Akıl Okuyucu

3.577 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Selamünaleyküm arkadaşlar, ilk defa link ekliyorum umarım başarabilirim aşağıdaki linki tıkladığınızda şaşıracağınız bişilerle karşılaşacaksınız bakalım işin sırrını çözebilecekmisiniz ??? selametle...

http://www.herice.com/mail/oyun/akilokuyucu.html
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

ARKADAŞLAR LİNKİ KOPYALAYIP BOŞ Bİ İNTERNET SAYFASINDA ADRES ÇUBUĞUNA KOPYALARSANIZ OLUR.
sahmerdan

sahmerdan

Üye · 11 mesaj

evet çok ilginç nasıl yapıyor merak ettim.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

bir iki kez dikkatli bişekilde izlerseniz olayı çözeceğinize inanıyorum hadi bakalım kolay gelsin... selametle...
leben

leben

Üye · 23 mesaj

gerçekten çok ilginç..
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

ben bise anlamadim linke ulasamiyorum ki??
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Farkliiiiiiiiiiiiiiii
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

huzunlu_gurbetben bise anlamadim linke ulasamiyorum ki??

yukarıdaki linki kopyala yeni bi internet sayfası açıp adres çubuğuna yapıştırıp enterle. selametle...
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

ama kopyala olmuyor ki kardesim olsa yapacaktim ama neyse selametle..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

Rakamlarin Ve Sembollerin Bulunduğu Cetvelde, çikartma Işlemi Ile Değilde
Toplama Işlemi Ile Bir Deneyin Bakalim Akil Okuyucu Ne Kadar Akilli..?
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

Resulaydin, post: 506763, member: 68504Rakamlarin Ve Sembollerin Bulunduğu Cetvelde, çikartma Işlemi Ile Değilde
Toplama Işlemi Ile Bir Deneyin Bakalim Akil Okuyucu Ne Kadar Akilli..?

SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ..?
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

arkadaşlar daha kimse çözemedimi ya dikkatli bişekilde iki veya üçkez deneyin eminim çözeceksiniz :) haydi kalın sağlıcakla...
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

s.a. güzel bi paylaşım olmuş ... işin sırrını çözdüm ...
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Aleykümselam tebrik ederim. eminim diğer arkadaşlarda biraz uğraşsalar çözecekler. selametle biraz düşünün hadi bol şans.
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Selamün Aleyküm.hayirli Cumalar.akil Okuyucu Bozuldu Heralde Benim Aklimi Ikidir Deniyom Okuyamiyo Yanliş Sayi çikiyo Niyeki Acaba Tuttuğun Sayidan önce 5 Sonra 4 çikariyom
warling

warling

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a arkadaşlar işin sırrını çözdüm güzel paylaşım saol
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

bir defa doğru buldu.bidahada akıl okuyamadı:)sanırım yanlış sonuç verio:)
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

isranurr, post: 532769, member: 57410Selamün Aleyküm.hayirli Cumalar.akil Okuyucu Bozuldu Heralde Benim Aklimi Ikidir Deniyom Okuyamiyo Yanliş Sayi çikiyo Niyeki Acaba Tuttuğun Sayidan önce 5 Sonra 4 çikariyom

Valla yaptığın işlem doğruysa gerçekten enteresan bi aklın var :) yani ulaşılması zor bi akla sahipsin demek. benimkine hemen ulaşıyo ama bence sen bidaha dene ve yapman gerken işlemleri iyi oku ve sırasıyla söylenenleri yap ok. hadi selametle...
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

sude-naz, post: 533398, member: 69606bir defa doğru buldu.bidahada akıl okuyamadı:)sanırım yanlış sonuç verio:)

yok yok sen bidaha dene doğru sonucu vermesi gerek, eminim çünkü ben kaçkez denediysem hep doğru sonucu verdi.
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

baba431yok yok sen bidaha dene doğru sonucu vermesi gerek, eminim çünkü ben kaçkez denediysem hep doğru sonucu verdi.

1.ve 2.de verdi.bidahada doru sonucu bulamadı valla
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.