ekremeeegeç oldu ama geldim benden sonra mahsun kul gelirmi acaba
GELDİM BENDEN SONRA GECEKONDU KARDEŞİM GELSİN:H
133.659 görüntülenme · 1.892 yanıt
ekremeeegeç oldu ama geldim benden sonra mahsun kul gelirmi acaba
sivetoksayın tübagüner kardeşim benim yerime gelmiş az önce şimdide kendi yerine gelsin lutfen :)
ekremeeeonun yerine ben geldim sivetok kardeş ben ne zaman senin avatırnı görünce bizim evin anahtarı aklıma geiyo
sivetoksayın tübagüner kardeşim benim yerime gelmiş az önce şimdide kendi yerine gelsin lutfen :)
<DAMLA>geldim ablacım burdayım:D
benden sonra cennet yolcusu kardeşim gelsin:H
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
nigdelicennete yolcu bacımız geç kaldı, ben geldim
can yarenim buyursun şimdi de inşaAllah..
aliye_aliyeCan yarenin geldi esaslı yarenim :D:H
Hayırlı günler canım kardeşim..B)
Cennet yolcusu, mücahide bacımız gelsin inşallah, abi yokmuş.Mücahide kardeşim yetişinB)
sivetoklink vererek eklediği ilahileri pc ye indirip öyle dinleyebiliyorum diğer türlü dinleyemiyorum. ama benim yıllardır aradığım bir ilahiyi henüz bulamadık
"Bu dert bana sende geldi, Ya Muhammed Mustafa
Dermanı da sendedir, Ya Muhammed Mustafa"
Birde bakıyoruz benden sonra sayın ekremeee kardeşim aradığın ilahiyi buldum deyip yazmıyor mu ne güzel olur ama
gecekonduilahi diyince Bende şimdi tavsiye ettiği bi ilahiyi dinliyorum :D Allah razı olsun ekreme kardeşim :)
İlahi dinlemeyi seven bi kardeşimiz gelsin B)
ekremeees.a ben ilahi dinlemeyi çok seviyorum artık evde annem kardeşleirm abim televizyon izleyemiyorlar genellikle abdurrahman önülün ilahileri özellikle tavsiye ettiğim ne fayda ilahisi abdurrahman önülün evde 350 ye yakın ilahisi var.hepsi çok güzel okuldan geliyom siteye giryom eve gidiyoım yemek yiyom sonra ders çalışıyom sonra akşam saat 11 e kadar ilahi dinliyom.a.e.o
benden sonra sivetok gelirmi acaba
FATIMAABEN GELSEM OLMAZMI???
BENDEN SONRA DA GENE SİZGELSENİZ...
tevbeYA-HAKben geldimmm....asırlık şiir kardeşiniz olmasa bile beni kabul etseniz olmaz mı?:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.