviyorum çok duygullandıım

aleykum selam allah razı olsun
bu ilahiler sizin için

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kırmızı Güller :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm..ekrem kardeşim nasılsın ben ne zamandır seninle karşılaşamıyorum sitede...çok geç giriyorum genelde sen benim girdiğim saatte sitede olmuyorsun nasılsın inşallah iyisindir kardeşim...selametle kal...:)
ÂNI YAŞA...
ekremeee

ekremeee

tevbeYA-HAKselamün aleyküm..ekrem kardeşim nasılsın ben ne zamandır seninle karşılaşamıyorum sitede...çok geç giriyorum genelde sen benim girdiğim saatte sitede olmuyorsun nasılsın inşallah iyisindir kardeşim...selametle kal...:)

aleykume selam allah razı olsun iyi değilimmi desem iyiyimmi desem bilmiyom ama çok şükür iyi olmaya çalışıyoz sen nasılsın öğrenciniz nasıl odu sizin için 30 ayetel kürsi okudum allah kabul etsin allaha emanet olun

yasinyaşarturan

yasinyaşarturan

Üye · 18 mesaj

selamun Aleykum.
Ben Yeniyim.ama Güzel Bir Oyuna Benziyor.
Benden Sonra Kim Gelir Bilmem Ama
Benide Unutmayin
ekremeee

ekremeee

yasinyaşarturanselamun Aleykum.
Ben Yeniyim.ama Güzel Bir Oyuna Benziyor.
Benden Sonra Kim Gelir Bilmem Ama
Benide Unutmayin

aleykume selam sizden sonra ben geldim benden sonrada siz gelin allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Döne Döne 2 :.

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

ekremeeealeykume selam sizden sonra ben geldim benden sonrada siz gelin allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Döne Döne 2 :.

Essalamun aleykum ekreme kardesim senden sonra ben geldim ama artik tevafuk oldu diyelim.:) Benden sonra sen gel ama dursun ali erzincali ile gel olurmu....Allah'a emanet olasin kardesim.
SıDıKA/MeKKe

SıDıKA/MeKKe

Yeni Üye · 0 mesaj

Kusura Bakmayin Ama Ben Geldim :):) Hayirli Günler
NAGİHAN

NAGİHAN

Kıdemli Üye · 161 mesaj

ekremeeealeykum selam allah razı olsun
bu ilahiler sizin için

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kırmızı Güller :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.

Benim Peygamberim öyle güzel ki
Nuru aydınlatır bütün alemi
Onun sevdasına öter bülbüller
Ona aşık olmuş kırmızı güller
kırmızı güller Muhammed aşkına HU çekip inler (s.a.v)
hamdolsun maşallah dinledim çok güzel super allah razı olsun allaha emanet ol
ekremeee

ekremeee

Gonlumun_guluEssalamun aleykum ekreme kardesim senden sonra ben geldim ama artik tevafuk oldu diyelim.:) Benden sonra sen gel ama dursun ali erzincali ile gel olurmu....Allah'a emanet olasin kardesim.

.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Sen Yoktun :.

.: KLİP-DURSUN ALİ / Naat :.

sizde allaha emanet olun benden sonra kasım abi gelsin

ekremeee

ekremeee

NAGİHANBenim Peygamberim öyle güzel ki
Nuru aydınlatır bütün alemi
Onun sevdasına öter bülbüller
Ona aşık olmuş kırmızı güller
kırmızı güller Muhammed aşkına HU çekip inler (s.a.v)
hamdolsun maşallah dinledim çok güzel super allah razı olsun allaha emanet ol

selamun aleykum evet çok güzel hemde muhteşem gerçi abdurrahman önül söylüyosa fazla söze gerek yoktur allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gururlanma İnsan Oğlu :.

alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

Selamun Aleykum ben den sonra kim gelir bilemicem ama Yüce Allahın Sevgili bir Kulu Gelcegi Kesin :evet
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

alfonso_54Selamun Aleykum ben den sonra kim gelir bilemicem ama Yüce Allahın Sevgili bir Kulu Gelcegi Kesin :evet

ve aleyküm selam kardeşim ben geldim

benden sonra gelene selam olsun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim ben geldim benden sonra gelene selamlar olsun......
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
ekremeee

ekremeee

mustafa11ve aleyküm selam kardeşim ben geldim benden sonra gelene selamlar olsun......

aleykume selam benden sonra mahsun kul gelsin allaha emanet olun
mahsun kul abla bu ilahiyi sever

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

ekremeeealeykume selam benden sonra mahsun kul gelsin allaha emanet olun
mahsun kul abla bu ilahiyi sever

severim tabi hemde çok.ekrem dosta doğrudaki ilahi grubunu bulamadık.izledinmi.çok güzeldi.adını bilmiyorum.nolur bul.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.