Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.655 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

<DAMLA>
aleykum selam gül tanem ben kahve içmem süt varsa alıyım:D:D

YA BU ALİYE HİÇ İKRAMI BECEREMİYOR KARDEŞİM DAMLA KARDEŞİMİZ HASTA BUGÜN ONA BAKACAĞIZ COBUK OLSANA AMAN ARAMIZDA KALSIN ALİYE OKUMASIN YİNEDE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

aliye_aliyeTamam Nur Damlası, yalnız hem çorba, hem süt, Allah muhafaza..:D

bana birşey olmaz gül tanem merak etme ama kakolu süt isterim nescafe degil ben sütü ısıtıyorum kakaoyu atıyorum şeker atıyorum öyle içiyorum şey yani rica etsem :D
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

peygamber gülü1BEN GELDİM CENNET YOLCUSU BU DA SANA İKRAMIM

BENDEN SONRA TALİP AMCA GELSİN

TEŞEKKÜR EDERİM MÜBAREK ÇOK GÜZEL
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Nur Damlası, Afiyet olsun..B)
<DAMLA>

<DAMLA>

CEVDET-71YA BU ALİYE HİÇ İKRAMI BECEREMİYOR KARDEŞİM DAMLA KARDEŞİMİZ HASTA BUGÜN ONA BAKACAĞIZ COBUK OLSANA AMAN ARAMIZDA KALSIN ALİYE OKUMASIN YİNEDE

dogru diyorsun cevdet abim ben hasta biri olarak kahve mi içiyim benim pastam nerde kaldı zeynep kardeşim ama nerde benim pastam gül tanem görmesin:D:D cevdet abi
<DAMLA>

<DAMLA>

aliye_aliye

Nur Damlası, Afiyet olsun..B)

gül tanem benim özel sütüm nerde :A:A
pastayı çok güzel yapmısın ama tadıda çok güzelmiş ama ben süt istiyorum
peygamber gülü1

peygamber gülü1

Üye · 18 mesaj

cennet yolcusuTEŞEKKÜR EDERİM MÜBAREK ÇOK GÜZEL

AFİYET OLSUN BEĞENDİRE BİLDİYSEK NE MUTLU BİZE
aliye_aliye

aliye_aliye

<DAMLA>
gül tanem benim özel sütüm nerde :A:A

pastayı çok güzel yapmısın ama tadıda çok güzelmiş ama ben süt istiyorum

Afiyet olsun Nur Damlası... Kahveler birazdan...:H
aliye_aliye

aliye_aliye

CEVDET-71YA BU ALİYE HİÇ İKRAMI BECEREMİYOR KARDEŞİM DAMLA KARDEŞİMİZ HASTA BUGÜN ONA BAKACAĞIZ COBUK OLSANA AMAN ARAMIZDA KALSIN ALİYE OKUMASIN YİNEDE

Cevdet abi, şu an kaç işle meşgulüm bir bilseniz..Wordde kaç yazıyla uğraşıyorum..O kadarını mazur görün artık:)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

PEYGAMBER GÜLÜ1 KARDEŞİM BUNLAR SENİN İCİN İKRAMINIZA KARŞI RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

aliye_aliyeCevdet abi, şu an kaç işle meşgulüm bir bilseniz..Wordde kaç yazıyla uğraşıyorum..O kadarını mazur görün artık:)

ALLAH KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM BENDE ŞAKA YAPMIŞTIM HAKKINIZI HELAL EDİN A.E.O.

<DAMLA>

<DAMLA>

aliye_aliyeCevdet abi, şu an kaç işle meşgulüm bir bilseniz..Wordde kaç yazıyla uğraşıyorum..O kadarını mazur görün artık:)

gül tanem benim kolay gelsin keşke yardımcı olabilsem üzüldüm şimdi yardım edemiyorum ben gül kardeşime rabbim yardımcın olsun can kardeşim benim neyse ben birşey istemiyorum artık kimse bir daha bana ne istiyorsun diye sormucak
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

<DAMLA>
dogru diyorsun cevdet abim ben hasta biri olarak kahve mi içiyim benim pastam nerde kaldı zeynep kardeşim ama nerde benim pastam gül tanem görmesin:D:D cevdet abi

Buyur kardeşim bana sorarsan şimdi yeme hasta hasta sakla sonra yersin.
Allah muhafaza sonra benim yüzümden zafiyet geçirme..:A

peygamber gülü1

peygamber gülü1

Üye · 18 mesaj

CEVDET-71

PEYGAMBER GÜLÜ1 KARDEŞİM BUNLAR SENİN İCİN İKRAMINIZA KARŞI RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

sağol cevdet abi çok güzeller ALLAH 'A EMANET OLUN:H
<DAMLA>

<DAMLA>

zynp_rukiye
Buyur kardeşim bana sorarsan şimdi yeme hasta hasta sakla sonra yersin.
Allah muhafaza sonra benim yüzümden zafiyet geçirme..

pastam çok tatlı görünüyor ben yemeden nasıl duruyum :A bu ikinci pastam birde gül tanem yaptı ooo çok mutluyum bugün çorbem sütüm
korkmayın ben zayifet geçirmem bünyem alışık :D çok teşekkür ederim ellerine saglık çok güzel olmuş ilk önce güllerden başlıyım bana afiyet olsun
~Elçi~

~Elçi~

<DAMLA>
pastam çok tatlı görünüyor ben yemeden nasıl duruyum :A bu ikinci pastam birde gül tanem yaptı ooo çok mutluyum bugün çorbem sütüm
korkmayın ben zayifet geçirmem bünyem alışık :D çok teşekkür ederim ellerine saglık çok güzel olmuş ilk önce güllerden başlıyım bana afiyet olsun

Öyle diyorsan kardeşim tabiki o zaman yemeye başlıyabilirsin afiyet olsun :H
aliye_aliye

aliye_aliye

<DAMLA>
gül tanem benim kolay gelsin keşke yardımcı olabilsem üzüldüm şimdi yardım edemiyorum ben gül kardeşime rabbim yardımcın olsun can kardeşim benim neyse ben birşey istemiyorum artık kimse bir daha bana ne istiyorsun diye sormucak

Cevdet abi ve Nur Damlam, önemli değil..Şaka yaptığınızı biliyorum..Nur Damlası sen istemeye devam et..:H:D
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

ben uyuyamadım yine geldim........yarın okul var uyumam lazım ama uyuyamıyorum...acıktım galiba bende yiyebilir miyim?;)
ÂNI YAŞA...
<DAMLA>

<DAMLA>

zynp_rukiyeÖyle diyorsan kardeşim tabiki o zaman yemeye başlıyabilirsin afiyet olsun :H

kardeşim şaka yapıyorum ben bir dilimi yesem anca ama pc den yemek kolay oluyor o yüzden bu kadar rahatım :D:D:H
~Elçi~

~Elçi~

<DAMLA>
kardeşim şaka yapıyorum ben bir dilimi yesem anca ama pc den yemek kolay oluyor o yüzden bu kadar rahatım :D:D:H

Hepsini demedimki kardeşim bizede bırakırsın artık :]
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.