Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
133.658 görüntülenme · 1.892 yanıt
kasım amcan kurban olsun sana. senin gibi bende 3 tane var.ALLAHIM sizlerin kılına zarar getirtmesin inş.her şeyimiz sizin için. B)B)B)
ekremeees.a öncelikle hoşgeldiniz. çoktan geçti a.e.o
YA EKREM BU İLK ADIM VARYA O BENİM YA...YANLIŞLIKLA ARKADAŞIMIN ADIYLA GİRMİŞİM...:K:K:K
ÂNI YAŞA...
kasım hadikasım amcan kurban olsun sana. senin gibi bende 3 tane var.ALLAHIM sizlerin kılına zarar getirtmesin inş.her şeyimiz sizin için. B)B)B)
allah kızlarını sana bağışlasın amcacım:T
tevbeYA-HAKYA EKREM BU İLK ADIM VARYA O BENİM YA...YANLIŞLIKLA ARKADAŞIMIN ADIYLA GİRMİŞİM...:K:K:K
s.a tevbeya hak öğretmenim anlaşıldı a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
mahsun kulsa .damla ablacım nasılsın şimdi damla ablam gelsin:K
ben geldimmmm
benden sonra ALİYE-ALİYE kardeşimiz gelsin.
kasım hadiben geldimmmm
ben geldim hiç pasta yok.ama ben yokken yiyorsunuz deme:A
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
kasım hadiben geldimmmm
Selamün Aleyküm Değerli Kasım abimiz, hayırlı akşamlar olsun inşallahB)
GeldimB)
Benden sonra İncinur kardeşimiz gelsin..:H
GeldimB)
:A
geldim benden sonra cevdet abim gesin.ben birazdan çıkıcam. son 15dakkam kaldı:A:A
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Değerli Kasım abimiz, hayırlı akşamlar olsun inşallah
Geldim
geldim benden sonra cevdet abim gesin.ben birazdan çıkıcam. son 15dakkam kaldı:A:A
Esselamün Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatühü...benden Sonra Cennet Gülü Kardeim Gelsin...
ÂNI YAŞA...
selamün aleyküm cevdet kardeşim.sizden bir ricam var.avatara resim yükleyemiyorum.gönderdiğiniz grafik format dışı diye uyarı geliyor.yardımcı olurmusunuz.
mahsun kulselamün aleyküm cevdet kardeşim.sizden bir ricam var.avatara resim yükleyemiyorum.gönderdiğiniz grafik format dışı diye uyarı geliyor.yardımcı olurmusunuz.
BENİM BİLDİĞİM KADARI İLE SİZ AVATAR YÜKLEMESİNİ BİLİYORSUNUZ RESİMİ DEĞİŞTİRİN BAŞKASINI DENEYİN BİR BİRDE RESİMİ YÜKLEYİNCE KAYDET BUTONUNA BASMAYA GEREK YOK DİREK ALIYOR ZATEN BİR DENEYİN OLMAZSA BAŞKA BAKALIM
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

EKREMEE KARDEŞ SİZ BU SAATTE BURDA HAYRETİM ŞAŞTI TAMAM BU GÜN BULAŞIKLAR BENİM OLSUN SENİ GÖRDÜM VE SEVİMDİM ONUN İCİN BU KIYAĞIDA KİMSEYE YAPMAM ONLARSINYA RABBİME EMANET OLUN O PASTAYA SAKIN DOKUNMA O İNCİ NURUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

CEVDET-71BENİM BİLDİĞİM KADARI İLE SİZ AVATAR YÜKLEMESİNİ BİLİYORSUNUZ RESİMİ DEĞİŞTİRİN BAŞKASINI DENEYİN BİR BİRDE RESİMİ YÜKLEYİNCE KAYDET BUTONUNA BASMAYA GEREK YOK DİREK ALIYOR ZATEN BİR DENEYİN OLMAZSA BAŞKA BAKALIM
hayır olmuyor neyse allah razı olsun.rabbime emanet olun.hayırlı akşamlar.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.