Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
133.659 görüntülenme · 1.892 yanıt
essselamün aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü....ekrem kardeşim allah senden razı olsun...benden sonra gönlümün gülü gelsin..
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKessselamün aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü....ekrem kardeşim allah senden razı olsun...benden sonra gönlümün gülü gelsin..
ve aleyküm selam en iyisi ben beklim gönlümün gülü gelsin ben sonra mesaj yazim :D benden sonra ıııııı kim firdes abla gelsin a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
tevbeYA-HAKessselamün aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü....ekrem kardeşim allah senden razı olsun...benden sonra gönlümün gülü gelsin..
VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ ELİMİZDE GÖNLÜMÜN GÜLÜ KALMADI YERİNE CENNET YOLCUSU VERSEK
BENDEN SONRA MÜCAHİDE ALİYE KARDEŞİM BUYURURLARMI:evet
cennet yolcusuVE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ ELİMİZDE GÖNLÜMÜN GÜLÜ KALMADI YERİNE CENNET YOLCUSU VERSEK
BENDEN SONRA MÜCAHİDE ALİYE KARDEŞİM BUYURURLARMI:evet
malesef yine ben
benden sonra aliye abla gelirmi
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
ekremeeemalesef yine ben
benden sonra aliye abla gelirmi
Geldim geldim kardeşlerim.:H Hayırlı akşamlar olsun inşallah...
Benden sonra Nur Damlam gelsin inşallah..B)
<DAMLA>geldim gül tanem :HB)
benden sonra buyursun gelsin kim gelirse kabulümdür
SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM..BEN GELDİM
SEFİNE-İ HAYAT KARDEŞİM DUYAR MI BENİ ACABA, İKİ GÜNDÜR YOK..:guleguleO GELSİN İNŞAALLAH...
SEFİNE-İ HAYAT KARDEŞİM DUYAR MI BENİ ACABA, İKİ GÜNDÜR YOK..:guleguleO GELSİN İNŞAALLAH...
<DAMLA>ne istersin cevdet abi çay kahve ya da açsan hemen yemek hazırlıyım
ama bulaşıkları gül tanem yıkasın:D
IIIMMMM DUR Bİ DÜŞÜNÜYÜM ŞİMDİ BULAŞIK CIKARMAYALIMKİ GÜLTANESİ KIZMASIN BEN BİR CİCEK RESMİ İSTİYORUM TAMAMMI AMA KIRMIZI OLSUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71IIIMMMM DUR Bİ DÜŞÜNÜYÜM ŞİMDİ BULAŞIK CIKARMAYALIMKİ GÜLTANESİ KIZMASIN BEN BİR CİCEK RESMİ İSTİYORUM TAMAMMI AMA KIRMIZI OLSUN
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>, post: 519020, member: 69685tamam nigdeli kardeşim kahve uzun iş hemen yaparım inşallah ama bulaşıkları gül tanem yıkıcak :))))
Oldu Damla sultan başka bir arzunuz var mıydı?:K
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.