Resim Istek Formu
51.969 görüntülenme · 430 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM Cevdet abi nasılsın iyleşmişsindir inşaallah abicim ben senden şelalesi olan güzel bir doğa manzarası istesem hayır demezsin demi ALLAHA emanet ol SELAM ve DUA ile kal
afakisevdaSELAMÜN ALEYKÜM Cevdet abi nasılsın iyleşmişsindir inşaallah abicim ben senden şelalesi olan güzel bir doğa manzarası istesem hayır demezsin demi ALLAHA emanet ol SELAM ve DUA ile kal
ve aleyküm selam kardeşim evet biraz daha iyiyim sorduğunuz işin allah razı olsun kardeşim 4 adet yap tım isterseniz daha yaparım rabbimize emanet olun

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ALLAH RAZI olsun abi hepsi çok güzel emeğine yüreğine sağlık RABBİME emanet ol SELAM ve DUA ile kal
s.a cevdet abi bir zahmet bana şöyle baktığımda dinleneceğim bir kaç resim eklerseniz çok iyi olur belki kopyalarım hakkınızı helal edin
<DAMLA>selamun aleykum cevdet abi şelaler ne güzel müthiş ellerine saglık kendimi orda gibi hissettim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BU FORUM İSTEK FORMU İSTEDİĞİN BİR RESİM VARSA YAPAYIM SİZDE YAPA BİLİRSİNİZ İSTEDİĞİNİZ RESMİ RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM.

cennet yolcusus.a cevdet abi bir zahmet bana şöyle baktığımda dinleneceğim bir kaç resim eklerseniz çok iyi olur belki kopyalarım hakkınızı helal edin
A.S. KARDEŞİM NASILSINIZ ŞİMDİ BEN DENİZİ SEYREDEREK DİNLENİRİM AMA SİZ NASIL BİR ŞEY İSTEDİĞİNİZİ YAZI RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün aleyküm Cevdet abi, çok güzel resimlerdi, emeğinize sağlık öncelikle..Allah c.c razı olsun..Sizi uğraştırmayacaksa eğer, beyaz çiçek resimleri bulabilir misiniz? Hangileri olursa fark etmez..Şimdiden teşekkür ederim..Hakkınızı helal edin inşallah..Allah'a emanet olun. Selam ve dua ile..
s.a doğrusu biraz iyi biraz değil çoğunluğu iyi değil dağ resmi deniz resmi şelale buna benzer resimler ola bilir siz nasılsınız cevdet abi rabbime emanet olun selametle
selamün aleyküm cevdet abi,
deniz kıyısının, huzurlu yalınlığını rica ediyorum... mümkünmüdür acaba?:H
deniz kıyısının, huzurlu yalınlığını rica ediyorum... mümkünmüdür acaba?:H
aliye_aliyeSelamün aleyküm Cevdet abi, çok güzel resimlerdi, emeğinize sağlık öncelikle..Allah c.c razı olsun..Sizi uğraştırmayacaksa eğer, beyaz çiçek resimleri bulabilir misiniz? Hangileri olursa fark etmez..Şimdiden teşekkür ederim..Hakkınızı helal edin inşallah..Allah'a emanet olun. Selam ve dua ile..
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM UMARIM BEĞENİRSİN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24452-resim-istek-formu · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.