Cok iLginc Cok sasırtıcı AkıL okuYucu

1.974 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
sas53

sas53

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 331 mesaj

ben inanmazdım ama hepsini doğru bildi oyun sudur arkadasLar en basya ustte verilenleri yapın ve sonra ortadaki siyah kutuya basın bakaLım ne gorceksiniz :S akLımı okudu gercektende

http://www.createwebsites.org/tr/akil_okuyucu.htm
gulen

gulen

Kıdemli Üye · 216 mesaj

RE: Cok iLginc Cok sasırtıcı AkıL okuYucu

ALLAH AŞKINA BU NASIL OLUYOR??

AKLIM ALMADI ÇOK İLGİNÇ YA. KAFAM KARIŞTI BE KARDEŞİM:pB)
maxim1907

maxim1907

Üye · 22 mesaj

Arkadaşlar Bende Size Bir şey Söyliyim. Sizin Hesapladiğinizdan Sonra çikacak Rakam şudur. 9-18-27-36-45-54-63-72-81 Bunlardan Biri. Bu Rakamlarin Yanina Ayni Esimleri Koyarsan Hangi Resimi Seçtiğini Bulurum.
Bu Rakamlardan Başka Rakam çikmaz Arkadaşlar. Dikkat Edin şekiller Bu Rakamlarin Yaninda Aynidir.
cehredf

cehredf

Yeni Üye · 1 mesaj

işlemleri yaparken mause ı hiç kullanmayın
farklli sonuçlar çıkıyor
yani başarı sadece %80 kalıyor genede ilgi çekici
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Evet Bende şaşirdim Ama Sanirin Cikan Sonuçlar Hep Ayni Yani Belli Sayilarin Karşisindaki Resim Ve şekiller Ayni Cikan Sayilarda Ritmik Olarak Ayni Olduğundan Sonuç Başari Olarak Cikiyor Ben Böyle Tahmin Ediyorum
ensari osman

ensari osman

Üye · 13 mesaj

bende maxim1907 arkadaşıma katılıyorum

gehenna187

gehenna187

Yeni Üye · 9 mesaj

bende maxim1907 arkadaşımıza katılıyorum hatta buna benzer şeyi bir kitapta da okumuştum iki basamaklı bir sayıyıdan tersinin mutlak değerini aldığında mutlaka 9a bölünüyordur bunu yeni bir şeymiş gibi şöyle uyarlamışlardı.aklınızdan iki basamaklı bir sayi tutun diyelım ki 52 tersi nedir bunun 25
52-25=27 al işte sana 9a bölünüyor neden derseniz ab iki basamaklı sayı olsun
ab-ba=10a+b-(10b+a)=9(a+b) şeklinde çözümlendiğinden bu sonuç çıkar aynı şekilden üç basamaklı 4 basamaklı kac basamaklı hangi sayıyı alırsak alalım farkı 9u böler toplamı da 11in bir katı olur bunu bildiklerinden ordada benzer şekilde 9 ve belli katlarına aynı işareti koymuşlar
sarmaşık

sarmaşık

Kıdemli Üye · 379 mesaj

çok tuaf anlamadım ki ne oluyooooo???
mawis

mawis

Yeni Üye · 4 mesaj

bencede cok ılgınc yha ama super bişi herkes cok sasırdı...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.