Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
133.659 görüntülenme · 1.892 yanıt
ekremeeeben geldim benden sonra firdes abla gelsin a.e.o
maalesef ben geldim....benden sonra kaan abi gelsin...
ÂNI YAŞA...
ekremeeeben geldim benden sonra firdes abla gelsin a.e.o
:Hşimdi geldim ekremciğim.:gulegule.ama şimdi de sen yoksun..
hımmm..o zaman,mahsun kul gelir belki..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
ashab_kirambenden sonra tubagüner kardeşim gelsin inşaalah
biraz geç oldu ama geldim kardeşim benden sonra ebru ablam gelsinn:H
firdes:Hşimdi geldim ekremciğim.:gulegule.ama şimdi de sen yoksun..
hımmm..o zaman,mahsun kul gelir belki..:H
hayırlı günler.geç oldu ama geldim.benden sonra aşka mecnun gelirmi.HERKESE HAYIRLI SABAHLAR.
s.a.
herkese hayırlı ve güzel bir gün dilerim.
üzgünüm dostum tahmininde seni yanılttığım için
bende bir tahminde bulunmak istiyorum ama yanılacağımdan emin olduğum için bir isim veremiyorum ama bu yorumumdan sonraki yorumu kimin yapacağını biliyorum.
bu yorumdan sonra yine sivetok yorum yapacak :)
herkese hayırlı ve güzel bir gün dilerim.
üzgünüm dostum tahmininde seni yanılttığım için
bende bir tahminde bulunmak istiyorum ama yanılacağımdan emin olduğum için bir isim veremiyorum ama bu yorumumdan sonraki yorumu kimin yapacağını biliyorum.
bu yorumdan sonra yine sivetok yorum yapacak :)
sivetokkendimden çok emin yazmıştım oysaki . ee sabah sabah bende dersimi aldım. mesajı yolladım ama gitmedi.
AS BEN SİZE KÜSTÜM.:AAMA MERAK ETMEYİN MÜMİN 3 GÜNDEN SONRA KÜS DURMAZ.2 GÜN SONRA BARIŞIRIZ:K
mahsun kulAS BEN SİZE KÜSTÜM.:AAMA MERAK ETMEYİN MÜMİN 3 GÜNDEN SONRA KÜS DURMAZ.2 GÜN SONRA BARIŞIRIZ:K
Ya mübarek neden bana küstün bak bana rabbim öyle bir tokat vurduki ne yapacağımı şaşırdım. Acıyıp dua edeceğin yerde küsüyorsun :A:A
sivetokYa mübarek neden bana küstün bak bana rabbim öyle bir tokat vurduki ne yapacağımı şaşırdım. Acıyıp dua edeceğin yerde küsüyorsun :A:A
RABBİM NE DİLEĞİN VARSA VERSİN.PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN.RAHMETİNİN ALTINDA GÖLGELENDİRSİN İNŞALLAH.RABBİME EMANETSİN KARDEŞİM.:H
<DAMLA>oyun gitmiş tugba ablam beni çagırmış geldim ablacım yeni girdim siteye
benden sonra aşka mecnun kardeşim veya sitedeyse gül tanem gelsin inşallah yada davetime ikinizde gelin:H
aaaa nerdesn damlacığım ya bagıra bagıra sesim kısıldı damla nerde diye çok beklettin :A:A:A
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.