Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.651 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

SENDEN 5 TANE YASİNİ ŞERİF OKUMANI İSTİYORUM BENİM İÇİN...DAHA SONRADA BENİM İÇİN DUA ETMENİ...YAPAR MISIN YARINA İNŞALLAH....OKUYAMAZSAN HABER ET ABİM...SELAMÜN ALEYKÜM...
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

tevbeYA-HAKSENDEN 5 TANE YASİNİ ŞERİF OKUMANI İSTİYORUM BENİM İÇİN...DAHA SONRADA BENİM İÇİN DUA ETMENİ...YAPAR MISIN YARINA İNŞALLAH....OKUYAMAZSAN HABER ET ABİM...SELAMÜN ALEYKÜM...

canım kardeşim inan şu an benimde elimde çok dua var.hatta bu gün eşimle beraber elimizdeki bazı kardeşlerimizin cüzi var.onları sitede paylaştıralım diye konuştuk .ama sonra vaz geçtik.yani hanımda mahallede dua alıyor.onlarda çok birikti.
ama sana dua ederim.
inan sana bu konuda yardım edemedigim için çok üzgünüm.nolur bana gönül koma.bana darılma .
ama sana çok çok ama çok dua edecem.selametle
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

kasım hadicanım kardeşim inan şu an benimde elimde çok dua var.hatta bu gün eşimle beraber elimizdeki bazı kardeşlerimizin cüzi var.onları sitede paylaştıralım diye konuştuk .ama sonra vaz geçtik.yani hanımda mahallede dua alıyor.onlarda çok birikti.
ama sana dua ederim.
inan sana bu konuda yardım edemedigim için çok üzgünüm.nolur bana gönül koma.bana darılma .
ama sana çok çok ama çok dua edecem.selametle

HAYIRLISI OLSUN KASIM ABİM HAYIR NEDEN GÖNÜLLENEYİM Kİ..MÜSAİT OLSAN OKUYACAĞINI BİLİYORUM..BENİMDE OKUMAM GEREKEN ÇOK FAZLA DUA VARDI O YÜZDEN OKUYAMADIM...NEYSE ABİM YİNEDE DUA İÇİN ÇOK SAĞOL...SELAMÜN ALEYKÜM
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

tevbeYA-HAKHAYIRLISI OLSUN KASIM ABİM HAYIR NEDEN GÖNÜLLENEYİM Kİ..MÜSAİT OLSAN OKUYACAĞINI BİLİYORUM..BENİMDE OKUMAM GEREKEN ÇOK FAZLA DUA VARDI O YÜZDEN OKUYAMADIM...NEYSE ABİM YİNEDE DUA İÇİN ÇOK SAĞOL...SELAMÜN ALEYKÜM

aleykum selam kardeşim.
inan halen çok üzgünüm.
ama dedigim gibi bizdede çok var.ve yarın ben işe gidecem.iştede okumam çok zor oluyor.bakalım hayırlısı.
tekrar anlayışın için teşekkür ederim.RABBIM yar ve yardımcın olsun.selametle
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

tevbeYA-HAKSENDEN 5 TANE YASİNİ ŞERİF OKUMANI İSTİYORUM BENİM İÇİN...DAHA SONRADA BENİM İÇİN DUA ETMENİ...YAPAR MISIN YARINA İNŞALLAH....OKUYAMAZSAN HABER ET ABİM...SELAMÜN ALEYKÜM...

selamu aleykum ablam hayırıdır sorun yok işşallah ben yasin değilde ayetel kürsi okusam olurmu okuyabildiğim kadar okurum işşallah sayıyı sonra belirlerim allaha emanet olun
ama sende bu ilahiyi dinliyecen işşallah

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

selamün aleyküm ekreme kardeşim

Senden bi ricam var eğer yapabilirsen çok sevinirim.Ahmet El Acemi den Haşr suresini indirebilirmisin ben yapamadım.A.E.O
ekremeee

ekremeee

isranurrselamün aleyküm ekreme kardeşim

Senden bi ricam var eğer yapabilirsen çok sevinirim.Ahmet El Acemi den Haşr suresini indirebilirmisin ben yapamadım.A.E.O

ALEYKUME SELAM Bİ DENEYİM OLURSA PAYLAŞIRIM İŞŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN

ekremeee

ekremeee

YEŞİL CAMİ
BURDAN BAKABİLİRSİNİZ İSTEDİĞİNİZ SURE BURDA VAR

isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Tamam Kardeşim Sağol.ben Burayi Sabah Buldum Yeşil Cami Ama Hiç Bi Sureyi Dinleyemedim.bilgisayarda Bi Sorun Var Sanirim Tşkler
ekremeee

ekremeee

isranurrTamam Kardeşim Sağol.ben Burayi Sabah Buldum Yeşil Cami Ama Hiç Bi Sureyi Dinleyemedim.bilgisayarda Bi Sorun Var Sanirim Tşkler

SELAMU ALEYKUM ALLAH RAZI OLSUN

Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

s.a bende istermisin o 5 tane yasini ben okumak isterim Allah cc. izniyle haberdar et beni okummamı istersenB)Allah c.c. emanetsin.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ekremeeeselamu aleykum ablam hayırıdır sorun yok işşallah ben yasin değilde ayetel kürsi okusam olurmu okuyabildiğim kadar okurum işşallah sayıyı sonra belirlerim allaha emanet olun
ama sende bu ilahiyi dinliyecen işşallah

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

cam kardeşim selamün aleyküm.inşallah yoktur bi sıkıntı....neyse kardeşim sen en iyisi benim için ayetel kürsi oku...selamlar....
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Kardelen..s.a bende istermisin o 5 tane yasini ben okumak isterim Allah cc. izniyle haberdar et beni okummamı istersenB)Allah c.c. emanetsin.

selamün aleyküm kardeşim...valla okursan sevinirim zahmet olmazsa....çok sağol.....
ÂNI YAŞA...
ekremeee

ekremeee

tevbeYA-HAKcam kardeşim selamün aleyküm.inşallah yoktur bi sıkıntı....neyse kardeşim sen en iyisi benim için ayetel kürsi oku...selamlar....

aleykum selam abla tamam okurum sende bana dua edermisin?:(

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum ve rahmetullahu tevbe ya hak kardesim gelirmi acaba... :H
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

allah allahhhhh...içime doğuyor galiba :) gönlümün gülü varsa kesin ben,i çağırmıştır dedim içimden gerçekten çağırmışsın..can kardeşim selamün aleyküm.inşallah iyisindir...o gün arkadaşın için 500 yasin okutuyordun ya ben aldığım 50 taneyi okudum inşallah...vakit olmadığı için daha fazla da alamadım ne yaptın bittimi inşaalah.selamün aelyküm
ÂNI YAŞA...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 550895, member: 57410allah allahhhhh...içime doğuyor galiba :) gönlümün gülü varsa kesin ben,i çağırmıştır dedim içimden gerçekten çağırmışsın..can kardeşim selamün aleyküm.inşallah iyisindir...o gün arkadaşın için 500 yasin okutuyordun ya ben aldığım 50 taneyi okudum inşallah...vakit olmadığı için daha fazla da alamadım ne yaptın bittimi inşaalah.selamün aelyküm

Ve aleyna ve aleykum selam degerli kardesim :) ben Yasin-i serif felan okutmadim.Bir yalnisin olacak galiba :evet Belki baskasindan almissindir.ben zannetmissindir.Ama hani Peygamber efendimiz (s.a.v.) efendimizin bir sözü vardir."KISI SEVDIGI ILE BERABERDIR" Seninki de ondan olmasin :K Insaallah sende iyisindir Canim kardesim.Rabbim'e emanet olasin.
ekremeee

ekremeee

selamun aleykum tevbeya hak abla ayetel kürsi şu anlık 10 tane okudum ama daha okuyacam işşallah allaha emanet olun
.: Abdurrahman Önül / Ne Ne Zaman Anarsam Seni :.

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum tevbe ya hak kardesim gelir insaAllah kardesim yazdigim cevabi okudunmu.Duana ihtiyacim var kardesim.Rabbim' e emanet olasin. :gulegule
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Gonlumun_guluEssalamun aleykum tevbe ya hak kardesim gelir insaAllah kardesim yazdigim cevabi okudunmu.Duana ihtiyacim var kardesim.Rabbim' e emanet olasin. :gulegule

kardeşim sana dua ediyorum inanki her yasinimden sonra..ayrıca merak ettim ben yasin okutmadım yazmışsın ya çok şaşırdım eminim senin için okudum ben...50 tane okum.şimdi forumları kontrol ettim açılan forumu bulamıyorum ama çok eminim ya nasıl olur sıkıntıdayım yazmıştın...bende 50 tane okurum dedim...
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.