Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.651 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

ekremeeeALEYKUME SELAM ARADIĞINIZ KİŞİYE ULAŞILAMIYOR SANIRIM HERKES YENİ ÜYE:NEYSE BENDEN SONRA HERKES GELSİN ALLAHA EMANET OLUN

http://www.muslumangenc.com/media/ilahiler/ao/efendim/8.htm

:K hoşgeldin :K
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm ablaların harbisi:B...Evvelinde beni çağırmışsın hemen geldim..Sağolasın ablam, Allah c.c razı olsun..Benden sonra yine sen gel inşallah;)..Selam ve daimi dualar ile, Rabbimize emanetsin can ablacım..

aleyküme selam kardeşlerin en güzeli.bugün işin yok sanırım evdesin.Allah sendende razı olsun canım benim.pg gitsin konuşuruz emi:Kanladın demi:Ktubam gelsin
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

mahsun kulaleyküme selam kardeşlerin en güzeli.bugün işin yok sanırım evdesin.Allah sendende razı olsun canım benim.pg gitsin konuşuruz emi:Kanladın demi tubam gelsin

Selamün Aleyküm harbi ablacım:D, saat 14.00'a kadar müsaitim, gelebilirsen konuşuruz inşallah..Anlamam mı?:evet Rabbimize emanetsin can ablacım..B)
yasinyaşarturan

yasinyaşarturan

Üye · 18 mesaj

SELAMUN ALEYKUM.
BEN YENİYİM.SİZLERLE YENİ TANIŞIYORUM.
BENDEN SONRA ELBET BİR KARDEŞİMİZ GELİR ARTIK.:H
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm ekrem ben geldim...nasılsın iyi misin?
ÂNI YAŞA...
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

ben geldim benden sonrada fatma ablam gelsin..
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

benden sonra cennet ağacı kardeşim gelsin
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

ashab_kirambenden sonra cennet ağacı kardeşim gelsin

geldım canım saol benden sonrada ısteyen gelsınn....B)
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

cennet_agacigeldım canım saol benden sonrada ısteyen gelsınn....B)

saol kardeşim bildim
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

cennet_agacigeldım canım saol benden sonrada ısteyen gelsınn....B)

Ben Geldim Tuba kardeşim... Benden Sonrada Allah'ın En Sevgili Kulu kimse o gelsin (Kim Yetişirse) :)
cennet_agaci

cennet_agaci

ben geldım
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Hoşgeldin... Annem Bazen Yaprak sarması Yapardı bize, Bitane Yaprağın içine Yaprakların Dibinde olan sapları doldururdu kazanın içinde rasgele biyere atardı Allahın en sevgili kulu kimse ona denk gelsin derdi. ordan esinlendim :) o sapları hep annem yerdi diyodum sen hile yapıyon biliyon nereye koyduğunu ordan alıp yiyon derdim küserdim :D
cennet_agaci

cennet_agaci

ReisulKurraHoşgeldin... Annem Bazen Yaprak sarması Yapardı bize, Bitane Yaprağın içine Yaprakların Dibinde olan sapları doldururdu kazanın içinde rasgele biyere atardı Allahın en sevgili kulu kimse ona denk gelsin derdi. ordan esinlendim :) o sapları hep annem yerdi diyodum sen hile yapıyon biliyon nereye koyduğunu ordan alıp yiyon derdim küserdim :D

hoşbulduk...hımm sarmayıda çok severım...canım çekti...:( şimdi kısmet işte ....
ben şimdi allahın sevgılı kulumu oluyorum ;)
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Selamun Aleykum... Allah Her Kulunu Emin ol çok Seviyor... Yoksa bunca Nimet Yerine bizde koyun gibi sadece ot yerdik :)
cennet_agaci

cennet_agaci

ReisulKurraSelamun Aleykum... Allah Her Kulunu Emin ol çok Seviyor... Yoksa bunca Nimet Yerine bizde koyun gibi sadece ot yerdik :)

vealeyküm selam haklısınız... Rabbıme sonsuz şükürler olsun ... (:
sudeşima

sudeşima

Yeni Üye · 3 mesaj

Ben Yeni üyeyim Pek Kimse Tanimiyorum Ama Kim Gelirse Gelsin Allah Ondan Razi Olsun . Ve Burda Kimler Msj Attiysa Onlardanda Allah Razi Olsun
cennet_agaci

cennet_agaci

hoş geldın kardeşim ... Rabbım senden de razı olsun inşaAllah
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

sudeşimaBen Yeni üyeyim Pek Kimse Tanimiyorum Ama Kim Gelirse Gelsin Allah Ondan Razi Olsun . Ve Burda Kimler Msj Attiysa Onlardanda Allah Razi Olsun

hoşgeldin sude kardeşim hayırlı olsun üyeliğn aramıza hoşgeldin.gğzel paylaşımlarını bekliyoruz senden.allaha emanet ol
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.