tevbeYA-HAKALLAH RAZI OLSUN CEVDET ABİ ....BENİMDE BİR BAŞKASININDA DUADAN BAŞKA YAPACAK BİŞEYİMİZ YOK...YILLARDIR MERHAMETİ VE İMANI ZAYIF OLAN ANNEİ BABAMI DOĞRU YOLA ÇEVİREMEDİM...RABBİM HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR...ONLARA MERHAMET VE HİDAYET VERSİN...İMNALARINI GÜÇLENDİRSİN İNŞALLAH ...ÇÜNKÜ İMANI KUVVETLİ BİR İNSANDAN ZARAR GELMEZ...
Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
133.657 görüntülenme · 1.892 yanıt
rabbim dualarını kabul etsin kardeşim gerçekten çok üzüldüm amin inşallah kardeşim rabbim merhamet ve hidayet versin inşallah:gulegule
<DAMLA>rabbim dualarını kabul etsin kardeşim gerçekten çok üzüldüm amin inşallah kardeşim rabbim merhamet ve hidayet versin inşallah:gulegule
AMİNNNN DAMLACIĞIM SAĞOLASIN...RABBİM BENİM İÇİN ŞUAN BENİM İÇİN YAPILAN TÜM DUALRI KABUL BUYURUR İNŞALLAH...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...SELAMÜN ALEYKÜM..
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKAMİNNNN DAMLACIĞIM SAĞOLASIN...RABBİM BENİM İÇİN ŞUAN BENİM İÇİN YAPILAN TÜM DUALRI KABUL BUYURUR İNŞALLAH...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...SELAMÜN ALEYKÜM..
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HER SIKINTININ ARKASINDAN BİR FELAH VARDIR İNŞALLAH RABBİM SIKINTILARDA BIRAKMASIN SİZİ RABBİM SİZİ GİRDİĞİNİZ SIKINTIDAN ÖLÜMÜ İSTEYECEK KADAR DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE GÖRE FELAH VERSİN FELEH KAPILARINI AÇ SIN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN
cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HER SIKINTININ ARKASINDAN BİR FELAH VARDIR İNŞALLAH RABBİM SIKINTILARDA BIRAKMASIN SİZİ RABBİM SİZİ GİRDİĞİNİZ SIKINTIDAN ÖLÜMÜ İSTEYECEK KADAR DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE GÖRE FELAH VERSİN FELEH KAPILARINI AÇ SIN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN
ESSELAMÜN ALEYKÜM SEVGİLİ KARDEŞİM SAĞOLASIN....ALLAH RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...
ÂNI YAŞA...
CEVDET-71selamün aleyküm ben yokun uykunuz geldi deni hadi bakalım benden sonra damla kardeşim gelsin
benim gelmedi uykum cevdet abi yapıcagım bir sürü şey var beni çagırmışsın bende geldim:)
benden sonra gül tanem gelsin tabi sitedeyse çok sesiz bugün site
CEVDET-71selamün aleyküm ben yokun uykunuz geldi deni hadi bakalım benden sonra damla kardeşim gelsin
BEN GELSEM KABUL EDER MİSİNNİZ??? BENDEN SONRA DA CENNET YOLCUSU GELEBİLİRMİ???(YETİŞ CENNET YOLCUSU)
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>benim gelmedi uykum cevdet abi yapıcagım bir sürü şey var beni çagırmışsın bende geldim:)
Geldim Nur Damlam..Gelmez olur muyum? Nur Damlam çağırmış hem de?:HB) Hayırlı, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşimB)
Benden sonra cennet yolcusu, mücahide bacım gelir inşallah..
peygamber gülü1BEN GELSEM KABUL EDER MİSİNNİZ??? BENDEN SONRA DA CENNET YOLCUSU GELEBİLİRMİ???(YETİŞ CENNET YOLCUSU)
SELAMÜN ALEYKÜM GELDİM MÜBAREK YETİŞTİM
BENDEN SONRA SİTEDEYSE NİĞDELİ KARDEŞİM BUYURSUNLAR
BENDEN SONRA SİTEDEYSE NİĞDELİ KARDEŞİM BUYURSUNLAR
aliye_aliyeGeldim Nur Damlam..Gelmez olur muyum? Nur Damlam çağırmış hem de?:HB) Hayırlı, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşimB)
GELDİM MÜCAHİDE KARDEŞİM ÇAĞIRMIŞSINIZ KOŞTUM
BENDEN SONRA YETİŞİN CEVDET ABİ
cennet yolcusuGELDİM MÜCAHİDE KARDEŞİM ÇAĞIRMIŞSINIZ KOŞTUM
oooo öyle yok ben gelirsem biliyorsunuz ikramsız gitmem anlaştıkmı bir daha cağıran bişiler hazırlasın kuru kuru olmuyor kardeşim
benden sonra peygamber gülü gelsin
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71oooo öyle yok ben gelirsem biliyorsunuz ikramsız gitmem anlaştıkmı bir daha cağıran bişiler hazırlasın kuru kuru olmuyor kardeşim
benden sonra peygamber gülü gelsin
GELDİM CEVDET ABİ
afiyet olsunBENDEN SONRA zynp_rukiye kardeşim GELSİN
peygamber gülü1GELDİM CEVDET ABİafiyet olsun
ALLAH RAZI OLSUN YA İŞTE BÖYLE OLUN GELEM MİSAFİRE İKRAM EDİN BENDE NE İSTERSİNİZ
BENDEN SONRA NİDELİ KARDEŞİM GELSİN BURDA İSE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

<DAMLA>kardeşim bengelsem benden sonra talip amcam gelsin inşallah
hoşgeldin kardeşim kasım hadi abi burada yok onun yerine zynp_rukiye kardeşim gelir inşaallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.