Akıl Okuyucu

3.578 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
sahmerdan

sahmerdan

Üye · 11 mesaj

lütfen nasıl olduğunu bulabilenler yazabilirmi bu saatte eşimle birlikte uğraştık ama bulamadık çok damerak ediyoruz
yasminq1

yasminq1

Kıdemli Üye · 149 mesaj

bu süper birşey, hayretler içinde kaldım, nasıl olur? hepsi doğru çıkıyor.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

warlings.a arkadaşlar işin sırrını çözdüm güzel paylaşım saol

A.s tebrik ederim sende sağol beğendiğine sevindim.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

sude-naz1.ve 2.de verdi.bidahada doru sonucu bulamadı valla

ablacım defalarca kontrol ettim olması gerekiyor ilk günkü gibi taze ve aklı yerinde sen gene dene ve işlemlerini doğru yaptığından emin ol hadi kolay gelsin :))
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

sahmerdanlütfen nasıl olduğunu bulabilenler yazabilirmi bu saatte eşimle birlikte uğraştık ama bulamadık çok damerak ediyoruz

çok çabuk pes ediyosunuz ama öyle olmaz biraz dikkatli olun eminim işin sırrını çözeceksiniz hadi kolay gelsin.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

yasminq1bu süper birşey, hayretler içinde kaldım, nasıl olur? hepsi doğru çıkıyor.

biraz dikkat edip iki üç kez üst üste denerseniz çözersini kolay gelsin :G
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

Çok ilginç...:)
Defalarca denedim, nasıl buldu anladım doğrusu! İlginç bir paylaşım...
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Neyse sizin bulacağınız yok ben açıklıyorum arkadaşlar dikkatli bakın 9 ve 9'un katları olan sayıların karşısında hep aynı resimler var ve sizden yapmanız istenen işlemlerden sonuç hep 9 ve katları çıkıyor umarım anlatabilmişimdir. selametle kalın...
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

ilginç bir oyun denedik doğru çıkıyor.
Emeğine sağlık. A.E.O.
(((imam_hatip)))

(((imam_hatip)))

Üye · 40 mesaj

gerçekten de çok ilginçmiş yani ben zaten tahmin etmiştim.Sağ olasın kardeşim.Hayırlı akşamlar...
muratt_aziz

muratt_aziz

Yeni Üye · 1 mesaj

slm

slm

2 haneli cıkartmaların tümünde aynı sonuc var ornegın bırınde kare varsa hepsınde kare var cıkartma yapıyorsunus cıkan sonuc aynı olur örn 0 9 18 27 36 45 54 63 72 75 81 84 bu rakamlar cıkartma sonucu olarak cıkar ve bu rakamlardaki şekiller hep aynıdır dikkat ettiysenız.. ilkez ugradım formunuza dikkatimi cekti uye oldum cvp yazdım gidiyorum salıcakla kalınız....
huzur sokağı

huzur sokağı

Aktif Üye · 60 mesaj

gerçekten çok ilginç:)
nasah53

nasah53

Kıdemli Üye · 103 mesaj

bende ilk doğru cvp verdi sonrası hüsran okuyamadı beni:-)))))
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

sirrini buldum....
gazimath

gazimath

Yeni Üye · 1 mesaj

bazı arkadaşlar yanlış buldu okuyamadı demişler muhtemelen çıkartmayı yanlış yapıyorlar yukarıda bir arkadaş çözümünden bahsetmiş aynen öyledir. biraz matematik biraz dikkat olay çözülüyo ama hazırlayanları tbrk ederim :)
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

ben anladım işin sırrı arkadaşlar cıkarmaları dogru yapmak biz defalarca denedık oglumla hep dogru cıktı sizlere başarılar
yurekten bagli

yurekten bagli

Üye · 48 mesaj

Arkadşlar ben daha bunu ilk defa gördüm bunun hilesini anladım tuttuğum sayıyı ararken üstünde mouse ile durduğunuzda o üstünde durduğunuz sembolü gösterior bide bir sembolün üstünde durup sonra yine aklınızda başka sayı tutup bu sefer gözünüzle arayın bakalım bu sefer olcakmı haklı bulanlar yazsın...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.