Akıl Okuyucu
3.578 görüntülenme · 36 yanıt
sude-naz1.ve 2.de verdi.bidahada doru sonucu bulamadı valla
ablacım defalarca kontrol ettim olması gerekiyor ilk günkü gibi taze ve aklı yerinde sen gene dene ve işlemlerini doğru yaptığından emin ol hadi kolay gelsin :))
sahmerdanlütfen nasıl olduğunu bulabilenler yazabilirmi bu saatte eşimle birlikte uğraştık ama bulamadık çok damerak ediyoruz
çok çabuk pes ediyosunuz ama öyle olmaz biraz dikkatli olun eminim işin sırrını çözeceksiniz hadi kolay gelsin.
Neyse sizin bulacağınız yok ben açıklıyorum arkadaşlar dikkatli bakın 9 ve 9'un katları olan sayıların karşısında hep aynı resimler var ve sizden yapmanız istenen işlemlerden sonuç hep 9 ve katları çıkıyor umarım anlatabilmişimdir. selametle kalın...
gerçekten de çok ilginçmiş yani ben zaten tahmin etmiştim.Sağ olasın kardeşim.Hayırlı akşamlar...
slm
slm
2 haneli cıkartmaların tümünde aynı sonuc var ornegın bırınde kare varsa hepsınde kare var cıkartma yapıyorsunus cıkan sonuc aynı olur örn 0 9 18 27 36 45 54 63 72 75 81 84 bu rakamlar cıkartma sonucu olarak cıkar ve bu rakamlardaki şekiller hep aynıdır dikkat ettiysenız.. ilkez ugradım formunuza dikkatimi cekti uye oldum cvp yazdım gidiyorum salıcakla kalınız....
slm
2 haneli cıkartmaların tümünde aynı sonuc var ornegın bırınde kare varsa hepsınde kare var cıkartma yapıyorsunus cıkan sonuc aynı olur örn 0 9 18 27 36 45 54 63 72 75 81 84 bu rakamlar cıkartma sonucu olarak cıkar ve bu rakamlardaki şekiller hep aynıdır dikkat ettiysenız.. ilkez ugradım formunuza dikkatimi cekti uye oldum cvp yazdım gidiyorum salıcakla kalınız....
ben anladım işin sırrı arkadaşlar cıkarmaları dogru yapmak biz defalarca denedık oglumla hep dogru cıktı sizlere başarılar
Arkadşlar ben daha bunu ilk defa gördüm bunun hilesini anladım tuttuğum sayıyı ararken üstünde mouse ile durduğunuzda o üstünde durduğunuz sembolü gösterior bide bir sembolün üstünde durup sonra yine aklınızda başka sayı tutup bu sefer gözünüzle arayın bakalım bu sefer olcakmı haklı bulanlar yazsın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24470-akil-okuyucu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Cok iLginc Cok sasırtıcı AkıL okuYucu Bilgisayar Programları 8 cevap
- Barkot Okuyucu!!! Nasihatler 4 cevap
- **ZİHİN OKUYUCU** Bilmece-Bulmaca ve Oyun 9 cevap
- OKUYUCU BULAMIYORUM Nasihatler 17 cevap
- Akıl ve Tarzın Birleşimi Bilim ve Teknoloji Haberleri 3 cevap
- Akıl olmadan imân olmaz!.. Dini sohbet 27 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.