sen çagırırsında bu kardeşin gelmezmi?benden sonra
CENNET YOLCUSU gelebilirmi.
133.658 görüntülenme · 1.892 yanıt
abdullah_47hayır malesef tutmadı ben geldim ben den sonra inşallah erdemee gelir....
mahsun kulsa.ben incinur.benden sonra ekrem abim gelsin.şifrem gelmedi annemin şifresiyle konuşuyom:H
kasım hadiselamün aleyküm kardeşim.
sen çagırırsında bu kardeşin gelmezmi?benden sonra
CENNET YOLCUSU gelebilirmi.
cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM GELDİM KASIM ABİ
BENDEN SONRA İNCİNURUM BUYURSUN
mahsun kulcennet abla nasılsın.elim acıdığı için tek elle yavaş yazıyom
mahsun kulsa.ben incinur.benden sonra ekrem abim gelsin.şifrem gelmedi annemin şifresiyle konuşuyom:H
mahsun kulcennet abla nasılsın.elim acıdığı için tek elle yavaş yazıyom
ekremeeea.s canım kardeşim geçmiş olsun iyisindir işallah geç oldu ama geldim
davetin için allah razı olsun
bu oyun senin için diğer üyelerde oynayabilir a.e.o
Holly Memory oyunu | Zeka oyunu | KRALOYUN.com En Kral Oyun Sitesi | Bedava Oyunlar
mahsun kulokulda düştüm ağbrıyor
cennet yolcusuGEÇMİŞ OLSUN PEYGAMBERİN SEVDİĞİ KIRIK YADA ÇIKIK VARMI GÜZELİM RABBİM ŞAFİ İSMİNLE ŞİFALAR VERSİN YOKSA ANNENİMİ KIRDIN YADA SÖZ DİNLEMEDİN ÇÜNKÜ BEN Bİ KERE DİNLEMEMİŞTİM TEZGAHA ÇIKMIŞTIM ANNEM ÇIKMA DEDİĞİ HALDE ÇIKTIM AYAĞIM Bİ KAYDI KOLUMUN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜM KAOLUM KIRILMIŞTI:A
ekremeeebende bi keresinde bundan 4 yıl önce yani 10 yaşındayken sofrada su içecektim annnem ben veririm dedi ben yok ben alırım dedim sonra kalktım koşa koşa gittim hatta gidemeden düştüm kolum kırıldı.
cennet yolcusuGEÇMİŞ OLSUN PEYGAMBERİN SEVDİĞİ KIRIK YADA ÇIKIK VARMI GÜZELİM RABBİM ŞAFİ İSMİNLE ŞİFALAR VERSİN YOKSA ANNENİMİ KIRDIN YADA SÖZ DİNLEMEDİN ÇÜNKÜ BEN Bİ KERE DİNLEMEMİŞTİM TEZGAHA ÇIKMIŞTIM ANNEM ÇIKMA DEDİĞİ HALDE ÇIKTIM AYAĞIM Bİ KAYDI KOLUMUN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜM KAOLUM KIRILMIŞTI:A
ekremeeebende bi keresinde bundan 4 yıl önce yani 10 yaşındayken sofrada su içecektim annnem ben veririm dedi ben yok ben alırım dedim sonra kalktım koşa koşa gittim hatta gidemeden düştüm kolum kırıldı.
kasım hadievet evet anne baba sözü illahi dinlenmeli.incinurun da söz dinlediginden ben eminim.demi incinur.B)B)
acaba PEYGAMBER GÜLÜ gelebilrmi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.