Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.657 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

nigdeli
selamun aleyküm ablacım. evet ablam sizi çağırdımdı..sitemizin tek figen ablası :B hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz güzel ablam.. Siz de Rabbimize c.c. emanetsinz inşaAllah..selam ve dua ile..:H

şimdi de damlamız gelsin inşaAllahB)

s.a.olmassss şimardım ben,,, yine ben geldim:K
selametle güzel kardeşim rabbim herkesin de seninde gönlüne göre versin inşallah eee damla hadi seni bekliyoruz
AEO
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

nigdeli
selamun aleyküm ablacım. evet ablam sizi çağırdımdı..sitemizin tek figen ablası :B hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz güzel ablam.. Siz de Rabbimize c.c. emanetsinz inşaAllah..selam ve dua ile..

şimdi de damlamız gelsin inşaAllah

geldim canım kardeşim B)
benden sonra gül kardeşim gelsin:HB)
isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

selamun aleyküm hayırlı akşamlar siteye yenı üye oldum sizlerı tamımak isterım benıde aranıza alırmısınız Allaha emanet olun.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

<DAMLA>
geldim canım kardeşim

benden sonra gül kardeşim gelsin

Nur Damlam geldim:H..Selamün aleyküm, hayırlı ve bereketli akşamlar olsun inşallahB)..Figen ablam madem bu kadar ısrar ettiniz siz gelin yine:D..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

aliye_aliye
Nur Damlam geldim:H..Selamün aleyküm, hayırlı ve bereketli akşamlar olsun inşallahB)..Figen ablam madem bu kadar ısrar ettiniz siz gelin yine:D..

S.A. AYYY ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAHU BU İŞ BAK ARTIK ÇOK ŞİMARDIM ZABDOLMIYCAM BEN:k
SİZ İSTEYİN YETERKİ BEN HEP GELİRİM GÜZEL KARDEŞLERİM,,,HEPİNİZ RAHMANA EMANETSİNİZ İNŞALLAH SELAMETLE
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

AFRA_NURs.a.olmassss şimardım ben,,, yine ben geldim:K
selametle güzel kardeşim rabbim herkesin de seninde gönlüne göre versin inşallah eee damla hadi seni bekliyoruz
AEO

aleyküm selam ablam..:D başımız, gözümüz üstüne...
amin ablacım, cümlemizin inşaAllah hayırlısıyla..

şimdi de sefine-i hayat kardeşim gelir mi acaba, sesimi bu sefer duyar mı:gulegule
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

tevbeYA-HAKesselamün aleyküm ...allah tüm kullarını çok sever ve çok düşünür inşallahu teala..benden sonra gönlümün gülü gelsin

biraz geç oldu gelmem ama:evet insaallah simdi sen gelirsin tevbe ya hak kardesim :H
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Evet Geldim...selamün Aleyküm...canimi Inanilmaz Derecede Sikacak Bir Haber Aldim Biraz önce...allahim Hakkimda Hayirli Olani Ver Ya Rabbim..:A

BENDEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN AMA ŞU SIKINTIM İÇİN BANA DUA ETSİN NE OLUR...:A
ÂNI YAŞA...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

tevbeYA-HAKEvet Geldim...selamün Aleyküm...canimi Inanilmaz Derecede Sikacak Bir Haber Aldim Biraz önce...allahim Hakkimda Hayirli Olani Ver Ya Rabbim..:A

BENDEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN AMA ŞU SIKINTIM İÇİN BANA DUA ETSİN NE OLUR...:A

Hayirdir insaAllah kardesim kötü bir sey degildir insaAllah dua edicem sana sen üzülme kardesim.Büyük birsey degildir insAllah.:gulegule
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

tevbeYA-HAKEvet Geldim...selamün Aleyküm...canimi Inanilmaz Derecede Sikacak Bir Haber Aldim Biraz önce...allahim Hakkimda Hayirli Olani Ver Ya Rabbim..:A

selamün kardeşim.
hayr olsun,nedir seni böyle üzen,sıkıntıya sokan.ALLAH içindeki sıkıntıyı gidersin.kalbine huzur ve sevinç doldursun. bize açarmısın sıkıntını.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

nigdeliselamun aleyküm Recep kardeşim, hoşgeldiniz, iyisiniz inşaAllah?

benden sonra da figen ablam buyururlar mı acaba:]

ve aleykümselam niğdeli kardeşim sağolasınız hoşbuldum,iyiyiz şükürler olsun..sizler nasılsınız..sağolsun hafize annemiz unutmamış adımızı zikretmiş bizde geldik:)maşAllah eskilerden gelenler olmuş haber alamadıklarımız..ne güzel çok sevindim okuyunca..Rabbime emanetsiniz kardeşim..figen abla gelmez ki çook işi var,çook çalışıyor sevdiklerini ihmal ediyor:(
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Bilmiyorum Bende Anlayamadim Büyük Mü....demekki Kaldirabileceğim Için Yüce Rabbim Bana Bu Sikintiyi Yükledi...allahim Ben Bu Dünyada Bu Sikintilari çekmeye Raziyim Ne Olur Bize,biz Aciz Kullarina Bu Dünyalik Sikintilardan Daha Büyük Bir Azap Olan Cehennem Azabini Gösterme..affet Rabbim...buna Da şükür..:A:A:A
ÂNI YAŞA...
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdeli
aleyküm selam ablam..:D başımız, gözümüz üstüne...
amin ablacım, cümlemizin inşaAllah hayırlısıyla..

şimdi de sefine-i hayat kardeşim gelir mi acaba, sesimi bu sefer duyar mı:gulegule

SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.DUYDUM SESİNİ AMA GEÇ KALDIM KUSURUMA BAKMA OLURMU.BU ARALAR ARANIZDA OLAMAYACAĞIM.RAB'BİM E C.C. EMANET OLUN İNŞAALLAH.SELAMETLE,DUALARIMDA DAİMSİN İNŞAALLAH.BENDEN SONRA CAN KARDEŞİM NİĞDELİ GELSİN İNŞAALLAH....B)

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

desertroseheeeyy selamun aleykum.. birileri benim adımı anmış galiba:D unutulmadığıma sevindim..
Herkeze benden selamlar sevgiler.. Bende sizi unutmadım ve çok özledim.. Allah'a emanetsiniz..

oo ve aleykümselam kimleri görüyorum maşAllah..bende dedim desertrose kayboldu,uğramaz birdaha buralara:)sevindim hoşgeldiniz,maşAllah..unutulmadınız muhakkak,bekleriz her daim..selamun aleyküm..Rabbime emanet olunuz..

AMİN..
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

RECEB-I KAMERve aleykümselam niğdeli kardeşim sağolasınız hoşbuldum,iyiyiz şükürler olsun..sizler nasılsınız..sağolsun hafize annemiz unutmamış adımızı zikretmiş bizde geldik:)maşAllah eskilerden gelenler olmuş haber alamadıklarımız..ne güzel çok sevindim okuyunca..Rabbime emanetsiniz kardeşim..figen abla gelmez ki çook işi var,çook çalışıyor sevdiklerini ihmal ediyor:(

Allah c.c. razı olsun kardeşim, elhamdülillah iyiyiz bizler de..hoş etmişsiniz kardeşim :) evet, ben de çok sevindim desertrose kardeşimiz geri gelmiş aramıza..

yalnız figen ablamız geldi, görmemişsiniz sanırım :D siz de Rabbul alemine emanet olun kardeşim..selam ve dua ile..
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

tevbeYA-HAKBilmiyorum Bende Anlayamadim Büyük Mü....demekki Kaldirabileceğim Için Yüce Rabbim Bana Bu Sikintiyi Yükledi...allahim Ben Bu Dünyada Bu Sikintilari çekmeye Raziyim Ne Olur Bize,biz Aciz Kullarina Bu Dünyalik Sikintilardan Daha Büyük Bir Azap Olan Cehennem Azabini Gösterme..affet Rabbim...buna Da şükür..:A:A:A

Üzülmemeye çalis kardesim insaallah Allah c.c. senin sorununu bir an önce giderir. Duana da Amin kardesim.Sen dualarimdasin üzülmemeye çalis.Sunu hiç unutma senin burada da bir ailen var.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Gonlumun_guluÜzülmemeye çalis kardesim insaallah Allah c.c. senin sorununu bir an önce giderir. Duana da Amin kardesim.Sen dualarimdasin üzülmemeye çalis.Sunu hiç unutma senin burada da bir ailen var.

ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜMÜN GÜLÜ...GERÇEKTEN BÖYLE BİR DESTEĞE ÇOK İHTİYACIM VARDI ŞUANDA...BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMAN SIKINTIMA ORTAK OLMAN,DUYARLI OLMAN ÇOK HOŞ GERÇEKTEN...RABBİM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH KARDEŞİM...RABBİM RAZI OLSUN SENDEN..SELAM VE DUA İLE...
ÂNI YAŞA...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

tevbeYA-HAKALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜMÜN GÜLÜ...GERÇEKTEN BÖYLE BİR DESTEĞE ÇOK İHTİYACIM VARDI ŞUANDA...BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMAN SIKINTIMA ORTAK OLMAN,DUYARLI OLMAN ÇOK HOŞ GERÇEKTEN...RABBİM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH KARDEŞİM...RABBİM RAZI OLSUN SENDEN..SELAM VE DUA İLE...

Önemli degil kardesim sen iyi ol yeter bana buradaki kardeslerimin üzülmesi benide üzer.Ayrica duanada AMIN. ECMAIN kardesim.InsaAllah biran önce iyi olursun Rabbime emanet ol.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

nigdeliAllah c.c. razı olsun kardeşim, elhamdülillah iyiyiz bizler de..hoş etmişsiniz kardeşim :) evet, ben de çok sevindim desertrose kardeşimiz geri gelmiş aramıza..

yalnız figen ablamız geldi, görmemişsiniz sanırım :D siz de Rabbul alemine emanet olun kardeşim..selam ve dua ile..

sevindim kardeşim iyi olmanıza..evet haberim var figen ablamızın geldiğinden..her zamanki gibi kızdırmak istedim:)ama başaramadım sanırım..şu an online değil olsaydı başarırdım ama:) sağlık olsun,hayırlısı olsun..hayırlı akşamlar kardeşim..dua ediniz

AMİN..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

RECEB-I KAMERve aleykümselam niğdeli kardeşim sağolasınız hoşbuldum,iyiyiz şükürler olsun..sizler nasılsınız..sağolsun hafize annemiz unutmamış adımızı zikretmiş bizde geldik:)maşAllah eskilerden gelenler olmuş haber alamadıklarımız..ne güzel çok sevindim okuyunca..Rabbime emanetsiniz kardeşim..figen abla gelmez ki çook işi var,çook çalışıyor sevdiklerini ihmal ediyor:(

s.a.recooo aaaa ben hep burdayım kim çağardıysa geldim:K
bak gene geldim beni sevenleri de hiç ihmal etmemmm rabbimin rahmeti efendimizin şefaati üzerimize olsun inşallah selametle AEO
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.