Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.658 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

CEVDET-71EKREMEE KARDEŞ SİZ BU SAATTE BURDA HAYRETİM ŞAŞTI TAMAM BU GÜN BULAŞIKLAR BENİM OLSUN SENİ GÖRDÜM VE SEVİMDİM ONUN İCİN BU KIYAĞIDA KİMSEYE YAPMAM ONLARSINYA RABBİME EMANET OLUN O PASTAYA SAKIN DOKUNMA O İNCİ NURUN

babam annem kardeşlerim az önce urfaya gittiler bende fırsattan yararlandım nete geldim babam arıyor telefonla a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

CEVDET-71EKREMEE KARDEŞ SİZ BU SAATTE BURDA HAYRETİM ŞAŞTI TAMAM BU GÜN BULAŞIKLAR BENİM OLSUN SENİ GÖRDÜM VE SEVİMDİM ONUN İCİN BU KIYAĞIDA KİMSEYE YAPMAM ONLARSINYA RABBİME EMANET OLUN O PASTAYA SAKIN DOKUNMA O İNCİ NURUN

Selamün Aleyküm cevdet abi.
şimdi akşam akşam bu pastaları benim 3 tane pasta canavarları görünce baba,baba demeye başladılar.bende onlara CEVDET ABİ,CEVDET ABİ demeye başladım.abi inş.tez zamanda imdadıma yetişirsin.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

kasım hadiSelamün Aleyküm cevdet abi.
şimdi akşam akşam bu pastaları benim 3 tane pasta canavarları görünce baba,baba demeye başladılar.bende onlara CEVDET ABİ,CEVDET ABİ demeye başladım.abi inş.tez zamanda imdadıma yetişirsin.

:K:K:K:K a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kasım hadiSelamün Aleyküm cevdet abi.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM O ŞEKERLERİN ADINI YAZIN BANA ONLARA PASTA GÖNDEREYİM A.E.O.:H
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

kasım hadi

kasım hadi

selamün aleyküm.

büyük canavar- --11. KEVSER
ortaca canavar---9 ARİFEGÜL
küçük canavar--- 7 HACER
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kasım hadiselamün aleyküm.

küçük canavar--- 7 HACER

YERİM BEN O ŞEKERLERİ ALLAH ACILARINI GÖSTERMESİN İNŞALLAH RABBİM GÖNÜLLERİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH 3 . İSİMLERİDE COK GÜZEL VE ŞİMDİ PASTALAR GELİYOR :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kasım hadiselamün aleyküm.

küçük canavar--- 7 HACER

BU KEVSERİM İCİN AFİYET OLSUN

BU ARİFE GÜLÜM İCİN AFİYET OLSUN

BU HACERİM İCİN AFİYET OLSUN

AFİYET OLSUN HEPİNİZE BULAŞUKLARI MERAK ETMEYİN SİZ EKREMEEE KARDEŞİM YIKAR CAMAŞIR DETERJANI İLE RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :gulegule

kasım hadi

kasım hadi

kevser
:T:T:T:T
kasım hadi

kasım hadi

arife gül
kasım hadi

kasım hadi

hacer
kasım hadi

kasım hadi

BUDA ABİMİZE BİZDEN

B):T:TB)
ali solhan

ali solhan

Yeni Üye · 1 mesaj

Kimbilirse

Kimbilirse

ekremeeeSIMDI TAHMIN YÜRÜTÜCEZ BAKALIM KIM TUTTURACAK ;
ARKADAN GELEN ÜYE KIM??
BASLIYORUM BENDEN SONRA YAZAN ÜYE tevbeya hak abla OLUR

BULAMADIN
:
:
:HBULAMADIN
kasım hadi

kasım hadi

ekreme bulaşıklar için deterjan yoksa sana yardım edeyim.bende""ARAP SABUNU"" var.:K:K:K:K
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

kasım hadiekreme bulaşıklar için deterjan yoksa sana yardım edeyim.bende""ARAP SABUNU"" var.:K:K:K:K

selamün aleyküm ...
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

hafizeBilemedin Benden Sonra Recep Gelebilir

selamun aleyküm hafize annem;eğer recepten kastınız bensem kusura bakmayın yeni gördüm..Allah(c.c.)razı olsun düşünmüş,davet etmişsiniz,unutmamışsınız..recepten kasıt ben değilsem zaten bu yazdıklarımın bir önemi yok:):)keşke,keşke benden sonra;afranur,ferit,serkan25,adaletimahza,desertrose,esmani,mtekik,meftun61,tsunami,m_muaz, mustafa_xtar,m_deniz,ayshidayet,cennet ağacı,handan_06,mavi hüzün,siyahgül sevdalısı,aşka_mecnun(gittiyse eğer:)) kısacası eski üyeler tekrardan gelseler çok güzel olurdu bence..Hakkınızı helal ediniz Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler..selamun aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

recep kardeşim..değerli kıymetli kardeşim..dediklerine katılıyorum...
evindar-ravzanur-tayfun tokgöz-metfamu-dinci-hafız kardeşlerim gelsin... selam ve dua ile kalın...

RECEB-I KAMERselamun aleyküm hafize annem;eğer recepten kastınız bensem kusura bakmayın yeni gördüm..Allah(c.c.)razı olsun düşünmüş,davet etmişsiniz,unutmamışsınız..recepten kasıt ben değilsem zaten bu yazdıklarımın bir önemi yok:):)keşke,keşke benden sonra;afranur,ferit,serkan25,adaletimahza,desertrose,esmani,mtekik,meftun61,tsunami,m_muaz, mustafa_xtar,m_deniz,ayshidayet,cennet ağacı,handan_06,mavi hüzün,siyahgül sevdalısı,aşka_mecnun(gittiyse eğer:)) kısacası eski üyeler tekrardan gelseler çok güzel olurdu bence..Hakkınızı helal ediniz Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler..selamun aleyküm
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

RECEB-I KAMERselamun aleyküm hafize annem;eğer recepten kastınız bensem kusura bakmayın yeni gördüm..Allah(c.c.)razı olsun düşünmüş,davet etmişsiniz,unutmamışsınız..recepten kasıt ben değilsem zaten bu yazdıklarımın bir önemi yok:):)keşke,keşke benden sonra;afranur,ferit,serkan25,adaletimahza,desertrose,esmani,mtekik,meftun61,tsunami,m_muaz, mustafa_xtar,m_deniz,ayshidayet,cennet ağacı,handan_06,mavi hüzün,siyahgül sevdalısı,aşka_mecnun(gittiyse eğer:)) kısacası eski üyeler tekrardan gelseler çok güzel olurdu bence..Hakkınızı helal ediniz Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler..selamun aleyküm

S.A. RECEP KARDEŞİM BENİ ÇAĞIRMIŞSIN DUYDUM GELDİM HEMEN BAK:D
şimdi benim arkamdan da muaz gelir inş.
selametle AEO
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

KAAN ERDEMrecep kardeşim..değerli kıymetli kardeşim..dediklerine katılıyorum...
evindar-ravzanur-tayfun tokgöz-metfamu-dinci-hafız kardeşlerim gelsin... selam ve dua ile kalın...

tabi abim gönül isterki herkes tekrardan gelsin aramıza pek ümidim yok ama hayırlısı olsun her daim..ayrıca GURBETTENve SHEHLA ablalarımda gelseler aramıza keşke..çok merak ediyorum hepsini de..inşAlllah hepsininde hali keyfi yerindedir..benden sonra da muaz veya mustafa_xtar abim gelsin:):):)

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

AFRA_NURS.A. RECEP KARDEŞİM BENİ ÇAĞIRMIŞSIN DUYDUM GELDİM HEMEN BAK:D
şimdi benim arkamdan da muaz gelir inş.
selametle AEO

ablacım gelceğinizi bilseydim daveti daha önce yollardım:):) ama hayırlısı olsun..ve aleykümselam hoş geldiniz,sefalar getirdiniz..

AMİN..
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

esselamun aleykum

geldim buralardayım bende sizleri kırmam :) selametle kalın
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.