Resim Istek Formu

51.807 görüntülenme · 430 yanıt

Paylaş:
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

mustafa11belli zaten maşallah

burda uslu halı 2 sn yerınde durmuyor yaa kıpır kıpır Allah ablamın yardımcısı olsun valla ne dıyımm:K:K
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaciabi neresıymiş öyle bır yerrr ???

S.A. KARDEŞİM ALLAH BAĞIŞLASIN BU AVATARDAKİ COCUK SİZİNMİ SİZİN COCUĞUNUZMU ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cennet_agaci

cennet_agaci

CEVDET-71
S.A. KARDEŞİM ALLAH BAĞIŞLASIN BU AVATARDAKİ COCUK SİZİNMİ SİZİN COCUĞUNUZMU ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN RABBİME EMANET OLUN

yaw şakamı yapıyorsunuz abı yaaa hepınız bılıyorsunuz benım bekar oldugumu üstüme gelmeyın :K:K:K ABLAMIN KIZI BENIMDE YİĞENIMMMMMMMMMMMMMM
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

cennet_agaci, post: 509069, member: 3585yaw şakamı yapıyorsunuz abı yaaa hepınız bılıyorsunuz benım bekar oldugumu üstüme gelmeyın :K:K:K ABLAMIN KIZI BENIMDE YİĞENIMMMMMMMMMMMMMM

ya neden kızarsınki zaten biz diyoruzki o senin yeğenin çok şanslısın bol bol onu seversin ama inan çok şirin bir çocuk rabbim onu nazarlardan korusun
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaci, post: 509069, member: 3585yaw şakamı yapıyorsunuz abı yaaa hepınız bılıyorsunuz benım bekar oldugumu üstüme gelmeyın :K:K:K ABLAMIN KIZI BENIMDE YİĞENIMMMMMMMMMMMMMM

TAMAM TAMAM BAĞIRIP DURMA KULAKKARIMIZ YIRTILDI TABİKİ BİLİYORUZ BİR SAKA YAPALIM DEDİK NEYSE ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM YEGENİNİ KOCAMAN ÖPERİM A.E.O.:H

cennet_agaci

cennet_agaci

mustafa11ya neden kızarsınki zaten biz diyoruzki o senin yeğenin çok şanslısın bol bol onu seversin ama inan çok şirin bir çocuk rabbim onu nazarlardan korusun

yokya kızmıyorum abi kızmak haddımemı bılıyorum şaka yaptıgınızı bende şaka yapıyorum amin inşaAllah zamanii cocukları işte cok zekı ve yaramaz oluyolar:K:K naparsın...hem buaraada o ankarada malesef bayadır göremıyorum burnumda tütüyor kuzucummm:A:A
cennet_agaci

cennet_agaci

neyse size iyi geceler cümleten Rabbime emanet ollunnn selam ve dua ile...:H:H
mustafa11

mustafa11

cennet_agaciyokya kızmıyorum abi kızmak haddımemı bılıyorum şaka yaptıgınızı bende şaka yapıyorum amin inşaAllah zamanii cocukları işte cok zekı ve yaramaz oluyolar:K:K naparsın...hem buaraada o ankarada malesef bayadır göremıyorum burnumda tütüyor kuzucummm:A:A

inşallah yakın bir zamanda rabbim görmeyi nasip eder sende bol bol seversin onu
mustafa11

mustafa11

cevdet kardeşim ve cennet her ikinizede hayırlı geceler rabbime emanet olun
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa cevdet kardeşim.ya nolur kusura bakmayın.hastanede işleri uzun sürmüş.e benimde mesait bitmişti.nurum çok ağladı akşam.cevdet abiye söz verdim,sözümü tutmadım diye.çok çok özür diliyormuş.rabbime emanetsiniz.
cennet_agaci

cennet_agaci

esselamü aleyküm murat abimmm bunlarda senin için inşaAllah beğenırsın selametle
cennet_agaci

cennet_agaci

bunların boyutları küçük artık idare et abim:K:K:K
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

cennet_agaci;
bunların boyutları küçük artık idare et abim:K:K:K[/QUOTE

ALLAH(C.C) RAZI OLSUN CANIM BACIM. ÇOK GÜZELLER ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK HEDİYENİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLURMU HİÇ.SAĞOLASIN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. SELAMETLE.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

mahsun kulsa cevdet kardeşim.ya nolur kusura bakmayın.hastanede işleri uzun sürmüş.e benimde mesait bitmişti.nurum çok ağladı akşam.cevdet abiye söz verdim,sözümü tutmadım diye.çok çok özür diliyormuş.rabbime emanetsiniz.

A.S. KAREDEŞİM .HABER VERDİĞİNİZ İCİN COK TEŞEKÜR EDERİM .BENDE COK MERAK ETTİM VE AKŞAMA KADAR BEKLEDİM. NURTANEME SELAMIMI İLETİN ONUN GÖZ YAŞLARINA DÜNYAYI DEĞİŞMEM ONU COOOOOK ÖPÜYORUM RABBİME EMANETSİNİZ :gulegule

Nur_u Secde

Nur_u Secde

CEVDET-71A.S. KAREDEŞİM .HABER VERDİĞİNİZ İCİN COK TEŞEKÜR EDERİM .BENDE COK MERAK ETTİM VE AKŞAMA KADAR BEKLEDİM. NURTANEME SELAMIMI İLETİN ONUN GÖZ YAŞLARINA DÜNYAYI DEĞİŞMEM ONU COOOOOK ÖPÜYORUM RABBİME EMANETSİNİZ :gulegule

tahmin ettim merak ettiğinizi.sizden bir ricam olucak.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

mahsun kultahmin ettim merak ettiğinizi.sizden bir ricam olucak.

buyur kardeşim ricanız başom üstene

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaci, post: 509418, member: 16903

bunların boyutları küçük artık idare et abim:K:K:K

sana öğtetem bir şeyi öğret memiş resibi büyütme şeklini onuda sor öğren a.e.o.

cennet_agaci

cennet_agaci

CEVDET-71sana öğtetem bir şeyi öğret memiş resibi büyütme şeklini onuda sor öğren a.e.o.

ya evet diğerlerı büyük oldu da 2 tanesı küçük çıktı :( neyse görünce sorarım öğrenırım :K:K
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaci
ya evet diğerlerı büyük oldu da 2 tanesı küçük çıktı :( neyse görünce sorarım öğrenırım :K:K

ÖĞRENMEK İCİN PARAYI AZ VERDİNSE ONDANDIR USTALAR BÖYLEDİR HEŞEYİ ÖĞRETİR AMA SIRINI ÖĞRETMEZ BİRAZ CIKMA YAPMAN LAZIM A.E.O.:K

Nur_u Secde

Nur_u Secde

incinur sizinle dertleşicekti .benim anlattığımı sakın söylemeyin.cumartesi söz verdim gelicek yanıma konuşursunuz.evet kardeşim ,incinur çevresiyle yüzleşmeye başladı.korktuğum dönem bu dönemdi.okulda allahı ,peygamberini anlatmaya başlamış.kendince arkadaşlarını uyarmaya başladı.sa dediği için galga geçmişler.velilerdende biraz tepki gelmiş.cenneti cehennemi ,sırat köprüsünü anlatmış.çocuklardan biride annesine anlatınca nura uyarı gelmiş.daha öncede olmuştu.ama şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.ne yap diyebiliyorum nede yapma.davasında haklı ama daha küçük olduğunu düşünüyorum.şimdiden yıpranmasını istemiyorum.okuldan soğudu.kimse allahı sevmiyor. diyor.işin garip yanı hiçde üzülmüyor.söylediğini sonuna kadar savunuyor.ya bilmiyorumda sizinle bu konuyu konuşucak .kendi söyledi.lütfen ona bu konuda şimdilik konuşmamasını söylermisiniz.lütfen.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.